2017-03-28 2957 瀏覽
之前食過好幾間出名嘅日本餐廳都普普通通。呢間有驚喜喎。有dinner set 岩曬我呢d有選擇困難嘅人,唔好以為個set好似好少野,食完勁飽勁滿足。👍👍北海道牡丹蝦原來牡丹蝦仲正過赤蝦🤤唔知餐廳係咪做過咩特別處理呢,特別而且好大,差不多兩隻手指咁粗。呢個係我絕對會追加🦐👍金目鯛金目鯛係香港食刺食黎講,認真唔多見,得高級嘅日本餐廳先有。😂識食一定叫佢,鮮甜味就唔駛講,而且肥美得黎又爽口。👍火焰平目魚入口即溶,魚味勁濃。呢到壽司有樣好,飯唔太大舊,所以主點都會落左塊刺身到,好得。👍加拿大海膽淡淡海水味,入口就融係我條利到,一舊唔夠食😂下次叫一板好似開心d👍👍鹽燒大虎蝦呢到d蝦真係好出色,唔好以為燒佢會用d 冇咁新鮮嘅蝦,但唔係。蝦勁彈牙,淨係用少少鹽去燒佢已經夠曬味。👍👍青芥辣醬燒安格斯牛扒呢個勁有驚喜,第一次食加青芥末嘅牛扒。估唔到係咁夾。因為本身呢塊牛油份比多,所以入口少少溶係口嘅感覺,平常食兩三舊都夠,但加左醬就唔同,瘋狂食左食多舊。
之前食過好幾間出名嘅日本餐廳都普普通通。呢間有驚喜喎。
有dinner set 岩曬我呢d有選擇困難嘅人,
唔好以為個set好似好少野,食完勁飽勁滿足。
👍👍北海道牡丹蝦
👍金目鯛