2023-05-13 1575 瀏覽
經過好多次已經想試 比佢既裝潢同好多凍肉吸引 終於有時間去試一試 餐廳環境優美 坐位寬敞 服務好 late afternoon 唔算多人 不限時 可以慢慢食住輕鬆一下 餐點方面 可以選擇set lunch 有 all day breakfast, salad, burger等, 選擇多樣,或者可以自選肉類同廚師商討烹調方法 很chill吧 set lunch 亦可以加配salad,餐飲或餐湯,好可惜當人冇洋蔥湯,無緣一試。。我地食左spaghetti meat ball, minute steak.meatball係鮮肉製造好有口感,意粉軟硬度適中,薄切牛亦好有牛味,唔heavy, 連芥末都有3種唔同口味,太細心了。值得一讚 服務員都好有禮貌 好細心 有機會一定再去。

值得一讚 服務員都好有禮貌 好細心 有機會一定再去。

• minute steak