依間西餐其實已經唔係第一次食,每次推介比朋友,佢地嘅comment都係正評,食物水評真係有保證嫁,試完都會再推薦比其他人🙌🏻點完餐就會上餐包,佢地嘅餐包有三款,配個酸忌廉好好食😋晚餐嘅話主要都係單點main menu,或者+$38可以改轉套餐,就會包埋餐湯/沙律同埋餐飲🥗***********<炭燒美國頂級牛腹柳(8oz)> $248牛腹柳即係牛橫隔膜中腹部位,味道較濃郁,咬感較爽口,啱一啲鍾意肉味嘅朋友🐮食第一啖嘅感覺係果然好重牛味,係出面好少見依個部位嘅牛扒,值得一試嫁😍**********<墨魚汁鮮帶子海蝦扁意粉> $178墨汁意粉好多西餐廳都會有,但依度食落個味係唔同啲嫁喎,感覺係新鮮啲,似係用真•墨汁🦑煮咁,帶子同蝦都好新鮮爽口,感覺有驚喜😎

***********
<炭燒美國頂級牛腹柳(8oz)> $248