餐廳: 極尚大喜屋 (銅鑼灣廣場一期)
資訊:

2018-05-23 493 瀏覽
次次食放題都係坐低、極速填紙仔、然後交俾侍應、之後等極都等唔到、最後又再填過。🤣 今次極尚大喜屋好唔同,佢可以scan QR code, 用手機app點餐,非常新穎同電子化,令我諗起大陸人其實個個都係用手機拎位點餐同結帳,我地香港人仲係用紙同現金😂 好啦,我位朋友在IT界打滾多年,對mobile app瞭如指掌,唔洗我多講已經快手download好個app開始叫野食🤓我地咩食物都叫d,一邊傾計、一邊加單!食物好快送到,而且可能因為用了mobile app可以更準確落單、減少出錯,所以我地叫既野食全部到齊,完全冇漏單既情況。依樣係好多放題都做唔到的!😌另一好處係,唔需要用紙筆落單,上菜既速度亦快左好多。同時間侍應動作好快,秒速將食物送上枱(快得濟,令粒壽司意外倒下 hahaha)Anyway, 我地聽到隔離枱問,如果老人家唔識用手機點算?侍應話其實都會幫下手,好細心😬 我相信依度係sell新派既手機點餐放題,所以我就唔多介紹佢d食物了~ 整體OK的!