2024-04-30 76 瀏覽
朋友食過好多次推介我一定要食, 終於有機會食, 果然冇介紹錯, 裝修好日式舒服, 食物真係性價比好高👍🏻山芋泥粹拖羅丼呢個拖羅丼特別在配咗山芋泥, 所以口感特別滑, 魚肉又好新鮮, 食一啖已經覺得好正😋而且份量唔少喔蟹皇丼朋友特別推介要食呢個蟹黃丼, 因為蟹肉真係好多, 淡黃色睇落似cream嘅都係蟹膏😲啖啖蟹肉鮮味, 鍾意食蟹嘅朋友真係唔好錯過鹽燒鯖魚伴南蠻漬燒鯖魚睇落好普通, 但係要燒到剛剛好都唔容易, 好多時都會好柴, 呢條燒到啱啱好, 有魚味, 而且條魚夠大好肥美👍🏻麻婆豆腐蛋包飯呢個組合好新奇, 麻婆豆腐唔似一般撈飯嗰種, 質地比較稀, 麻味比較重但唔算辣, 滑蛋都係有水準嘅題外話, 我哋一入去坐低就覺得冷氣好凍, 未岀聲, 店員就主動走埋嚟, 將冷氣嘅扇葉撥高, 好細心🥰

山芋泥粹拖羅丼

蟹皇丼