Cambo ขุนทอง (The ONE)

2023-09-05 58 瀏覽
哩間cambo係the one都一段時間啦,捱過埋疫情,到而家都係晚晚滿座,絕對有理由。因為我自己都係佢既棒場客,佢既出品高質得黎口味地道,而且價錢公道,有幾道signature dish仲有推廣價添。生菜包 $86肉碎酸辣味適中,包生菜食勁開胃,清爽中帶點香辣好正👍🏻咖哩軟殻蟹 $118其中一個signature dish, 堅好食必點之選! 一set有齊法包,咖哩鍋同埋炸軟殼蟹🦀法包唔係成個硬骨骨而係外脆內軟,超索咖哩汁! 哩鍋青咖哩微辣重椰汁香,絕對香濃惹味,而且落重料,好多蔬菜係入面,仲有唔少泰式茄子,全辣都入哂味! 仲有重點係有火爐一路煲住,keep住食到熱辣辣又香濃既咖哩超正❤️軟殼蟹即炸上枱時仲係熱辣辣,整得酥脆香口👍🏻連配菜薯仔都勁好食超香表面仲脆脆地!! 哩個價錢食到哩個質素同哩個setting,CP值超高,無唔食既理由!!!泰式炒椰菜苗 $80泰式炒菜硬係寧舍惹味😋椰菜苗爽脆多汁👍🏻龍眼冰 $29飲番個清涼解渴既龍眼冰,勁多龍眼肉,陣甜味都好natural唔係加糖水既死甜。

生菜包 $86
肉碎酸辣味適中,包生菜食勁開胃,清爽中帶點香辣好正👍🏻

咖哩軟殻蟹 $118

泰式炒椰菜苗 $80