餐廳: 壹.01
資訊:

2022-06-10 56 瀏覽
🕖時段-星期三夜晚8點幾來到都仲係8-9成滿😱_優惠💰 2:30後以下價錢再有九折‼️本身都唔貴 折後更抵食👍🏻飲品仲要半價🧋平過出面台式飲品店好多! _▫️台灣夜市小食拼盤 $36台灣腸同鹽酥雞真係台灣個隻味🇹🇼! 花枝丸炸粉好薄 配埋個調味粉都好有台灣風味🥳_▫️壹.01芒果滷肉飯 $58本住咩都試下既心態 食完證實menu所寫原來係真😧幾夾又fresh👻 滷肉肥瘦比例一半一半啱啱好 味道都好出色🤩芒果香甜🥭如果嗌左真係唔鐘意溝埋可以放埋一邊做飯後果🤭_▫️香蔥紫菜手撕雞飯 $57揀左多紫菜😋有少少牛角飯既感覺! 成個飯好滿 手撕雞同配菜既份量都好多 個秘製醬油唔同平時食手撕雞個種 無咁濃但好香口 配埋紫菜食正👍🏻_▫️芋泥肉鬆蛋餅 特價$39蛋餅個皮係脆脆地 入面啲饀好滿🤤因為芋泥本身唔算好甜 有少少比肉鬆搶左味_▫️全手作芋頭鮮奶(小) 半價後$19呢度既芋泥唔會太甜 食到芋泥同時都會飲到鮮奶味🥛 鐘意少甜又鐘意芋泥既我啱哂😍! (但我朋友嫌呢個唔夠甜無咩味🙊睇下大家鐘唔鐘意甜)_▫️雙檸冬瓜茶(大) 半價後$21唔洗篤都飲到檸檬同青檸味🍋冬瓜茶有得揀少甜👍🏻平時都鐘意冬瓜茶個味但嫌太甜(通
🕖時段-星期三夜晚
8點幾來到都仲係8-9成滿😱
優惠💰
▫️台灣夜市小食拼盤 $36
台灣夜市小食拼盤

▫️壹.01芒果滷肉飯 $58
本住咩都試下既心態 食完證實menu所寫[睇落好奇怪 食落好和諧]原來係真😧幾夾又fresh👻
滷肉肥瘦比例一半一半啱啱好 味道都好出色🤩
芒果香甜🥭如果嗌左真係唔鐘意溝埋可以放埋一邊做飯後果🤭
壹.01芒果滷肉飯

▫️香蔥紫菜手撕雞飯 $57
香蔥紫菜手撕雞飯

▫️芋泥肉鬆蛋餅 特價$39
芋泥肉鬆蛋餅

▫️全手作芋頭鮮奶(小) 半價後$19
全手作芋頭鮮奶(細)& 雙檸冬瓜茶(大)

▫️雙檸冬瓜茶(大) 半價後$21
唔洗篤都飲到檸檬同青檸味🍋冬瓜茶有得揀少甜👍🏻平時都鐘意冬瓜茶個味但嫌太甜(通常無得揀甜度) 而家呢杯配埋雙檸啱啱好呀😙
🍽環境
簡約裝修 有免費wifi同可以任坐
點餐係scan qr code自助落單📱
因為當日比較夜食飯 食到9點幾接近餐廳閂門時間都無比壓力趕人
台灣夜市小食拼盤
壹.01芒果滷肉飯
香蔥紫菜手撕雞飯
芋泥肉鬆蛋餅
全手作芋頭鮮奶(細)& 雙檸冬瓜茶(大)