餐廳好近佐敦地鐵站,A出口行過嚟2分鐘就到🥢 貴妃雞粥 💰$59餐廳招牌必叫‼️雞粥係用個鍋上,keep到粥既溫度,粥面上已經有浸雞油,粥好綿入晒雞味,雞有5-6件煮得都好嫩滑🥢 脆皮炸乳鴿 💰$79同樣係招牌必叫‼️乳鴿嘅size算大隻,炸得夠脆無燶,乳鴿有肉唔瘦,肉質好嫩唔韌🥢 薑汁紅棗糕 💰$24食粥既餐廳都叫到甜品,紅棗糕一份有4件,仲要大大件,紅棗糕夠煙靭,夠厚,一上枱要即刻熱辣辣食就最好食🥢 油條 💰$12油條估唔到有驚喜,係自己餐廳即刻炸,依款油條外皮脆內面軟,唔會係空氣感好重嗰種,就算擺咗一陣再食都仲脆🥢 XO醬炒蘿蔔糕 💰$58蘿蔔糕嘅份量唔細,落足XO醬,亦都煎得夠香,蘿蔔糕亦都係餐廳另一推介‼️🥢 海蜇生腸 💰$58海蜇生腸又係另一驚喜,依度嘅海蜇生腸份量好多,海蜇夠粗夠入味,而生腸係一口嘅size,容易入口之餘,亦都好夠爽口睇返餐牌,依間餐廳平時仲有沙嗲牛肉麵、鮑魚火腿通粉等等可以選擇,今晚我去食嘅時候係7pm,我見到隔籬枱嘅食客食緊小菜,下次嚟都想試吓啲小菜XO醬叉燒炒蛋,椒鹽豬扒同埋菠蘿咕嚕肉🤤

餐廳好近佐敦地鐵站,A出口行過嚟2分鐘就到

🥢 貴妃雞粥 💰$59