2012-08-06 34 瀏覽
見到雜誌廣告,有新既任食雞煲,當然要試一下吧﹗任飲任食唔限時間都只係$98/位,星期六、日先要加$10,仲免加一添,都抵架﹗去到時只係5:30pm,店內未有人,可以隨便坐。一坐低,侍應姐姐同老闆都好好招呼,又開始整脽煲,2個人只有半隻雞喳,不過之後叫餸打邊爐,應該夠食既。雞煲到咗再要煮一陣,好香沙嗲味,又足料,夠半隻雞。食咗一輪,侍應姐姐就開始幫我哋加水,作湯底打邊爐。不過一叫餸出事了,可以叫既餸種類比較少而且每次只可以叫8碟餸,都算數,叫完再叫吧﹗點知一嚟到,全部餸都只會放埋一碟,呢個都唔係問題,不過發現所有食物都好少,丸類只有每款兩粒,牛肉、豬肉都只有4片,咁叫法,有啲煩囉﹗再加上食物質地唔好,較一般連鎖店既自助火鍋差好多哩﹗牛肉薄到會爛、鴒腸、豬皮,豬牛雞等啲賣相真係比較差。服務態度一流, 又好傾,又幫手。汽水啤酒任飲,好正﹗但單計食物就所以應該無下次了﹗
正! 雞煲味夠香濃
見到雜誌廣告,有新既任食雞煲,當然要試一下吧﹗

去到時只係5:30pm,店內未有人,可以隨便坐。

雞煲到咗再要煮一陣,好香沙嗲味,又足料,夠半隻雞。
食咗一輪,侍應姐姐就開始幫我哋加水,作湯底打邊爐。
不過一叫餸出事了,可以叫既餸種類比較少
而且每次只可以叫8碟餸,都算數,叫完再叫吧﹗

服務態度一流, 又好傾,又幫手。
汽水啤酒任飲,好正﹗
但單計食物就所以應該無下次了﹗

差,食物選擇少
差,食物質量差、份量少
正﹗除咗啤酒、JOLLY SANDY外,仲有Miranda橙汁、提子汁、百事、JEW
題外話/補充資料: 要提一提啲小姐們,個廁所真係好簡陋,仲要係踎廁架,女仔應該受唔住架﹗
2012-08-02
正! 雞煲味夠香濃