由於聽朋友介紹話可以自己揀扒,今晚帶屋企人去試吓,叫咗一份澳洲和牛肉眼同一份普通西冷牛扒。建議千祈唔好坐室外,除咗有個空氣唔流通嘅吸煙區,搞到風扇將啲煙味吹勻循成個室外dining area外,未日落會好晒,日落會好多蚊,而佢嘅outdoor dining area係一個蚊燈都無,你開餐時蚊蟲都開餐!咬到飛起!和牛要600幾蚊,好味的,但唔平,普通西冷都要400幾,唔多掂!兩塊扒叫medium同medium well,出到嚟根本變咗medium well同well done!塊肉係完全無晒紅色……除咗嘥咗成塊和牛扒,塊西冷仲要變到韌咗……叫咗啲嘢飲……ale一般無乜嘢,餐牌講到杯朱古力幾勁出嚟同茶餐廳18蚊杯有時跟餐送嘅根本無分別!本身叫咗大家推薦嘅青口,仲諗住牛扒唔太掂仍然有青口期待下,點知都食完佢先話miss單,重新order要等多15分鐘……如果你覺得太多錢可以一戰,否則呢個價位好味過呢間嘢嘅大有選擇。一句講晒,懶係高級但係水準未到又要收咁貴。

一句講晒,懶係高級但係水準未到又要收咁貴。