2021-01-09 590 瀏覽
一見到出左草莓下午茶buffet已經心心眼,要訂台去品嚐!!!身為草莓控,點可以錯過!!! 除左海量草莓甜品. 仲有好多熱盤都有草莓入讚架!!除此之外 仲間唔中有幾道 之前香印提子主題既甜品 好搞笑又有時會出朱古力蛋糕 另外甜品櫃無影到 係中式糕點 糕花糕個D仲有海量熱盤...甜品...熟食.....埋單先220一位..抵到爛....重點係食物REFILL得好快...食物講唔上五星水準..但 220蚊..仲想要求D咩?至少唔係難食先...以下係以草莓入讚既熱盤同甜品草莓泡芙  不過不失 幾有趣草莓山唔太甜草莓雞翼雞翼好吃草莓蝦多士 好食草莓三文治  唔好食草莓火腿脆多士 好好食  草莓牛角包 唔好食小蛋糕&抹茶杯杯 幾好草莓撻 草莓卷蛋 幾好草莓熱情果慕絲 好好好食草莓壽司  好難食草莓拿破崙  好溜 唔脆 但味道不差草莓芝士蛋糕 好好好好食  好夠凍.香印無影到相..... 呢D唔係草莓主題既~

除此之外 仲間唔中有幾道 之前香印提子主題既甜品 好搞笑

至少唔係難食先...

以下係以草莓入讚既熱盤同甜品

草莓撻 草莓卷蛋 幾好

草莓熱情果慕絲 好好好食

草莓壽司  好難食

草莓拿破崙  好溜 唔脆 但味道不差

草莓芝士蛋糕 好好好好食  好夠凍.

香印無影到相..... 呢D唔係草莓主題既~

2021-01-09
努力減肥,就係為咗食更多好嘢!最近我就去咗花月庭歎自助晚餐~今次佢哋以「寰宇MEOW遊」做主題,唔單止有美國波士頓龍蝦、即開生蠔、澳洲M5和牛肩、日式刺身壽司等,甜品仲crossover咗PAUL & JOE,有一系列貓咪主題甜品!實行跟住隻貓食盡環球美食咁話,真係好鬼正!✦ 寰宇MEOW遊自助晚餐(按時段收費)如果周五或周六幫襯,價錢貴咗,但可以揀嘅美食會全面升級,例如會多咗凍龍蝦及麵包蟹、鮑魚花膠炆鴨掌、海底椰雪梨燉桃膠、帆立貝柚子壽司、北京片皮鴨,以及蒜蓉粉絲蒸日本扇貝等,全部靚料,圍返條數,其實唔算收多到。必點推介1:芝士燒美國波士頓龍蝦睇住師傅倒一大羹芝士落隻波士頓龍蝦,加上火炙,好吸引!食時有長長芝士拉絲,龍蝦肉又夠爽口,真係一定要try!必點推介2:蒜蓉粉絲蒸日本扇貝呢度嘅蒸扇貝嚟自北海道,全部大大隻,鮮甜多肉!真係同出面食到嘅扇貝兩個層次!食得出係靚料!必點推介3:鮑魚花膠炆鴨掌我唔食炆鴨掌,只係夾咗鮑魚及花膠落碗。不能否認,自助餐可以食到咁大隻鮑、厚身花膠,真係好值租!至於味道,燉得夠淋,柔軟得嚟爽口,正!必點推介4:即開生蠔酒店係探用加拿大生蠔!加拿大生蠔比我感覺係
努力減肥,就係為咗食更多好嘢!

✦ 寰宇MEOW遊自助晚餐(按時段收費)
芝士燒美國波士頓龍蝦
必點推介1:芝士燒美國波士頓龍蝦

蒜蓉粉絲蒸日本扇貝
必點推介2:蒜蓉粉絲蒸日本扇貝

鮑魚花膠炆鴨掌
必點推介3:鮑魚花膠炆鴨掌

即開生蠔
必點推介4:即開生蠔
酒店係探用加拿大生蠔!加拿大生蠔比我感覺係Creamy啲,肉質較滑身,蠔邊無咁爽口,口感雖不是我最鍾意嘅,但任食由唔啪!

香煎鴨肝
必點推介5:香煎鴨肝
呢個煎鴨肝勁多人排,真係好抵食!平時酒店嘅煎鴨肝好細塊,切到一粒粒正方形咁出,但花月庭係一大塊咁出!入口即溶,連埋香脆嘅多士,正正子!

