2008-05-18 17 瀏覽
哇哈哈同honey去yamm食lunch buffet~ @208+1好好彩呀, 今日刺身menu有我最鐘意既甜蝦&帶子,三文魚, 吞拿魚,油甘魚, encore左勁多次!!!天婦羅有蝦, 日本南瓜, 冬菇, 茄子, 唔油兼剛炸起, 熱辣辣好脆鐵板試左蝦+帶子, juicy~串燒就有銀杏+雞皮+蝦甜品唔太多, 但都幾好食, 特別係tiramisu, 綠茶朱古力蛋糕, 自家製blueberry, chocolate ice cream海蟾豆腐, 生蠔麻麻地(太瘦), 熱盤我淨係食左咖哩蝦生果算幾甜, 蜜瓜,哈蜜瓜,西瓜,士多啤梨,blueberry西湯有南瓜cream(好溶), 中湯有shark's bone with pork(唔肥)總括黎講服務好, 成日斟水收碟,勁好笑容及禮貌, 淨食刺身我都回本!!!我成日要出去拎野食嚇死honey~ 哈哈哈
哇哈哈

鐵板試左蝦+帶子, juicy~
串燒就有銀杏+雞皮+蝦

海蟾豆腐, 生蠔麻麻地(太瘦), 熱盤我淨係食左咖哩蝦

我成日要出去拎野食嚇死honey~ 哈哈哈
  • tiramisu