Cozy Cat Cafe🐱💫 located in Kwun Tong😍..觀塘一間佔地4000呎旗艦店,接近約60隻貓貓🐱 既Cat Cafe。無入場費、無計時收費,設有堂食 & 晚市,岩晒一眾貓奴如我👻,無時限可以瘋狂跟貓貓玩遊戲啊❤️。而且食物質素比預期中好,經過觀塘可以上黎歇歇,收費透明又經濟喔!唔講住。。貓奴要繼續同咁多位主子玩遊戲~喵ll $108是日餐湯 + 牛油多士條 (跟餐) 400次抹茶ll $108是日餐湯 + 牛油多士條 (跟餐) 特濃鮮奶朱古力 (熱) (少甜)ll 奶茶 (熱) $48ll $85Oreo脆脆特濃朱古力 (熱) (少甜)..×××××ש觀塘開源道62號駱駝漆大廈第1座6樓..

唔講住。。貓奴要繼續同咁多位主子玩遊戲~喵

l[東瀛蟹籽玉子蛋卡邦尼煙肉扁意粉]l $108

是日餐湯 + 牛油多士條 (跟餐)
400次抹茶

l[香草燒豬扒 配 清香柚子汁 配(薯菜)]l $108
是日餐湯 + 牛油多士條 (跟餐)

特濃鮮奶朱古力 (熱) (少甜)

l[蘋果越橘酥 配 雪糕]l 奶茶 (熱) $48

l[自家製水果窩夫 配 雪糕]l $85
Oreo脆脆特濃朱古力 (熱) (少甜)
×××[URBAN Cafe]×××
©觀塘開源道62號駱駝漆大廈第1座6樓
2022-05-11 96 瀏覽
Urban Cafe 🐱🐈‍⬛🐈 貓奴天堂我係去觀塘分店,真係超大間!原來係全港最大面積貓cafe而且有幾十隻貓貓 💕..嘢食現場即叫即製,出餐速度快,喺電話落完單 10-15分鐘已經上菜 👍🏻價錢都好經濟,而且係全港唯一貓cafe無入場費/無計時收費,用餐時間有兩個鐘。..環境好衛生 完全冇臭味..我哋叫咗 東瀛蟹籽軟殼蟹拉絲水牛芝士手工薄餅 ($128) 堅做到拉絲效果,粉漿較厚濃厚芝士肉醬千層麵 ($118)朱古力白吐司磚配 雪糕 ($78) 唔算太甜,份量大URBAN CAFE™M精選特調咖啡 (熱 $38) 幾好飲,啱我口味望住咁多🐈🐈‍⬛食嘢真係好開心🥳其中一隻好想食千層麵 😂 長期望實直至我食完I’m sorry 你唔食得㗎 🫂..
Urban Cafe 🐱🐈‍⬛🐈 貓奴天堂

嘢食現場即叫即製,
出餐速度快,
喺電話落完單 10-15分鐘已經上菜 👍🏻
價錢都好經濟,
而且係全港唯一貓cafe無入場費/無計時收費,
用餐時間有兩個鐘。

環境好衛生 完全冇臭味

濃厚芝士肉醬千層麵 ($118)

朱古力白吐司磚配 雪糕 ($78) 唔算太甜,份量大

望住咁多🐈🐈‍⬛食嘢真係好開心🥳
其中一隻好想食千層麵 😂 長期望實直至我食完
I’m sorry 你唔食得㗎 🫂
2022-05-10 34 瀏覽
自從上次去過佢旺角嘅貓cafe之後,就念念不忘,啲貓貓實在太可愛啦,尋晚又去咗 🐱 cafe , 今次係去佢觀塘嘅分店, 入去Cafe 前,大家對鞋要著上餐廳提供嘅鞋套,以保持乾淨,由於喺工廠大廈內,所以室內面積非常之大,貓咪好乾淨,活動空間又夠,而且店員對貓咪好有愛心🐱 所以你見到呢度啲貓咪個個都好chill咁起度悠然自得。**客人可以在店內買$15貓糧餵貓,啱晒愛貓但屋企又唔可以養貓嘅人今次食2人套餐$386(包餐湯、沙律、頭盤、小食及飲品)餐湯:南瓜湯(唔係罐頭湯,食到南瓜蓉,好杰身,好滑)沙律:沙律菜(細细碗,好多蕃茄仔,都新鮮)意粉或飯(5選1)我就揀左:(1)挪威煙三文魚水煮蛋黃金卡邦尼扁意粉(呢個意粉咬口十足,煙煙韌靱,配埋個超好味嘅汁,煮法正宗,有驚喜)主菜(5選1)(1)安格斯牛肉手工漢堡包配脆薯條(牛肉夠juicy, 有牛味,個包都新鮮,食得出佢手工漢堡嘅特性)飲品:超多選擇:我就揀咗-凍百香果檸檬(清新好飲)-凍水果伯爵茶(好香茶味)另加$15 有甜品奶凍,甜品夠滑,香奶味,唔差**嚟呢度見到咁多可愛嘅貓貓,超開心又治癒

