2020-01-16
餐廳晚上設有dinner semi buffet,$168任食意粉、飯、沙律、飲品等,價錢上真係幾抵🤤而餐廳環境不錯,座位舒適,有輕輕背景音樂🙈沙律bar同甜品區係一齊擺,refill食物速度都好快,甜品個晚有5款,分別係芝士蛋糕、朱古力蛋糕、泡芙、啫喱、奶凍🤪------1. 卡邦尼意粉 4.5/5 👍🏻2. 黑松露野菌意大利飯 4/53. 芝士肉醬意粉 3.5/54. 甜品 4.5/5我覺得意粉份量剛剛好,如果太多會食唔哂,配料亦好足,意粉煮得好好,唔會過硬過軟,想再encore🥰意大利飯上面真係有黑松露醬,上菜時好香😋好濃郁菌香味,但我覺得飯有點硬同生米既感覺,口感如果再軟綿一點會更好肉醬意粉味道較淡,食唔到有芝士,而且肉醬唔夠多,試一次就夠🙈甜品款式雖然唔多,但質素相當高,個人比較喜歡朱古力同芝士蛋糕🥰蛋糕少濕潤入口香滑,芝士味濃,但食落唔會太膩,朱古力細細件,岩哂怕肥人士🤣
------
1. 卡邦尼意粉 4.5/5 👍🏻