餐廳: Poke Go (大南街)
資訊:

2021-11-21 189 瀏覽
星期六下午去深水埗食Lunch, 都好多人等,我地2個人等左4張枱就入得。 Poke Go有outdoor位,主要比有帶寵物既食客黎坐。 如果冇人坐,啲員工就會比等待入座既人坐住等待,再比定啲menu等我地揀住先,非常好既服務。 一入座就可以直接落單啦!我地揀左Signature bowl (亦有自選材料既bowl)OHANAONO兩款Bowls既好多料,蔬果好新鮮,三文魚都好多,我食到最後一啖都仲有三文魚。 (唔知係咪我食得好平均)黃金蟹卷份量比想像中多,個醬汁似wasabi味 (我本人不好wasabi味,所以點左一次就冇再點!)紅火龍果汁新鮮果汁配埋個果乾(好甜,不錯!)絕對可以encore!

紅火龍果汁

新鮮果汁配埋個果乾(好甜,不錯!)

絕對可以encore!

2021-11-20