2019-10-02 30 瀏覽
由細到大都好中意食雞翼,成日諗有間鋪頭專賣雞翼既就好啦😜🤣大個左發現香港鋪租咁貴,淨係雞翼點維持到生計!點知近排真係有專賣雞翼既鋪頭,仲愈來愈多分店添😍😋睇泥好多人同我一樣都鍾情食雞翼😜😜😜雞翼套餐 ($118/12件) 雞翼有9款味道選擇,店舖會不定時出新味同update味道~有啲係炸雞翼有啲係燒雞翼!套餐可以揀3款口味配一杯飲品🥰📍港式避風塘蒜香雖然依款味道比較常見,炸雞翼新鮮熱辣外皮炸到脆卜卜😝微辣配上炸蒜粒係港式經典,肉質好juicy嫩滑,好味道!📍講呢啲友情萬歲檸茶凍檸茶就成日飲,整做雞翼就第一次見~醬汁酸酸甜甜,同西檸雞有幾分相似,但甜度就較低,味道好特別好清新,而且燒雞翼配上醬汁,更加juicy呢😋📍韓式蟹皇蟹籽oppa這個新口味超級吸引😍😍😍十分推薦喜歡吃蟹肉的朋友呢😚雞翼上面堆砌了滿滿的蟹籽和蟹柳絲,一口雞翼一口蟹籽,毫無違和感~雞翼皮上仲塗滿又蟹膏醬,完全估唔到咁夾!店舖有少量企位,經過快d試下啦!
雞翼套餐 ($118/12件)

📍港式避風塘蒜香

📍講呢啲友情萬歲檸茶

📍韓式蟹皇蟹籽oppa

店舖有少量企位,經過快d試下啦!
  • 韓式蟹皇蟹籽Oppa