餐廳: Poke Go (大南街)
資訊:

2024-04-13 38 瀏覽
808 午餐夏威夷碗$118 主菜係吞拿魚刺身,餸方面有和式青蔥、枝豆、木魚絲、三文魚籽、雜菌香菇、山葵乳酪醬同埋芝麻。飯方面揀咗珍珠糙米飯,大大碗,而且糙米好健康。成碗裏面加加埋埋應該都有差唔多10嚿吞拿魚粒!三文魚籽有半個拳頭咁多!鐘意食刺身嘅朋友一定食得好enjoy 。成碗都冇油,都係啲健康嘅配料,最啱減肥想keep fit 嘅人食。如果覺得珍珠糙米飯都係太Heavy嘅話,可以喺主食嗰度揀沙律菜,或者仲可以揀壽司飯。ONO 午餐夏威夷碗$108 主食係三文魚。而配料方面有溫室青瓜、雞蛋絲、蟹棒沙律、果仁芝麻醬同埋芝麻。依一款午餐夏威夷碗就再fresh 啲,青瓜好爽脆,雞蛋絲切得夠幼同埋唔會油。蟹棒沙律唔會有太多沙律醬,所以見到蟹棒嘅量都好多。果仁芝麻醬好送飯,大大碗夏威夷碗好快就清左!
808 午餐夏威夷碗$118

ONO 午餐夏威夷碗$108