2014-12-10 2451 瀏覽
上openrice見到筷子記,價錢平,好評又多,就黎試下。唔洗等位,一坐低就可以叫野食。叫左包心卷(魚肉包豬肉)+路環豆卜(唔記得係咪咁叫)米粉同豬扒包。唔洗點等就有麵食,碗麵有花生碎,冇試過咁食,點知幾好食,花生碎同湯底幾夾。兩餸麵都係$28,已經可以食到好飽。之後再黎嘅豬扒包都好好食!個包都幾大個,鋪頭好細心咁切開兩舊。醬汁好好味,酸酸甜甜,應該係honey mustard+酸黃瓜?唔係幾食得出,但好好食!見到好多人食撈麵,下次會再黎試!喺中環可以搵到又平又好食既鋪頭真係難得,應該多多支持。ps呢間鋪冇得俾你慢慢歎,因為太多人幫襯。而且有位女士做野好快手,我俾佢影響到落單食野埋單都要琴琴青。不過價錢同質素的確好吸引,所以都會想再幫襯
上openrice見到筷子記,價錢平,好評又多,就黎試下。

2014-12-09