今次食2人套餐$386
(包餐湯、沙律、頭盤、小食及飲品)
餐湯:南瓜湯(唔係罐頭湯,食到南瓜蓉,好杰身,好滑)
沙律:沙律菜(細细碗,好多蕃茄仔,都新鮮)

意粉或飯(5選1)我就揀左:

主菜(5選1)

飲品:超多選擇:
我就揀咗
-凍百香果檸檬(清新好飲)
-凍水果伯爵茶(好香茶味)

另加$15 有甜品奶凍,甜品夠滑,香奶味,唔差

**嚟呢度見到咁多可愛嘅貓貓,超開心又治癒
2022-05-10 36 瀏覽
今次啱啱好四人食飯,我哋左諗右諗覺得佢有個四人餐都幾好,咩都有晒,最重要係唔使自己諗,咁就點咗個四人餐食。四人餐裏便除咗頭盤餐湯沙律甜品飲品之外,佢主菜除咗圖片上面見到嘅豬仔排骨同炸雞翼薯條之外另外仲有一個意粉同一個飯,啱啱好有四樣主菜,總之就真係會食到你飽😆👌🏻推介鍾意貓貓嘅朋友一定要去試一試呢間性價比好高嘅貓貓Cafe!佢哋啲貓貓係好乾淨,唔會有味,而且餐廳環境都好乾淨,因為唔會貴入去嘅客人都要着保護圖包住自己對鞋,咁就唔會整污糟佢哋嘅地板,所以啲貓貓都好乾淨!平時只係入場睇吓啲貓貓都已經要比入場費啦,但係呢間就唔使啦,一次過滿足晒幾個願望呀~^_^一個四人餐裏面有好多嘢食:有餐湯有沙律,仲有小食拼盤。。。主菜煙三文魚水煮蛋卡邦尼意粉黑松露菠菜野菌意大利飯安格斯牛肉手工漢堡燒烤場燒大豬肋骨4杯特色飲品最喜歡佢個甜品朱古力白吐司磚 配雪糕 其實成餐晚飯有啲貓貓陪住一齊食都幾得意架。

一個四人餐裏面有好多嘢食:
有餐湯有沙律,仲有小食拼盤。。。
主菜
煙三文魚水煮蛋卡邦尼意粉
黑松露菠菜野菌意大利飯
安格斯牛肉手工漢堡
燒烤場燒大豬肋骨
4杯特色飲品
最喜歡佢個甜品
朱古力白吐司磚 配雪糕
其實成餐晚飯有啲貓貓陪住一齊食都幾得意架。
2022-05-09 29 瀏覽
好耐無去過貓cafe,觀塘有都唔知道朋友帶路去Urban,入門口都有d程序,要自己細心參閱!主子們好主動安撫我哋肚餓嘅情緒,係咁係每檯之中穿越買咗一pack特別版啤酒連酒杯送俾朋友,有幾位小主不停過嚟check係想飲啤酒定想鍾意個紙箱仔😆😆(唔好意思我專影醜態🫢)意大利飯嘅黑松露味剛好,啱曬愛淺嚐嘅我,唔會太重味,食完都會留喺口到一陣卡邦尼配咗隻波蛋,好creamy,意粉有彈性,好味食物份量都幾大,如果自己食一個主菜都幾飽好彩我哋係share,每人少少,仲有小食、沙律等進食中途有幾張檯都買罐罐俾主子食全部蜂擁而至,好震撼、好開心😸😸😻
好耐無去過貓cafe,觀塘有都唔知道
朋友帶路去Urban,入門口都有d程序,要自己細心參閱!