寰宇MEOW遊自助晚餐
必點推介6:PAUL & JOE蛋糕及甜點系列
好似楓葉香橙牛油蛋糕,就用咗PAUL & JOE今個夏季新出嘅貓形座檯化妝鏡為造型構思;紅桑子雲尼拿慕絲蛋糕嘅造型來自PAUL & JOE今季期間限定嘅夏日貓咪果凍唇膏;紅寶石朱古力白桃雪芳蛋糕,面層放咗以白朱古力製成嘅PAUL & JOE美妝產品,造型精緻,未食齋打卡都巧開心。

蛋白曲奇棒棒
草莓意大利奶凍卷
另外,我覺得好過癮嘅仲有蛋白曲奇棒棒 、草莓意大利奶凍卷!
蛋白曲奇係貓咪肉球造型,超打耳!草莓意大利奶凍卷上,就放著貓咪造型嘅意大利奶凍,好鬆軟綿滑,肥死都抵。
MÖVENPICK® 雪糕
必點推介7:MÖVENPICK® 雪糕
作為甜怪,睇到呢度任食8款MÖVENPICK® 雪糕都好興奮!不用多說,薄荷朱古力!

柔和粉色沙律
必點推介8:柔和粉色沙律
唔止甜品靚,沙律吧嘅食物都勁精美!有多款PAUL & JOE主題沙律,包括蝶豆花荔枝啫喱伴蟹肉、粉紅番石榴鮮蝦華多夫、法式三文魚松露凍批、菊苣粉紅柚子蟹肉沙律和蜜桃火箭菜茅屋芝士沙律等,據說係參考咗PAUL & JOE嘅美妝產品嘅柔和粉色調製作,清爽又輕盈,多吃都唔怕肥!
2020-11-03
草莓意大利奶凍卷
MÖVENPICK® 雪糕
  • 鮑魚花膠炆鴨掌
2020-10-10 7827 瀏覽
為慶祝帝京酒店踏入23周年,花月庭聯乘美妝品牌PAUL & JOE推出寰宇 Meow遊自助晚餐 ,以超萌的貓咪為主题;炮製出多款精緻美味的甜點,貓奴們又豈能錯過!而逢星期六推出的升級版美饌;更額外提供多款昂貴的食材,想吃得更好,星期六當然是不二之選啦。供應時間及價錢如下:*須另加一服務費有什麼亮點美食?首推鮑魚花膠炆鴨掌、冰鎮海鮮、香煎鴨肝、蒜蓉粉絲蒸日本扇貝、國際-沙律吧 及 即煎澳洲M5和牛肩胛扒。鮑魚花膠炆鴨掌 ~ 這類矜貴食材在自助餐中不常出現,就算有都只是限量限點,可無限量任食又真是極其吸引的。鮑魚燜得軟糯入味,花膠肉厚而黏口;鴨掌脆爽不肥膩;統統都是豐富膠原,又好吃又養顏;不止是女士們的恩物,男士們也大愛!冰鎮海鮮 ~ 有海蝦、藍青口、雪花蟹爪、新西蘭青口、加拿大翡翠螺、大蜆及美國生蠔,食材新鮮;沒有不好吃的道理。香煎鴨肝 ~ 外層香脆、中間軟滑,法包吸收了油脂,更加可口。蒜蓉粉絲蒸日本扇貝 ~大廚採用日本青森縣直送陸奧灣的扇貝,肉質肥美鮮甜,與蒜蓉粉絲是最佳拍擋,忍得口至奇,每人最少兩隻起吧!國際-沙律吧一向喜歡沙律菜,配合是次的主題;新增了多款特色的沙律,包

供應時間及價錢如下:
*須另加一服務費

國際-沙律吧
一向喜歡沙律菜,配合是次的主題;新增了多款特色的沙律,包括:蝶豆花荔枝啫喱伴蟹肉、粉紅番石榴鮮蝦華多夫、法式三文魚松露凍批、菊苣粉紅柚子蟹肉沙律、和蜜桃火箭菜茅屋芝士沙律,俱清爽鮮甜,喜歡得緊!

