2022-07-24
今日老媽子生日🎂帶阿媽去食好嘢等佢happy下。The Pizza Pig 係一間專門食pizza嘅餐廳🍽️,入面好大好靚,側面裝修都好有特色,簡約得嚟又高格調。黎到專門食pizza嘅餐廳當然叫返個pizza啦,叫咗個bbq雞肉pizza🍕,非常之好食,賣相又好睇,餡料豐富,個皮烤得好脆仲要薄底,非常鍾意。另外仲叫咗個慢煮牛肋骨🐂🐂,賣相非常之靚,食落仲好正,係我食過咁多慢煮牛最好味其中之一,煮得好霖,入口即溶,都唔使用力咬,真係好好味😋,仲啖啖肉,一啲骨都冇,個骨已經拎起咗出嚟,對於好鍾意食牛肉嘅我嚟講,對其要求特別高,做得好好,十個like💯。我就點個杯mix drink🍹,夏日特別推介,幾好飲唔飲得酒嘅可以試下。最後點咗個甜品同阿媽慶祝🎂,餐廳好有心寫咗幾隻,點呀蠟燭,好開心。環境質素🏚:❤️❤️❤️❤️❤️衛生程度🧽:❤️❤️❤️❤️❤️美味程度😋:❤️❤️❤️❤️❤️抵食指數🤩:❤️❤️❤️❤️❤️回頭指數🤩:❤️❤️❤️❤️❤️
今日老媽子生日🎂帶阿媽去食好嘢等佢happy下。
環境質素🏚:❤️❤️❤️❤️❤️
衛生程度🧽:❤️❤️❤️❤️❤️