主子們好主動安撫我哋肚餓嘅情緒,係咁係每檯之中穿越
係想飲啤酒定想鍾意個紙箱仔😆😆

(唔好意思我專影醜態🫢)

現磨芝士黑松露忌廉意大利飯

卡邦尼配咗隻波蛋,好creamy,意粉有彈性,好味

食物份量都幾大,如果自己食一個主菜都幾飽
好彩我哋係share,每人少少,仲有小食、沙律等

進食中途有幾張檯都買罐罐俾主子食
全部蜂擁而至,好震撼、好開心😸😸😻
現磨芝士黑松露忌廉意大利飯
  • 現磨芝士黑松忌廉意大利飯
  • 煙三文魚溫泉蛋卡邦尼意粉
2022-05-08 1222 瀏覽
之前都有同朋友嚟過呢間貓貓Cafe,環境超大,地方乾淨衛生又冇臭味👍🏻仲要勁多🐱貓貓,貓貓好得意同勁痴人☺️仲任摸唔嬲🤭,今次就帶埋小朋友嚟,未走已經問定下次幾時可以再帶佢嚟😂★·.·´¯`·.·★★·.·´¯`·.·★ ★·.·´¯`·.·★🍝東瀛蟹籽玉子蛋卡邦尼煙肉扁意粉 份量好多,醬汁唔會過漏👍🏻意粉軟硬度適中,每條都掛滿汁,跟埋餐湯同牛油多士條,好味😋🍽煙三文魚黑松露芝士忌廉班尼迪配法式酸種包呢個估唔到咁有驚喜🤩 Egg Benedict 超流心🥰多士勁脆勁好味😋伴碟有幼身脆脆薯條🍟同新鮮沙律菜,成碟嘢都好好食😋🍹雪糕棉花糖朱古力 小朋友至愛,有棉花糖又有雪糕,三重口味😋🫖草莓荔枝紅莓乾花茶Cafe 必點嘅花茶,大大壺,配上原粒荔枝肉,紅莓同草莓乾,再加上蜜糖感覺更滋潤🍮法式焦糖燉蛋 $58滑嘟嘟嘅燉蛋,啖啖都有豐富嘅奶香,入口又香又甜🥰🍴酥炸椒鹽雞翼 $48新鮮炸起,熱辣辣,好香脆,入口勁juicy

🍝東瀛蟹籽玉子蛋卡邦尼煙肉扁意粉

🍽煙三文魚黑松露芝士忌廉班尼迪配法式酸種包
雪糕棉花糖朱古力

🍹雪糕棉花糖朱古力
小朋友至愛,有棉花糖又有雪糕,三重口味😋

🫖草莓荔枝紅莓乾花茶

🍮法式焦糖燉蛋 $58
滑嘟嘟嘅燉蛋,啖啖都有豐富嘅奶香,入口又香又甜🥰

🍴酥炸椒鹽雞翼 $48
新鮮炸起,熱辣辣,好香脆,入口勁juicy
雪糕棉花糖朱古力
  • 煙三文魚黑松露芝士忌廉班尼迪配法式酸種包
2022-05-07 37 瀏覽
以前👦🏻見到貓貓就會話對貓毛敏感,直至當年一齊去旅行比維也納Airbnb黑貓仔🐈‍⬛溶化咗佢個❤️,就對貓貓開始有興趣!今次👦🏻👧🏻一齊上貓貓Cafe,體驗超正!首先係店內有好多隻貓貓歡迎我地!處於工廠區🏭範圍,店舖係貓Cafe界嚟講數一數二地大!有啲貓貓🐱好熱情❤️‍🔥幾痴身(有食物時🤷🏻‍♀️),呢120分鐘體驗絕無冷場!講返食物同收費,以同類型Cafe作比較,收費唔係段鐘計,而係淨收食物錢,收費夠透明!食物質素亦比預期中理想,今次👦🏻👧🏻就叫咗個二人Set!各位貓奴不妨一試去呢間貓貓Cafe🥳。🌟巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅Pizza分咗4件,襯熱食時水牛芝士確實可以拉絲拉得好高🧀😍,薄餅皮有嚼勁。加上每塊薄餅上都有兩片咸香嘅Parma Ham、少量雜菌🍄,係不敗嘅組合😎。🌟東瀛蟹籽芝士咖哩牛肋條飯Erm…好似唔見有芝士,都係打食評先發現🥹。咖哩係唔辣容易入口,香料味比一般日式咖喱醬濃烈。至於薯仔同牛肋條都炆得非常腍身。蟹籽份量慷慨🦀️又夠鮮甜👍🏻。🌟滋味2人小食拼盤小食拼盤有3款小食,包括:爆谷雞粒、麥樂雞,薯條。有齊沙律醬+茄汁點,表現不錯😌。🌟伯爵茶拿鐵雖然呢到冇靚靚嘅拉花/奶泡,

