人均$150 食旺角有情調cafe🍽生日唔知去邊度食好,紀念日又去邊好?🥳想食好少少,又唔想太貴🤑又想有啲feel嘅餐廳😘呢間幫到你!澳洲頂級西冷🥩 $138牛肉有肉香🐮,食落有肉汁🥩唔會over cook 👨‍🍳 牛味濃,但份量較細😅 唯有食薯菜🥔幫補下🤣龍蝦汁🦞蟹肉🦀意大利粉 🍝$108出乎意料地好食🤩龍蝦汁好鮮甜,蟹肉份量多🦀意粉掛汁,食落軟硬適中,令人好想一啖一啖繼續食落去😍但份量都係比較少,係女仔一個人份量😯芒果乳酪奶昔沙冰🍹$43芒果味唔太濃,飲落酸酸甜甜,少少奶香,但小編唔太鍾意因為覺得芒果味🥭有啲假😂求其特飲🍹 $38🍓strawberry , blueberry, cranberry, 🍋lemon, soda呢杯飲品感覺有啲複雜😹佢呢就包含咗以上幾種嘅水果同埋梳打水🧊飲落其實有啲藥水味,唔太好飲👎🏻芝士蛋糕🎂 free上OpenRice訂咗嘅時候只要標示係生日🍰嘅話就會送你一個芝士蛋糕或者朱古力蛋糕。只是蛋糕意外地好食,芝士味🧀濃而且軟滑😍真係好唔錯👏🏼環境方面,座位唔太多,需要訂座較好。地方位於旺角,喺正麥花臣球場對面所以比較容易搵到路。服務態度方面, 呢間餐廳唔
人均$150 食旺角有情調cafe🍽

澳洲頂級西冷🥩 $138

龍蝦汁🦞蟹肉🦀意大利粉 🍝$108

芒果乳酪奶昔沙冰🍹$43

求其特飲🍹 $38
飲落其實有啲藥水味,唔太好飲👎🏻

芝士蛋糕🎂 free

服務態度方面, 呢間餐廳唔太多服務員,所以佢哋都比較忙。落單同埋最單嘅情況都有,但佢哋算幾好禮貌。所以以呢個價錢來講唔會要求咁多😂

總括而言,喺旺角搵到一間平價高質嘅西餐Cafe,人均$150就落樓嘅餐廳選擇唔多😯。最重要嘅係佢嘅食物質素幾好🤗小編個人認為佢嘅意粉🍝,意大利飯🍛同埋蛋糕🎂嘅質素都超水準✨,反而扒類🥩飲品類🍹就可以唔使叫🥳

人均消費:$150

#amico1890 #龍蝦汁蟹肉意大利粉#澳洲頂級西冷 #求其特飲 #旺角美食 #旺角西餐 #旺角平價 #旺角cafe #旺角必食 #旺角餐廳
生日蛋糕
澳洲頂級西冷