年年九月都會同好姐妹一齊慶祝生日,今年專登book間靚靚火鍋店賀一賀門口有好大隻熊啤啤,個個都輪住影相📷 旁邊仲有間小朋友遊樂場房,好難得火鍋店會有親子區!整個視覺都係粉紅色!我地叫鴛鴦湯底,可以一次過試勻兩種口味❤️左邊『清涼解熱雪耳鮮椰子鍋』飲一啖即刻愛上左,好似飲梗椰子水咁,勁清甜啊!裏面有好多椰肉🥥和雪耳❤️右邊 『膠原蛋白養顏美容鍋』一樣好好飲啊!但口感就唔一樣,湯底特別濃郁,帶點黏稠感,感覺好多骨膠原XD 仲有好多瑤柱、菇菇和滑豆腐!無論加幾多次湯,味道都無變淡!建議涮湯時間會顯示喺iPad!自助吧有齊醬汁、小食、水果!木耳辣得黎好惹味!上菜速度好快!美國安格斯牛小排色澤好靚,肉質豐厚鮮嫩,牛味十足!日本香肩白豬肉片粉嫩色的豬肉片望落吸引,薄薄一片充滿肉香,鮮嫩有彈性!...脆肉鯇魚骨腩魚肉多但多細骨,食時要好小心!...豬肉卷整條都包滿豬肉餡,但不知道裡面加左咩呢 ,食起來甜甜地!...竹笙大塊又爽脆! 尢其索曬d湯底好鬼正!無論放落邊一個湯底都一樣咁好食!...鵪鶉蛋燒鵪鶉蛋就食得多,火鍋都是第一次,原來滾完後同平時一樣咁好味!...拉麵員工經過見到我地夾緊麵,即刻過黎話等

整個視覺都係粉紅色!

我地叫鴛鴦湯底,可以一次過試勻兩種口味

❤️左邊『清涼解熱雪耳鮮椰子鍋』

❤️右邊 『膠原蛋白養顏美容鍋』

無論加幾多次湯,味道都無變淡!

建議涮湯時間會顯示喺iPad!

自助吧有齊醬汁、小食、水果!

木耳辣得黎好惹味!

上菜速度好快!

美國安格斯牛小排
色澤好靚,肉質豐厚鮮嫩,牛味十足!

日本香肩白豬肉片
粉嫩色的豬肉片望落吸引,薄薄一片充滿肉香,鮮嫩有彈性!

脆肉鯇魚骨腩
魚肉多但多細骨,食時要好小心!

豬肉卷
整條都包滿豬肉餡,但不知道裡面加左咩呢 ,食起來甜甜地!

竹笙
大塊又爽脆! 尢其索曬d湯底好鬼正!
無論放落邊一個湯底都一樣咁好食!

鵪鶉蛋

拉麵
員工經過見到我地夾緊麵,即刻過黎話等佢夾,好貼心喔~好似捲意粉咁,如果捲到散左又重新再捲過,超有心機!

至於飲品,我地叫左竹蔗茅根($23/位)
可以無限量添加! !😍
好足料,不會太甜,我至少飲左三杯,我對面個位仲誇張,起碼五杯XD 好抵飲啊!
2019-09-15