2022-12-20 139 瀏覽
呢間Cafe嘅裝修真係好靚!!🥰 佢喺洗衣街呢達超多Cafe嘅街加入邊~ 佢總共有兩層~ 而地下嗰層就係粉紅色係嘅裝修😍 非常少女風而且好適合打卡🫶🏻 而上面嗰層就係有霓虹燈等等嘅裝飾~ 不過嗰日就冇上到去睇啦~ 除咗裝修之外佢嘅食物都好適合打卡! 賣相好靚之餘質素都唔錯🫶🏻 價錢都唔係話好貴!! 所以都幾推介呢間cafe🥰🤍雙鵝肝牛肉漢堡 $188雙鵝肝牛肉漢堡係絕對好足料🥹 兩大塊鵝肝都好厚好juicy!! 而且牛肉都係好多汁🥰 加上佢本身嘅醬汁都有好多所以食落真係覺得好juciy! 一啲都唔乾!! 不過就係因為太厚嘅關係, 所以食落都幾論盡🤣 幾乎係切開個burger咁食🤣🤍澳洲頂級西冷 $138西冷質素都好唔錯! 牛扒好大塊而且都好厚身🥰 牛扒本身質素都好靚好嫩滑! 不過我就覺得調味重咗少少~ 令我好鍾意佢嘅厚身薯條☺️ 有外脆內軟嘅感覺~🤍提拉米蘇牛角窩夫(Standard) $68佢嘅賣相好靚!! tiramisu好香濃☺️ 不過我就覺得口感偏軟身~ 唔係好有croffle平時脆脆地嘅口感~🤍Amico & 求其特飲 $43 & $38Amico好推介!! 🥰 飲

🤍雙鵝肝牛肉漢堡 $188

🤍澳洲頂級西冷 $138

🤍提拉米蘇牛角窩夫(Standard) $68

🤍Amico & 求其特飲 $43 & $38
Amico好推介!! 🥰 飲落好舒服又唔會太甜~ 不過求其特飲我就覺得有少少香精味~ 我個人就唔太鍾意~
澳洲頂級西冷
雙鵝肝牛肉漢堡