🌟巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅

🌟東瀛蟹籽芝士咖哩牛肋條飯

🌟滋味2人小食拼盤

🌟伯爵茶拿鐵
雖然呢到冇靚靚嘅拉花/奶泡,但呢杯Earl Grey Latte (Milk) 有極濃Earl Grey味,比坊間嘅更濃味! 仲有得揀少甜走甜,今次👧🏻就揀咗走甜!
2022-05-07 29 瀏覽
呢間位於觀塘嘅貓貓Cafe係我去過最大、價錢最平仲要食物質數高嘅貓貓cafe ,衛生方面做得好好,呢度大大話話有成幾十隻貓,地方都好乾淨企理又唔會有臭味,絕對係貓奴嘅必到點🐱🍝意式肉丸芝士肉醬闊條麵 肉丸有兩粒,闊條麵上面鋪滿超多嘅肉醬醬汁🤩麵條煮得煙韌彈牙,好有口感👍🏻🥩紐西蘭牛肉眼扒配辣根燒汁可揀薯菜/扁意粉,牛扒肉質夠嫩,帶有肉汁,而且唔會太肥膩,配菜仲有烤過嘅翠玉瓜,茄子等⋯⋯非常Juicy👉🏻午餐跟餐湯,牛油多士條,餐飲***** ***** ***** ***** ***** ***** *****🧇甜蜜水果窩夫配雪糕 $98酥酥脆脆嘅窩夫配上雪糕,真係完美嘅配搭~菠蘿乳酸梳打飲落好清新,菠蘿酸酸甜甜幾開胃400次抹茶面頭嘅抹茶綿密起泡,啖啖嘅抹茶香,帶有少許回甘,味道唔太甜

🍝意式肉丸芝士肉醬闊條麵

🥩紐西蘭牛肉眼扒配辣根燒汁

👉🏻午餐跟餐湯,牛油多士條,餐飲
🧇甜蜜水果窩夫配雪糕 $98
酥酥脆脆嘅窩夫配上雪糕,真係完美嘅配搭~

菠蘿乳酸梳打
飲落好清新,菠蘿酸酸甜甜幾開胃

400次抹茶
面頭嘅抹茶綿密起泡,啖啖嘅抹茶香,帶有少許回甘,味道唔太甜
  • 甜蜜水果窩夫配雪糕
2022-05-06 36 瀏覽
貓奴必去😍😍勁多貓貓‼️D貓貓仲要好親人 任摸唔嬲😍留意到餐廳有個位係嚴禁人行過去同影相會特登畫個位比🐱🐱們休息💓同埋客人都要著鞋套😚等貓貓有舒服安全既環境生活環境又好大好闊落😚整體好舒服一定會再去多次玩貓貓🥳食野中途發生左可愛既事💓食食下野有隻喂食貓🐱坐係隔離望住🤣🐱🐱貪食樣💓好cute2人套餐 $328包括 include-2份餐湯-2份沙律-2個主食-2杯野飲-😍😍同好多貓貓西班牙燒烤醬烤大豬肋骨勁勁勁大‼️好厚肉 食落完全唔韌啖啖肉😍超足料同埋個配菜薯蓉好好食😋😋三重芝士肉醬闊條麵闊條麵個質感好鐘意😋少少煙韌 加埋肉醬好食😍 食既中途仲有喂食貓貓望住🤣滋味2人小食拼盤 +$28包括左麥樂雞 薯條 雞粒😋全部小食都炸得香脆 熱辣辣既😳真係即叫即炸只係加多28蚊😋😋性價比好高百香果蜂密梳打(少甜) +$4好fresh😍有香甜味 同埋杯野下面有波波 增加左飲品既口感😋👍🏻熱檸檬茶👍🏻
貓奴必去😍😍勁多貓貓‼️

