2018-01-15 154 瀏覽
呢排天氣凍最適合打邊爐嘅日子同啲朋友行咗好幾間就嚟咗呢間火鍋店打邊爐跟住我哋就坐低眼見到周圍枱都係叫肥牛於是我哋成班牛魔王就叫咗肥牛展,手切肥牛,響鈴等等嘅食物跟住再加咗一個豬骨煲 咁我哋等咗一陣 咁就豬骨煲同埋啲火鍋配料就一齊上嚟啦首先我哋試咗肥牛展口感非常 爽口而且好彈牙,跟住我哋就是咗個響鈴,今次呢個響鈴 我同啲朋友都估唔到原來佢地 即叫即炸當然我哋就等係試一試 咁就入口就非常鬆脆,之後我哋就食我哋嘅重頭戲 手切肥牛肥牛入口好軟熟好重鮮牛味而且不肥膩脂肪同牛肉嘅比例係十分配合 所以好香 到最後再講埋呢個豬骨煲 用料十足 所以呢個豬骨煲加呢個火鍋配料係非常配合, 鍾意食牛嘅朋友不妨可以嚟到呢一間火鍋店 嘗試
肥牛展
炸響鈴