2020-07-05 224 瀏覽
大部分食物同飲品都可以客製化,多肉燥定走蔥都有得揀!仲要係真·台灣人打理嘅餐廳🍴1⃣紅燒牛肉麵 $65 牛肉有4塊,每一塊都好厚好厚,但一啲都唔會柴,係軟嫩嘅牛肉!而佢嘅麵都幾驚喜,本身以為係上海麵嗰種會油膩同軟淋淋嘅質感,但結果係幾有咬口嘅麵嚟,食晒都唔會覺得濟或者膩,一定會再食!2⃣鹽酥雞便當 $54便當有肉燥飯(可以揀多飯/多肉燥)、鹽酥雞同三款台式小菜(花生麵筋+滷蛋半隻+菜圃)肉燥飯基本上唔嗌多飯都夠食,因為真係幾大碗,味道就正常;鹽酥雞就熱辣辣又好香;三款嘅小菜都係正正常常!3⃣芝士肉鬆蛋餅 $42 呢個蛋餅聽到好多人推薦話好好食~係真係好好食!成份蛋餅唔會油膩而且內餡飽滿,加上佢係比較軟嘅餅皮而唔係酥脆嘅餅皮,所以食落口感好滿足,不過記得要趁熱食呀!整體而言,真係幾推薦大家去試下!試到呢間正宗台式餐廳真係好開心,但都要留意返餐廳長期都要排隊等位,想食嘅朋友記得要早啲嚟啦⌛️⚠️俾大家一個參考:第一次係平日星期一至五5:30pm後去到,但一路填menu一路等咗5-7分鐘就可以入座。食完6點15左右出嚟已經見到有人龍排緊隊啦⚠️🧡感謝用心睇到呢度嘅你地🧡

1⃣紅燒牛肉麵 $65
紅燒牛肉麵