牛魔王注意,採用即煎澳洲M5和牛肩胛扒,是牛味最濃郁的部位,油脂豐富;以鐵板煎封外層,鎖緊肉汁,不要走寶了。

其它美食也很豐富多姿,如生滾粥、五指毛桃雞湯、竹笙花膠扒時蔬、清蒸龍躉、片皮鴨、 上湯龍蝦鉗、燒羊架、德國鹹豬手、天婦羅、刺身(三文魚、鯛魚、吞拿魚、八爪魚、馬刀貝、魷魚)......等,每樣吃小小已撐得很,不過記得要預留位置吃甜品喎!

PAUL & JOE經常將貓咪圖案融入其產品之中,可愛的貓咪造型加上美味的蛋糕,實在是太犯規了,貓奴又怎能不來好好「懲罰」牠呢!

楓葉香橙牛油蛋糕 ~ 以貓形化妝鏡為藍本,不單止外型可愛,吃落也有陣陣香橙及楓糖香味,鬆軟有彈性。

紅桑子雲尼拿慕絲蛋糕 ~ 面層係貓形啫喱造形,晶瑩剔透;中間係紅桑子慕絲,酸酸甜甜,非常惹味,底層的海棉蛋糕鬆軟,最後要再添食才能滿足得了甜胃。

紅寶石朱古力白桃雪芳蛋糕 ~ 頂層的美妝產品以以白朱古力造成,非常吸睛,蛋糕中間兩層是日本白桃果肉及紅寶石朱古力慕絲,帶有天然莓果香氣,又夢幻又好吃!

還有以貓咪肉球造型的蛋白曲奇棒棒、軟綿綿帶草莓香味的草莓意大利奶凍卷、的的式式加上貓咪襟章的柚子白朱古力撻,俱有趣可愛,且味道不賴。

MÖVENPICK®雪糕共有8款不同口味,合心意的也不少,吃完雪糕,心滿意足打道回府了。

花月庭
地址: 旺角太子道西193號帝京酒店2樓
電話: 26226154
2020-09-26
大概應該有一段時間冇食過自助餐,疫情關係,呢段時間越嚟越食少食自助餐,加上人老咗,胃口都越嚟越細。有時如果朋友咁啱約,又或者真係有好吸引嘅主題先至會考慮,剛巧朋友M小姐星期日返工,下午茶有空檔時間,問我有冇興趣一齊食下午茶自助餐。Tea buffet呢樣嘢真係好多年都冇食過,我才記得原來有一種自助餐叫做Tea buffet,太耐冇見,聚聚食下野是必要的。剛巧是次主題係日本山梨及長野縣白桃,幾吸引,幸好剛剛捉緊到呢個主題嘅尾巴,食到又甜又多汁嘅白桃。好耐冇嚟過先知原來好多人都好鍾意食下午茶自助餐,冇辦法計哂優惠,二百幾到一個人,啲嘢食非常之多選擇。當日都好多人,攞嘢食度度都要排隊,非常墟冚。我諗最吸引嘅係一定係有唔少好似豬扒、雞翼、鴨胸、餃子呢類夠你飽肚嘅主食,全部都煮得唔錯。當然都不能錯過有好多沙律、意粉、炒麵、冷烏冬、冷麵,愛澱粉質嘅人必選。另外也有不少點心選擇,燒賣出奇地幾好。最正嘅係即煮嘅車仔麵檔,可惜當晚好早食晚飯,唔係一定會食多碗。當日仲有我最鍾意食嘅碗仔翅魚肉同水煮魚。不過最精彩嘅係一定日本山梨及長野縣白桃為主角嘅甜品。一系列嘅甜品如紅豆麻薯抹茶麵包三文治,白桃杏仁蛋糕,白

當日都好多人,攞嘢食度度都要排隊,非常墟冚。

另外也有不少點心選擇,燒賣出奇地幾好。

當日仲有我最鍾意食嘅碗仔翅魚肉同水煮魚。

不過最精彩嘅係一定日本山梨及長野縣白桃為主角嘅甜品

一系列嘅甜品如紅豆麻薯抹茶麵包三文治,白桃杏仁蛋糕,白桃果凍,不同的白桃同抹茶甜品,食落去都唔錯,平時夜晚自助餐好主力都會食海鮮、魚生或者生蠔,但係下午茶嘅關係,回本壓力冇咁大,試吓唔同嘅甜品原來又唔錯。