同埋杯野下面有波波 增加左飲品既口感😋👍🏻

熱檸檬茶👍🏻
2022-05-05
2022-05-05 35 瀏覽
我朋友好喜歡貓貓,所以今日佢建議去依間貓貓Cafe,雖然我對貓狗有敏感,為咗大家開心冇所謂啦一行四人就去了觀塘 urban cafe. 喺門口就已經見到好多貓貓入邊,佢哋門口仲有個鞋套機,入去前要先着鞋套,非常衛生,又唔會整污糟啲貓。入到去地方都好大,貓仔有好多走動嘅地方,眼見都有十幾隻。愛貓人士必定喜歡。講返呢度食物:今天叫了一個四人餐非常豐富卡邦尼意粉-溫泉蛋啱啱好忌廉意大利飯燒烤醬烤大豬肋骨-醬汁好出色又唔會太鹹安格斯牛肉漢堡四杯特色飲品最喜歡佢個甜品朱古力白吐司磚配雪糕仲有咁多貓貓陪住一齊食飯夠晒特別。
講返呢度食物:
今天叫了一個四人餐非常豐富
卡邦尼意粉-溫泉蛋啱啱好
忌廉意大利飯
燒烤醬烤大豬肋骨-醬汁好出色又唔會太鹹
安格斯牛肉漢堡
四杯特色飲品
最喜歡佢個甜品朱古力白吐司磚配雪糕
仲有咁多貓貓陪住一齊食飯夠晒特別。

2022-05-05 159 瀏覽
雖然為食貓屋企有2隻愛貓,但我係貓痴黎! 一開返夜晚堂食,就即係約d朋友去食環境為食貓記得以前去過旺角個間,好似比較細,但估唔到觀塘呢間又大又乾淨!為食貓一入到去,就見到好多唔同品種既貓,有英短、異短、暹羅、布偶......簡直係數唔清究竟有幾多貓😂佢地有d懶洋洋唔郁,有d痴住要人摸,有d互相追逐,跑黎跑去,太太太可愛啦鍾意貓既人可以係度成個下晝都無問題😍而且d貓太部分都好親人,有d摸佢重會煲水tim認住呢隻會煲水既美短貓😂佢地就好啦,有咁多地方玩呢部跑步機為食貓都想買呀😭(可惜屋企細)食物話明係貓貓cafe ma,食物應該係其次,但佢d野食都算唔錯,唔比出面既cafe差當日為食貓都叫左好多野4個人share食,為食貓特別推介:挪威三文魚溫泉蛋卡黃金邦尼扁意粉即磨芝士黑松露菠菜野菌忌廉意大利飯西班牙燒烤醬烤大豬肋骨朱古力白吐司磚配雪糕(正,個吐司係滿滿既蜜糖同朱古力)個日為食貓玩貓玩到真係唔想走見到佢地有咁大個場玩,真係好幸福現場所見d職員都好錫佢地,而且佢地都好乾淨不過大家下次去既話,千其唔可以餵人既野食比佢地,如果唔係,佢地有可能會中毒架!如果你又係貓控,就一定要follow我ig
朋友去食

追逐,跑黎跑去,太太太可愛啦
鍾意貓既人可以係度成個下晝都無
問題😍而且d貓太部分都好親人,有d摸佢重會煲水tim

認住呢隻會煲水既美短貓😂
佢地就好啦,有咁多地方玩
呢部跑步機為食貓都想買呀😭(可惜屋企細
食物

當日為食貓都叫左好多野4個人share食,為食貓特別推介:
西班牙燒烤醬烤大豬肋骨
朱古力白吐司磚配雪糕(正,個吐司係滿滿既蜜糖同朱古力
朱古力白吐司磚配雪糕
個日為食貓玩貓玩到真係唔想走
見到佢地有咁大個場玩,真係好幸福
現場所見d職員都好錫佢地,而且佢地都好乾淨

