2022-05-14
呢間真係觀塘上班恩物🫣☝🏻呢間位於觀塘既喵喵cafe😻岩晒我呢啲鍾意同喵喵玩既人🤩而且衛生都做到好足,進入餐廳之前,都要着鞋套,先入得去👍🏻👍🏻餐廳環境超大,唔會有異味,感覺喵喵都好舒適🤩🤩一眼望落去都有好多唔同品種既喵,仲任摸唔嬲又痴人🙈🙈真係好得意呀😚重點係呢間喵cafe唔會有額外入場費或者限時收費🌟🥢煙三文魚黑松露芝士忌廉班尼迪配法式酸種包 $88班尼迪蛋做得好靚呀🥰一吉落去望住佢流出蛋漿🤤呢個畫面勁治癒好滿足😝蛋味好香濃,而煙三文魚都好軟滑絲柔😚加埋酸種包一齊食,真係好惹味,口感好豐富呀😋😝🥢東瀛蟹籽玉子蛋卡邦尼煙肉扁意粉 $88意粉賣相好吸引😝扁意粉口感彈牙好多汁🤤食落口feel到佢嘅汁好幼滑好creamy😜 同埋仲有齊哂玉子蛋、煙肉同蟹籽咁多款材料🤩真係色香味俱全,真係幾有水準👍🏻🥳🥢日式鰻魚玉子蛋青瓜墨西哥卷餅 $81🌯墨西哥卷餅再加埋鰻魚,口感一流🤤🤤而且鰻魚唔會有骨,又切到細細舊咁,非常容易入口,份量都唔會太少,剛剛好😋而所有套餐都會免費贈送牛油多士條,精選是日餐湯,同埋飲品‼️飲品就包$38嘅,其他可以補差價叫☝🏻都幾抵食~~🍹古早冬瓜茶🍵400次抹茶 (🌟🌟🌟推薦🍍
🥢煙三文魚黑松露芝士忌廉班尼迪配法式酸種包 $88
🥢東瀛蟹籽玉子蛋卡邦尼煙肉扁意粉 $88
🥢日式鰻魚玉子蛋青瓜墨西哥卷餅 $81
🍹古早冬瓜茶
🍵400次抹茶 (🌟🌟🌟推薦
🍍菠蘿乳酸梳打
🥄朱古力白吐司磚配 雪糕 $78
呢個份量都唔惹少😶🍞吐司上面淋上滿滿既蜜糖🍯😛仲有oreo雪糕🍨配搭細細粒棉花糖一齊食,好煙韌!!!