2008-04-13 1 瀏覽
今日去左呢度試-士多啤梨buffet岩岩去到呢度,間野既外表好靚!book左位所以直入,一眼望落好似都幾吸引出到去有中西日式各款美食:串燒小丸子粥雜菌湯麵(屎)湯燒賣腸粉餃子意粉天婦羅炸洋蔥3文魚等刺身簡單既壽司-加洲卷個類三文治等包類朱古力同哈蜜瓜噴泉豆腐花雀巢雪糕pizza (咸)餅各款士多啤梨cake 生果 炸雞翼火腿+腸螺肉中華沙津自助沙津排骨豆腐沙巴翁等等喇.我淨係記得呢d^^佢d野小吃多滋味1次過夾太多有d悶! 而且我覺得d野吾算好好味,味道普通喇! 不過每個人口味都吾同,我d fd覺得個度d甜品好味所以呢餐真係見人見智: ) 不過都吾算差,吾錯喇xd最衰係時間太小好似座1陣夾2轉野食就要走甘趕頭趕尾!d服務都ok 會主動黎收碟入黎門口時亦有人推門服務吾錯: )
今日去左呢度試-士多啤梨buffet

岩岩去到呢度,間野既外表好靚!
book左位所以直入,一眼望落好似都幾吸引
出到去有中西日式各款美食:串燒小丸子粥雜菌湯麵(屎)湯燒賣腸粉餃子意粉天婦羅炸洋蔥3文魚等刺身簡單既壽司-加洲卷個類三文治等包類朱古力同哈蜜瓜噴泉豆腐花雀巢雪糕pizza (咸)餅各款士多啤梨cake 生果[西瓜蜜瓜木瓜] 炸雞翼火腿+腸螺肉中華沙津自助沙津排骨豆腐沙巴翁等等喇.我淨係記得呢d^^

不過都吾算差,吾錯喇xd

最衰係時間太小好似座1陣夾2轉野食就要走甘趕頭趕尾!