如果你又係貓控,就一定要follow我ig啦: hungry_catss
入面有大量貓圖
朱古力白吐司磚配雪糕
2022-05-05 45 瀏覽
第一次到訪貓貓咖啡店,完全被可愛嘅貓咪吸引住。貓咪們都唔怕陌生人,好主動親近及探索每個客人🤩。當然有啲會怕羞,有啲鍾意瞓覺💤,隻隻都好有個性。食物方面,自己用QR code落單,非常方便。set lunch價錢唔貴$88🆙,仲有餐湯,餐包及飲品。🐈東瀛蟹籽玉子蛋卡邦尼煙肉扁意粉Linguine 煮得剛剛好,煙韌又有口感,卡邦尼creamy,配上鹹香煙肉及蘑菇,好味😋。🐈‍⬛法式奶油薯仔忌廉唐揚炸雞飯奶油忌廉汁帶少少甜味,似日式西餐嘅味道。唐揚炸雞入味又香脆。🐈精選是日芝士餅配雪糕芝士餅比較淡口,但自家製雪糕有驚喜,朱古力口味配上少少餅乾,半脆半煙韌,又幾特別。🐈‍⬛抹茶雪山心太軟配雪糕抹茶味唔算太香濃,不過質地軟滑,抹茶控可以一試。🐈蘋果越橘子酥配雪糕有兩件蘋果酥,兩人share就剛剛好,入面有橘子及車厘子,酸甜口感,越食越開胃。🐈‍⬛凍香草薄荷朱古力淡淡薄荷味,唔會似藥水,仲幾refresh! 🐈 Urban Cafe 精選特調凍咖啡

餐湯及小食

🐈東瀛蟹籽玉子蛋卡邦尼煙肉扁意粉
東瀛蟹籽玉子蛋卡邦尼煙肉扁意粉

🐈‍⬛法式奶油薯仔忌廉唐揚炸雞
法式奶油薯仔忌廉唐揚炸雞飯

🐈精選是日芝士餅配雪糕

🐈‍⬛抹茶雪山心太軟配雪糕
抹茶味唔算太香濃,不過質地軟滑,抹茶控可以一試。
抹茶雪山心太軟配雪糕

🐈蘋果越橘子酥配雪糕
蘋果越橘子酥配雪糕

🐈‍⬛凍香草薄荷朱古力
淡淡薄荷味,唔會似藥水,仲幾refresh!
凍香草薄荷朱古力, Urban Cafe 精選特調凍咖啡

🐈 Urban Cafe 精選特調凍咖啡
東瀛蟹籽玉子蛋卡邦尼煙肉扁意粉
法式奶油薯仔忌廉唐揚炸雞飯
抹茶雪山心太軟配雪糕
蘋果越橘子酥配雪糕
凍香草薄荷朱古力, Urban Cafe 精選特調凍咖啡
2022-05-03 57 瀏覽
味道😋😋😋😋環境😋😋😋😋😋服務😋😋😋😋衛生😋😋😋😋抵食😋😋😋😋話說約左一個好耐都冇見嘅朋友食飯,佢話想去貓貓cafe到食,唉,我已經唔係好想,因為通常貓cafe啲貓味都好勁,同埋又會係比入場費咁,不過算啦,朋友叫到,所以就搵下有邊間ok!咁岩見到依間urban,佢係我搵咁耐唯一間真係就咁入去食野冇限乜限乜嘅cafe,所以都揀左佢去試!鋪頭環境夠大夠舒服,本身以為會好大陣味,但點知一d味都冇!所以成個人都開懷晒!😍入面好多貓貓好得意,仲要唔驚人!會自己走黎撒嬌😍😍😍😍環境好乾淨,冇話有貓毛係地下!本身我鼻敏感都帶定藥去食,點知可以唔駛😆我同我朋友叫左慢烤美國嫰雞、夏威夷風情拉絲水牛芝士手工薄餅、脆炸爆谷雞條同2杯野飲慢烤美國嫰雞:雞胸一d都唔鞋,夠嫰口,味道足夠,加上佢黃芥末醬,非常之夾!好惹味!夏威夷風情拉絲水牛芝士手工薄餅:個批應該有6吋左右,個皮厚但好鬆軟,水牛芝士味都足夠,菠蘿仲要係鮮菠蘿唔係罐頭,非常有驚喜!材料鋪滿晒批面,食落好滿足😋😋脆炸爆谷雞條:新鮮炸出,咬落脆口,好好食😍飲品玫瑰蘋果醋梳打飲落啖啖玫瑰味,加埋蘋果醋,飲落好清新,食完油膩野就最岩飲藍糖乳酪梳打乳酪味同藍糖
味道😋😋😋😋
環境😋😋😋😋😋
服務😋😋😋😋
衛生😋😋😋😋
抵食😋😋😋😋

慢烤美國嫰雞:

夏威夷風情拉絲水牛芝士手工薄餅:

脆炸爆谷雞條:
新鮮炸出,咬落脆口,好好食😍

飲品
玫瑰蘋果醋梳打
飲落啖啖玫瑰味,加埋蘋果醋,飲落好清新,食完油膩野就最岩飲

藍糖乳酪梳打
乳酪味同藍糖醬個味好夾,飲落好好味加埋梳打甜味岩岩好!

