2017-11-05 376 瀏覽
第一次食Tapas,果然冇令我失望!所有野都細細碟,就算人少少都可以試到好多野。先係叫左個mini burger,雖然係mini,但係絕對足料咖!細細個更加易入口,特別對於女仔黎講又唔洗怕食到失哂儀態。“El Cerdo Paella”,食過最好食又正宗既Paella,味道適中唔會好咸,如果加左檸檬汁個口感就更加豐富同多左層次,海鮮好新鮮,蝦好爽口!“Gambas Pil Pil”,熱辣辣好香牛油味,必食推介!“Chutney de Almendra”,哩個係炒菇菌黎既,炒得好香,上面既香料增加左口感,岩哂一邊飲酒一邊食!“Mejilones,Chorizo Y Jerez”,哩個青口真係想再叫多2碟食呀,平時出面食都係煮到乾哂冇哂原有既味,但係哩個仲食得到海水既味,好甜,而且一啲都唔乾,咬落好juicy..“Tortilla al Horno”,一個好似薯蓉與薯餅之間既傳統小食,望落好似日本既大阪燒,但係咬落係薯仔黎咖!最尾仲叫左2個甜品,”Crema Catalana”同”Churros & Nutella”,2個都好出色!

• El Cerdo Paella