2023-09-02
好耐冇去呢頭食飯,原來開咗間幾有特色嘅cafe😍有outdoor area 同埋係兩層,好spacious 😙地下啲裝修好復古,好有feel,樓上就更大,大玻璃透光度高👍Tuna Wagyu Beef Tartare 好少食tuna mix beef既他他,個口感更加豐富,下面仲有一層牛油果🥑好creamy,成熟度岩岩好👍仲有四塊多士,夾住一齊食🫶🏻Drunk Chicken wing食落就冇咩酒味🤓佢跟咗個xo醬,好fusion 😂食落似美乃滋多啲🤔雞翼炸得好脆,好香口👍份量都幾多~Hanger steak with fole賣相好吸引🫶🏻牛既熟成度叫咗medium ,煎得幾好👍肉質幾嫩,好juicy😌鵝肝都煎得幾靚,裡面唔會好乾🤓仲有薯蓉,唔係好滑果種,感覺健康🤓Tropical blackSummer 好岩飲😍就好似expresso tonic 但係甜甜地,pineapple 既味😃好飲😙最後Cheesecake 作結,質地比較厚實,比較似new york cheesecake 😙
Tuna Wagyu Beef Tartare
Drunk Chicken wing