大角咀埃華街真係好多嘢食 仲開到好夜添中日臺邊爐乜都有 我通常都會幫襯呢一間感覺裝修美式有質素嘅漢堡包餐廳 Burgermna 真係細世一嚟, 選擇好多感覺好chill咁坐喺度食個漢堡包聽下音樂真係幾過癮 店鋪不大但有好多卡位坐 好多嘅口味道源源不絕多款選擇今日試咗個特級 黑松露和牛漢堡 裏面有秘製黑松露配香煎草字120日和牛漢堡扒 煎蛋 日式陪燒芝麻醬不會油膩 感覺都健康嘅可以用即棄膠手套用兩隻手嚟食 以免食到塊面好污糟溫室豆苗食落幾健康又高級. 因為有豆苗同埋黑松露唔會太過覺得油膩 而且個包好易入口食完 唔會覺得好滯 跟餐可以加薯條同嘢飲我就揀咗個維他綠茶 每次你都要食嘢都覺得好開心感覺好放鬆 好美式好似去咗外國 輕鬆visit 近地鐵站地鐵方便我真係會成日, encore

今日試咗個特級