2017-03-19 330 瀏覽
自從食左沾麵之後,的確令人上癮,宜家食沾麵仲多過食拉麵😂😂😂😂只有兩款味道可揀,今次選左原味。餐廳好貼心地比客人自行選擇大中小嘅麵量,個人食得少所以揀左小麵。麵選擇左暖嘅,因為覺得好似同暖嘅汁夾啲。值得一讚嘅係兩塊叉燒,薄切,但無咩肥膏,味道濃👍👍👍👍 個汁加左木魚調製,整個都好香,而且好濃好結,沾一下麵啲汁已經掛哂上去。😲😲😲 可惜濃嘅代價係啲汁好咸,所以多吃幾啖都覺得好飽。後尾加左啲熱湯,整埋個魚湯飲,不過都係偏咸。😂 所以都無飲哂😂😂😂點綴一下,泥個煎餃子。係即叫即煎,都算係幾有誠意。味道好,但可惜啲fillings唔係太多,用嘅肉都比較色。所以配埋醋就可以中和一下😘整體而言,餐廳嘅環境好好,地方比較寬敞,上菜嘅速度都好快。👍
原味叉燒沾麵
煎餃子