2015-10-18
最近網上看到很多人吃的鰻魚蛋包飯令我立刻和朋友一起去嘗試一下!住係附近不過有GPS好容易搵到!中午時間去既時候都吾係好多人,我同朋友點左鰻魚蛋包飯同豬肋骨, 聽店員介紹豬肋骨既醬汁係佢地WTF CAFE 自家製。有三個味道,原味bbq汁,蜜糖芥末,冬陰公!我簡左蜜糖芥末同原味~店員好細心介紹豬肋骨既味道,比較黃色既係蜜糖芥末,深橙色既係原味bbq! 果然係店中首選,一試難忘!肉質好鬆軟,跟其他店不同,汁感非常可口~特別喜歡原味甜甜的,好入味~~蜜糖芥末都幾好不過有點辣^_^(整體不錯👍🏻會食上癮👍🏻👍🏻)終於黎到期待以久既,鰻魚蛋包飯!!!!!!哈哈,之前有朋友食過話佢地醬汁吾夠,不過我今次食有好多汁、岩岩好! 可見店鋪係有改善😊😊蛋好滑,飯好入味!充滿陣陣香口既鰻魚汁😻店員仲同我地傾計非常nice, 見到佢地既合作精神都幾高~會留意住我地幾時飲哂d水會不定幫我地添加👍🏻店員仲介紹佢地新購入既小遊戲比我同朋友玩😆下次一定要同一大班朋友黎玩呢個game!本來諗住可以試到甜品,不過原來要dinner 時間先有,唯有下次再黎食😣不過店員話如果想中午時間食可以打去訂喔!😊店中既小擺設都好精緻,
住係附近不過有GPS好容易搵到!
終於黎到期待以久既,鰻魚蛋包飯!!!!!!
蛋好滑,飯好入味!充滿陣陣香口既鰻魚汁😻
不過店員話如果想中午時間食可以打去訂喔!😊
店中既小擺設都好精緻,枱上既木盒好有格調。