2020-10-25 211 瀏覽
最近喺屯門虹橋呢度多咗好多餐廳,但係都冇揀呢一間餐廳排隊嘅人潮,記得好耐之前有呢一度試過,不過唔係太有印象,今次再同朋友嚟試吓睇吓有冇進步!環境🌟🌟🌟🌟🌟呢度嘅環境真係值得一讚,因為枱同枱之間係有足夠嘅距離,絕對唔會令你覺得好迫!不過,就唔好期待呢一度有啲乜嘢嘅服務啦,因為你係需要自己出去出面點餐,自己攞水同埋攞餐具嘅!介意嘅朋友就真係要諗吓啦食物🌟🌟🌟🌟今次叫咗兩款,一款係大蝦闊面, 而令一款就係明太子帶子意粉。整體來講兩款嘅意粉都冇太乾身,有足夠嘅汁,而且配料亦都非常之新鮮!尤其是係佢嘅帶子真係值得大家試!整體來講其實呢度食物嘅質素都唔錯,不過繁忙時間大家都真係預咗要排隊,至於值唔值得排超過一個鐘頭以上,就真係見仁見智啦!提提大家,等位既時候呢到係冇飛攞嘅,所以如果大家真係有興趣等位真係唔可以行開啦!
環境🌟🌟🌟🌟🌟
食物🌟🌟🌟🌟