餐廳: 嘉麟樓
資訊:

2013-09-14 603 瀏覽
臨近中秋人人都去半島搶月餅!小妹對嘉麟樓興趣不大!試過一次就覺得可以慳返啲精力寫食評好過😁😁由於嘉麟樓呢個大名喺呢個月實在聽到太多所以今次嘆茶就揀左佢喇☺我較鐘意去酒店飲茶因為一坐低已經覺得啲侍應好好禮貌而且啲餐具我食得比較放心😙經過一輪蒒選先選左啲大路嘢蝦餃、牛肉、叉燒飽睇下佢地工駕!可惜有啲失望😞希望佢地可以改善下呢幾樣香港人去飲茶一定點嘅普通嘢!失望過後見到個松葉蟹水晶餃以為會有驚喜wahhhh點知乾爭爭嚡恰恰嘅😒😒😒之後食個燕窩灌湯餃燕窩份量ok係個皮過份煙un!呢個時候已經無物mood再點其他嘢諗住求期叫個荷葉飯就埋單走喇點知有驚喜woo,飯粒分明有咬口、荷葉又夠香😍good ar希望下次試其他可以比返信心我喇
2013-09-12