整體黎講,餐廳質素高,貓貓好痴人,環境乾淨,冇乜異味又唔會成地毛,依樣野值得一讚!西餐黎講價錢都親民,黎緊都會再去幫襯多次😋
2022-05-01 51 瀏覽
第一次寫食評 因為覺得太可憐了餐廳冇教導人客點樣可以善待貓貓其他貓cafe 會有少少提醒同尊重貓的內容建議是餐廳多放提醒同入餐牌的code都是有一頁寫左提醒先好明白太部分的人都想玩下貓同打下卡(我都是)不過有人會抱起訓緊的貓果下嬲左 同小朋友餵貓是亂發是地上 咁貓貓好易食左地下的髒東西同見到之前旺角分店的貓轉到新店了 貓貓轉新地方又長期咁多人唔識尊重貓 包括環境好吵雜 訓覺比人打擾等等明白生意生意都係為左錢 不過身為貓cafe同貓的主人 其實對貓應該有種責任同保護 最少簡單教育客人如何尊重貓貓是必須要做
第一次寫食評 因為覺得太可憐了
餐廳冇教導人客點樣可以善待貓貓
其他貓cafe 會有少少提醒同尊重貓的內容
建議是餐廳多放提醒同入餐牌的code都是有一頁寫左提醒先

好明白太部分的人都想玩下貓同打下卡(我都是)

平時最鍾意行駱駝漆嘅我,喺附近的餐廳搵到一間貓貓🐱cafe 餐廳都會保持清潔,要所有客人穿左即棄鞋套,先可以入餐廳🍴一入到去已經有四五隻🐱🐱喺門口迎接你😂😂佢哋有D坐咗係枱上面,有啲就趴喺地下望住你,好可愛🤟🏻坐低之後揀嘢食,見到價錢💰都唔貴,甚至乎比出面嘅西餐廳仲更加平,我覺得性價比好高,又有得玩又有得食🤘🏻呢度仲有好多個俾🐱🐱玩嘅play area 👍🏻佢哋真係好活潑周圍走,甚至乎會跳咗上人哋大髀坐喺度😊😊實在太可愛🥹⭕️ 紐西蘭牛肉眼扒 配法式胡椒燒汁 $128(配 扁意粉 / 薯菜)牛扒五成熟,肉質啱啱好,唔會太硬,配埋佢個胡椒燒汁,肉味都唔會比醬汁嘅味掩蓋左👍🏻👍🏻今日揀咗薯條🍟佢上面加咗少少辣粉,就算唔使加茄汁味道都好夠💯而且係即炸所以香脆🤤⭕️ 意式辣肉腸野菌蕃茄醬扁意粉 $88雖然望起上嚟細細份,但係食完之後好飽😂😂辣肉腸,辣味唔係話好重,所以食到少少辣嘅人都可以試吓👍🏻👍🏻👍🏻配合埋微微酸甜既蕃茄醬,會食到好開胃😜⭕️ 挪威煙三文魚凱撒沙律 $78超級新鮮嘅沙律菜,配合埋小蕃茄🍅, 🍍,仲有甜甜嘅炸麵包粒🤤🤤再加埋挪威煙三文魚🐟用來做前菜一流☺️所以我覺得性價比好高🤘🏻🤘🏻🤘
平時最鍾意行駱駝漆嘅我,喺附近的餐廳搵到一間貓貓🐱cafe
餐廳都會保持清潔,要所有客人穿左即棄鞋套,先可以入餐廳🍴

⭕️ 紐西蘭牛肉眼扒 配法式胡椒燒汁 $128
(配 扁意粉 / 薯菜)

⭕️ 意式辣肉腸野菌蕃茄醬扁意粉 $88

⭕️ 挪威煙三文魚凱撒沙律 $78

所以我覺得性價比好高🤘🏻🤘🏻🤘🏻
‼️‼️重點重點係餐廳好乾淨,完全冇臭味
又食又玩又影好地方

• 即磨芝士黑松露菠菜大啡菇忌廉意大利飯