2015-08-16 3196 瀏覽
上個星期二又去左銅鑼灣間滿屋食放題,不過今次去係因為同女朋友慶祝拍拖紀念日,所以我係半個月前已經book定左枱慶祝😊😊我地就book左食845個場,個日個天有少少雨,我仲同我女朋友講緊早左到要係下面一路排隊一路淋雨,今次九成九會病。點知係樓下登記完攞左張枱卡之後下面個人同我講講今日落雨,所以可以俾我地早d上去。聽到個一刻心都暖埋,好小何遇到d咁貼心既服務。😄😄講明食評,梗係要講下野食啦。其中一樣最值得欣賞既係佢地既海膽手卷。唔會好似出邊咁一舊手卷得果少到差d睇唔到既海膽,呢間既海膽手卷真係好足料,d海膽又新鮮,唔會食落會有霉味。另外好鍾意既一樣就係佢既粟米湯,好滑又唔會過甜,我女朋友不知幾鍾意飲,個日佢差唔多飲左六碗😂😂另外點都要讚既當然仲有佢地既服務啦😊😊出品快不在話下,而且全部員工都好有笑容,好少何有放題做到咁,所以我地食得舒服又開心,睇怕遲d有機會變左做我既飯堂😆😆
2015-08-11
  • 粟米湯