感覺不錯,特別係其實食完之後,真係晚飯都唔使食,怪不得咁多人。

花月庭
旺角太子道西193號帝京酒店2樓
2020-09-27
2020-10-03 4102 瀏覽
-🦄帝京酒店 花月庭-白桃純茶下午茶自助餐 Hkd265Rating🌕🌕🌕🌕🌑-⚠️下午茶自助餐供應到10月04號即係聽日🤭⚠️諗左好耐POST唔POST好😂因為都冇得再食⚠️但純粹想分享下🙈🙈大家可以參考下⚠️留返下次佢推出其他主題個陣作參考之用😂-HeHe..😛其實都好耐好耐冇食過自助餐🥺一個月前就Book左呢個下午茶自助餐🍽咁岩係我最愛嘅抹茶做主題🥳而且配白桃都唔錯呀同埋本身感覺上帝京花月庭嘅自助餐都唔差😋佢呢個價錢265蚊仲有7折😏當然比信用卡仲平啲我個人覺得抵食嘅🤪其實平時呢啲有主題嘅自助餐真心好伏😤多數係名不符實係照騙😒📸不過呢個真心可以👌🏻然後我食左好多好多甜品😫雖然爆卡路里但都冇得計了🙈好好享受當下吧😌-🍵抹茶甜品都幾出色 雖然抹茶味唔係好濃🔸抹茶燉蛋/慕絲/布甸相對上抹茶味濃厚一點而且口感好滑溜又唔會太甜 所以都食左3杯🤭🔹抹茶蕨餅口感軟糯 未去到極致好食但都有90分有微微甘苦嘅茶味 冇誇張即刻食左5粒🥴🔸抹茶麻糬三文治睇介紹就好吸引💩但其實個麻糬嚴重FAILED 一啲都唔煙韌質感完全唔似麻糬 唔知可以點形容😫麵包都唔脆又唔熱 係攤凍曬咁 但明明見佢烘過來所以冇睇人介紹咁好食
🦄帝京酒店 花月庭

不過見佢晚市仲多仲吸引😿有機會一定要食埋晚市
仲有麵包 麵包控表示朱古力個款最好食😋
2020-10-03
2天前 0 瀏覽
經歷了難熬的2020年,很多活動都彷彿停頓了,最新的消息,就連年宵市場都取消,花了多個月心機的花農,真是欲哭無淚,血本無歸。希望新一年隨著疫苗的出現,能夠有轉機吧!在最新的限聚令下,晚上六時打後已沒有堂食,客人想食好少少,一係就外賣,一係就食lunch。或者大家都鬱得太耐,只要有機會釋放自己就不會錯過。旺角火車站帝京酒店花月庭餐廳,一向主打自助餐,取消了晚間自助餐,就將原先的菜色「移船就磡」,轉到午間自助餐,令菜色更多完化。基於疫情下,食物全都蓋上透明蓋,而客人取食物時亦必須戴上口罩,至於夾食物的餐具,亦會不停更換,又是一個加分點。生蠔想不到午間自助餐竟然有法國及美國生蠔兩款提供,為求衛生,開蠔後指定沖水10秒,而且每次只准取兩隻,雖然要等耐些少,但值得吖!法國蠔比較細隻,但蠔味較重及creamy,美國蠔近年已不是大而無當,一口一隻,肉質有點爽口,真是一個驚喜位。海鮮就算是中午,陣容都毫不簡單,除了沒有龍蝦,基本上晚間差不多,有雪花蟹爪、海蝦、蜆、墨魚仔及新西蘭青口,解凍處理得相當好,沒有討厭的雪味。Carving Station先後提供烤澳洲M5和牛肩及烤火腿兩款肉類。和牛肩特意等切

希望新一年隨著疫苗的出現,能夠有轉機吧!

