餐廳: 魚治 (M88)
資訊:

2021-12-10 1370 瀏覽
今日過黎黎中環呢邊做野自己一個食lunch,試下呢間日本餐廳🇯🇵餐廳裝修唔錯有日式嘅木系風,服務都幾好但份量就少左D同質素好普通囉.. 中環食飯預左都係百幾蚊呢個價.. 我就叫左個澳洲和牛烏冬定食$158 🍜賣相ok嘅d牛都有5,6片,烏冬係稻庭烏冬,但味道就好一般先講個湯,係清湯黎好似平時雲吞麵d清湯咁無乜味,之後個和牛同普通肥牛無乜分別,唔覺得特別有牛味或者滑d,成個餐唔係唔好食,但感覺同去和民嗰d幾十蚊一個餐一樣🤣我諗都未必有下次,咁嘅價錢仲要無野飲,或者我寧願食個西餐意粉好過🤔
餐廳裝修唔錯有日式嘅木系風,服務都幾好
但份量就少左D同質素好普通囉..
賣相ok嘅d牛都有5,6片,烏冬係稻庭烏冬,但味道就好一般