2019-08-17 1361 瀏覽
近來沙田區多左個新興既開飯熱點係石門 果邊真係多左好多野食 今次就去左食雞煲順便打個靚邊爐雞煲小辣已經唔惹小🌶入面落左好多配料 有紫洋蔥,乾蔥,指天椒等等已經半熟既雞煲上左枱後再由伙記姐姐現場即炒 一邊炒一邊爆香 勁香噴噴食辣辣雞煲點少得叫返條靚菜吸味?叫左個同雞煲一樣大既蔬菜籃 有菜心,生菜,白菜仔,仲有小胖男友最愛既油麥菜 新鮮之餘份量都幾大兜呢度食牛堅抵 兩個人叫左碟(細)既安格斯牛小排 $178都咁大碟我地初頭仲心諗係咪畀錯大碟既我地厚切既牛牛有口感之餘仲好重牛味不過最有驚喜都係呢個特長既手工即炸魚皮未見過原條咁大條既魚皮 真係原條魚上咁 炸得好香好脆 魚皮上落左疑似椒鹽 食落更加惹味我同小胖男友忍唔住未浸湯已經食左一塊基本上大部份野食都份量好多 好抵食 食埋個炸響鈴都飽到頂上心口吃貨小妹杯靚靚藍蝶雪梨+小胖男友既龍鳳檸樂同埸加映 好得意既minion crossover公仔

食辣辣雞煲點少得叫返條靚菜吸味?
我地初頭仲心諗係咪畀錯大碟既我地

厚切既牛牛有口感之餘仲好重牛味