或者大家都鬱得太耐,只要有機會釋放自己就不會錯過。

生蠔

海鮮

Carving Station

先後提供烤澳洲M5和牛肩及烤火腿兩款肉類。

和牛肩特意等切至中間位置,因為有medium rare 的質感,滲出少許血絲肉質嫣紅富肉味,灑點鹽來提鮮,味道更佳。
刺身

三文魚、吞拿魚、八爪魚、馬刀貝、魷魚及鯛魚,各要了兩三片試試,可能太耐沒食刺身了,特別覺得滋味。
生滾粥

配料豐富,客人可選擇雞肉、帶子、牛肉、螺片、蝦及蠔,而且是即叫即煮,份量又不會太大碗,粥底綿滑,配菜下點辣菜甫及薄脆,好味到一個點。

湯品

中西兩款湯是西洋菜蜜棗西施骨及南瓜忌廉湯

中湯夠火喉,好有家庭湯水氛圍;而西餐好甜滑,配麵包最好。

熱葷

想不到午餐可以豐富到一個點,平日只會在晚間出現的菜色,家陣都有提供。
芝士龍蝦汁海鮮闊條麵

沾滿了龍蝦汁,口感豐腴,海鮮配料都變得可有可無。

燒羊髀配rosemary汁

毫不覺羶,而且羊髀肉好稔身又入味,可以一試。

蒜香檸檬蒸比目魚

陣陣蒜香而魚肉質地嫩滑。
韓式燉牛肋骨

又係炆得好稔,一戳已經骨肉分離,咬落毫不費力,伴碟的蘿蔔吸收了肉汁,本身又清甜,好味。

辣酒煮翡翠螺

將花螺變成翡翠螺,最衰無竹籤,要用牙籤「了」,肉質煙韌,都幾辣下。

黑椒啫啫牛仔骨

一向都係骨多過肉,不過都好惹味。
其他仲有柚子麻香炸雞球、薑汁芥蘭、薑蔥龍利柳煲 、臘味糯米飯、椒鹽三文魚 及日式燒雞,花月庭一向花款夠多稱譽,睇下閣下食得幾多款,自己就一半已經舉白旗。

係大堂另一邊,竟然有第一次見既豬腳薑,主角豬腳又真係炆得好稔同入味,其實太太好鍾意食,唯有下次先。

如果喜歡咖喱既朋友,又有港式咖哩雞同雜果果仁咖哩配印度薄餅同印度薄脆

燒味

一向都喜歡花月庭的海南雞飯,所以每次都會整返碗,雞肉好嫩滑又有雞味,油飯粒顆分明,好香。

至於叉燒,就當然要配白飯啦!不過就略嫌未夠肥。

灼料吧

配料有貢丸、墨魚丸、魚片、九芽菜、蘿蔔、豆卜、魚腐、冬菇、油麥菜及唐生菜,而麵底有金邊粉、油麵及米粉,自己係澱粉怪,點都要食返碗。

天婦羅

又乜野好得過食到即炸天婦羅?尤其是炸蝦、蕃薯同南瓜炸得夠乾身,油份不算多,脆漿略嫌未夠平均但算薄,合格。
壽司

有囝囝鍾意食既明太子火炙海老壽司同火炙三文魚壽司,加埋鰻魚芝士壽司卷、三文魚壽司及吞拿魚壽司,種類不算多,但質素幾好。

芝士、雜錦凍肉及沙律

若然想清清地,大可食下cold cut 同沙律,因為有意大利莎樂美腸、煙鴨胸、煙三文魚、薯仔沙律、南瓜沙律及長通粉沙律

最受歡迎當然係原隻24個月西班牙風乾火腿啦!

客人又可以DIY沙律,任意選取九芽菜、西蘭花、西生菜、紅葉菜、紅邊生菜及羅馬生菜,炮製啱自己口味沙律。

甜品

首選當然食雪糕,Movenpick 有焦糖、熱情果芒果sorbet、士多啤梨及雲呢拿夢幻,加埋雀巢朱古力及芒果味,一共六款,就算外邊天寒地凍,室內溫笠笠,好耐無食啦,一於同囝囝一人一杯。
今次甜品加強陣容,有signature 紅桑子芝士紅絲絨蛋糕同伯爵茶香橙雲呢拿慕絲蛋糕,大家記得要試,而且喜歡既,仲可以去餅房買返屋企享受。

其他甜品比較小巧,每次一件都係問題,有藍莓芝士蛋糕、班蘭蛋糕、芒果芝士蛋糕、紅桑子法式小蛋糕同埋豆腐芝士蛋糕

仲有豆腐花、葡撻、焗牛油麵包布甸及窩夫

凍櫃

囝囝就鍾情於凍櫃的甜品,尤其是香甜既芒果布甸

自己就試埋黃金朱古力慕絲、栗子蛋糕、北海道3.6牛奶布甸、綠茶紅豆布甸、黑森林蛋糕同桂花糕
仲有小朋友一定鍾意既爆谷機

真係飽到上喉嚨。
飲品以往有專人調配,家陣全自助,係自助飲品區設有好幾部機,可以沖調出熱奶茶、凍奶茶、熱朱古力、凍朱古力、熱柑桔綠茶、凍柑橘綠茶、熱檸檬茶同凍檸檬茶。

