餐廳: 渝味曉宇重慶老火鍋 (QRE Plaza)
優惠: 食飯可賺里兼用里?立即訂枱吧!
用「里數加現金」付款,最高可賺$4=3里。受有關條款約束。
條款及細則:
  • 會員每次賺取「亞洲萬里通」里數之消費上限為HKD10,000。
  • 會員凡於國泰夥伴餐廳用膳,每消費HKD4即可賺1里數。
  • 渣打國泰Mastercard®持卡人憑卡於夥伴餐廳簽賬消費,除可享基本餐飲類別之合資格簽賬HKD4=1里數獎賞及餐膳里賞HKD4=1里數獎賞外,於星期五、六及日的餐飲簽賬更可賺取額外HKD4=1里數獎賞("聯營信用卡餐飲簽賬里賞"),合共獲享HKD4=3里數。
  • 通過交易賺取里數時,不可使用與夥伴餐廳有關的其他推廣或折扣優惠。請於惠顧前先向有關餐廳查詢。
  • 賺取的里數(包括餐膳里賞及渣打國泰Mastercard餐飲簽賬里賞)將於認可餐膳消費交易後7個工作天內存入會員的賬戶。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
見好耐都無食過麻辣火鍋,所以就去咗 渝味曉宇到打邊爐🍲,我哋叫咗鴛鴦湯底,🌶普通辣大紅湯+山珍菌湯鍋🍄,一邊係紅噹噹嘅麻辣湯底,一邊係濃濃嘅香菇湯底,見到個湯鍋已經流晒口水😋·—·🦐海鮮類🦑|鮮活海蟶(半份)鮮甜美味,唔使點豉油,鮮甜味搭夠👍🏻|珊瑚蚌(半份)爽脆口感,呢個超好味,無論麻辣定珍菌湯底都一樣咁鮮甜好味👍🏻|桂花蚌(半份)爽脆鮮甜,最啱放落麻辣湯底度食🌶|美國桶肥豪(半份)大大粒嘅肥豪,鮮味十足,一粒豪可以分開幾啖食,好滿足🤤·🥩肉類🥓|鮮鵝腸(半份)爽脆鮮甜,最啱打邊爐食💃🏻|手打蝦滑(半份)鍾意食蝦嘅我,都好鍾意點手打蝦滑,蝦滑我鮮味十足,口感爽口❤️|十秒牛舌(半份)新鮮牛舌,擺法賣相都好靚,食落口都好正👍🏻|美國安格斯優質肥牛(半份)打邊爐點少得肥牛,我哋揀咗美國安格斯肥牛,肉質新鮮好味,唔會鞋口🥓·🥬菜&甜品🥧|現炸豆皮(半份)現炸大大塊嘅豆皮,出面好少地方有呢個款式,好適合用嚟打邊爐,吸晒啲湯底,最啱重口味😆|皇帝菜(半份)打邊爐點少得皇帝菜,份量適中👍🏻|紅糖慈粑(半份)好好食嘅甜品,煙煙韌韌,唔會太甜,最啱食完麻辣火鍋之後食👍🏻·🍺飲品🍻|藍妹啤酒🍻打邊爐點可
·—·
🦐海鮮類🦑
|鮮活海蟶(半份)
鮮甜美味,唔使點豉油,鮮甜味搭夠👍🏻
|珊瑚蚌(半份)
|桂花蚌(半份)
爽脆鮮甜,最啱放落麻辣湯底度食🌶
|美國桶肥豪(半份)
大大粒嘅肥豪,鮮味十足,一粒豪可以分開幾啖食,好滿足🤤
🥩肉類🥓
|鮮鵝腸(半份)
爽脆鮮甜,最啱打邊爐食💃🏻
|手打蝦滑(半份)
|十秒牛舌(半份)
新鮮牛舌,擺法賣相都好靚,食落口都好正👍🏻
|美國安格斯優質肥牛(半份)
🥬菜&甜品🥧
|現炸豆皮(半份)
|皇帝菜(半份)
打邊爐點少得皇帝菜,份量適中👍🏻
|紅糖慈粑(半份)
🍺飲品🍻
|藍妹啤酒🍻
打邊爐點可以唔啤一啤佢,啤酒配埋麻辣火鍋,簡直係絕配嘅飲料🍺
不得不讚呢度嘅環境舒適寬敞,員工服務好好,食麻辣火鍋之前亦都會俾碗雪耳燉糖水比你個胃打打底,好貼心😌而調味料嘅配搭亦好讚👍🏻簡單得來但味道好夾,同湯底無論係麻辣定珍菌味相輔相成😋調味料唔會太鹹或太辣🥵,係一個好好嘅食麻辣火鍋感覺❤️
·—·