🦐𝑷𝒉𝒂𝒊 𝑻𝒉𝒂𝒊 $118(Stir-fried rice noodles with prawns, tofu,egg, sweet tamarind sauce)有蛋香味,有幾隻蝦仲剝左殼😍醬汁多,金邊粉會濕啲,甜味重啲🙈,不過佢的Phai Thai加左煎豆腐,豆腐好入味😝,仲會食到炒蛋🍳🦀𝑲𝒉𝒂𝒐 𝑷𝒂𝒅 $128(Wok-fried rice of crab meat, egg & spring onion)有鑊氣夠味😝,唔會過咸,辣醬汁另上,炒飯乾濕適中,粒粒分明,食到啖啖蟹肉👍🏻,仲有脆的青瓜🥒炒飯份量多🥥𝑰𝒄𝒆-𝒄𝒓𝒆𝒂𝒎 𝑮𝒖𝒕𝒊 $25有花生🥜同粟米🌽系面,雪糕椰子味濃🍦椰子雪糕夠正宗用椰子殼裝🥥👍🏻🥭特色青芒果乾餐廳仲送左碟青芒果乾俾我地,青芒果乾就咁食有少少生澀味,同平時既芒果乾好唔同,唔系腍又唔系煙韌,而系爽口的,唔甜,伴碟有兩款鹽,用嚟點芒果食😆酸酸甜甜好特別✨餐廳有兩層,復古裝修,環境有氣氛,店員好客,念念不忘,想encore
🦐𝑷𝒉𝒂𝒊 𝑻𝒉𝒂𝒊 $118

🦀𝑲𝒉𝒂𝒐 𝑷𝒂𝒅 $128