而另兩部就可以沖泡出不同口味既咖啡,真係好啱想飲多兩杯既客人。

係疫景下大家都過得好辛苦,但飯總要食,難得可以係中午時段享受到晚餐的水準,就算晚上有限聚令,倒不妨試下午間小敍。

P.S : 星期一至星期五
1200至1430 成人$348/小童$248/長者$288
1445至1700 成人$318/小童$228/長者$268
         星期六、日及假期
1200至1430 成人$398/小童$278/長者$338

Facebook 專頁 : 花月庭

酒店專頁 : 帝京酒店

5天前 103 瀏覽
見到openrice訂位做緊discount 成人每位$258包加一食兩個半鐘二人令 4個人去食每兩個人坐一枱4人既可能平日去既關係好少人 所以坐得好舒服好靜生蠔就即叫即開每人一次只限兩隻因為少人所以鍾意食既可以拎多幾轉熱食就選擇堅唔多扒都唔算特別出色 只係不過不失甜品選擇都多最出面有兩個大櫃啲牛乳布甸唔算甜可以食多幾杯個抹茶味都好夠🤣葡撻雖然唔係新鮮出爐但佢擺出黎用啲爐照住食落勁熱Waffle 就算凍咗都好脆好好食雪糕得Movenpick同雀巢雪糕各三款選擇真係唔多總括而言今餐真係不過不失佢呢個價錢咁唔可以太高要求平日人少少可以食住先
見到openrice訂位做緊discount

今餐真係不過不失
佢呢個價錢咁唔可以太高要求
平日人少少可以食住先
2021-01-04 76 瀏覽
好失望,本身以為仲有少少聖誕節食品,但完全沒有,食品雖然款式算係多,可惜大部分都是平價菜式,而且味道又一般,有即開生蠔,凍蝦(不算好彈牙)就連普通的長腳蟹都沒有,炸天婦羅只有瓜菜類,沒有蝦天婦羅,魚生只有三款,燒牛肉超老,炸菜雞絲粥係冇味道跟本似白粥,甜品應該算比較正常,但豆腐花已被攪拌至爛晒,又沒有果汁,只有奶茶,咖啡,檸檬茶,係要自己去counter 到取,可惜沖得好難飲,結果飲熱茶仲好😅⋯⋯比以前差很多很多😐😐
2020-12-28
  • 即開生蠔
2020-12-24 230 瀏覽
週末同A先生屋企人食甜品ʙᴜғғᴇᴛ🙋🏻‍♀️今次試下位於旺角新世紀既花月庭🌼依加係香印提子主題大部分甜品都有香印提子的🍇💚👉🏻香印棒🍭香印底有朱古力爆炸糖💥 未食以為係朱古力米🤫 十分有驚喜👍🏻👉🏻牛奶布丁配香印啫喱🍧上下兩層係薄薄的牛奶布丁 中間係啫喱夾雜一粒原粒香印🫒R覺得牛奶布丁同啫喱唔係好夾🤷🏻‍♀️不過分開食就好好食睇得出👨🏻‍🍳好有心機整🤝👉🏻自家製綠茶雪糕🍵雪糕係用乳酪整的 不過我地一致認為綠茶同乳酪唔夾😥 介紹埋鹹點🐷有啲特色菜例如紫提燴牛肉等🍇醋香骨 生炒骨出色👍🏻❣️以上名稱都係R小編自創的❣️➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼整體評價👀 『滿分5👍🏻』味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻環境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻味道都唔錯😋 鹹點同甜點既款式種類都好多 依到就不能盡錄😎 而拎餐位都幾大👍🏻 位置又多 服務唔錯 一入位會拎套包住個袋👜 凍仲會提供披肩⛄️➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼
週末同A先生屋企人食甜品ʙᴜғғᴇᴛ🙋🏻‍♀️
有啲特色菜例如紫提燴牛肉等🍇
醋香骨 生炒骨出色👍🏻
❣️以上名稱都係R小編自創的❣️
➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼
整體評價👀 『滿分5👍🏻』
味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
環境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