餐廳: LAB EAT Restaurant & Bar (T.O.P This is Our Place)
資訊:

2020-12-09 1749 瀏覽
呢間西餐廳好有格調,仲可以選擇坐outside,氣氛唔錯Welcome Bread係熱辣辣架「海膽多士」用左加拿大海膽,份量一啲都唔吝嗇質感較結實,食落好實在而且夠新鮮!配埋蒜蓉多士一齊食「新鮮生蠔」隻生蠔🦪超大隻呀仲係我最鍾意既爽口質感食生蠔當然要配白酒先最perfect「Swiss Cheese Carbonara 」芝士豐富到可以掛到每一條意粉意粉煮到好有彈性呢款芝士完全無膩既感覺!「西班牙黑毛豬架」豬架好厚肉,但一啲都唔鞋!肉質好嫩滑旁邊有個蘋果蓉醬,不過我比較鍾意食原味「法式蘋果酥皮批」我超級鍾意食酥皮牛角包、拿破崙永遠都係我嘅最愛今次見到呢個酥皮蘋果批,當然係必點喇!特別欣賞呢度既service ,完全係fine dine既service無時無刻都留意我哋既需要
呢間西餐廳好有格調,仲可以選擇坐outside,氣氛唔錯

Welcome Bread
係熱辣辣架

「海膽多士」
用左加拿大海膽,份量一啲都唔吝嗇

質感較結實,食落好實在

而且夠新鮮!
配埋蒜蓉多士一齊食

「新鮮生蠔」
隻生蠔🦪超大隻呀

仲係我最鍾意既爽口質感

食生蠔當然要配白酒先最perfect

「Swiss Cheese Carbonara 」
芝士豐富到可以掛到每一條意粉

意粉煮到好有彈性

呢款芝士完全無膩既感覺!

「西班牙黑毛豬架」
豬架好厚肉,但一啲都唔鞋!
肉質好嫩滑

旁邊有個蘋果蓉醬,
不過我比較鍾意食原味

「法式蘋果酥皮批」
我超級鍾意食酥皮

牛角包、拿破崙永遠都係我嘅最愛

今次見到呢個酥皮蘋果批,當然係必點喇!

無時無刻都留意我哋既需要
2020-12-07