2022-07-11
今日我哋去咗位於將軍澳站海邊豪宅區食西餐,呢間餐廳分店有幾間,聽個名就已經知主打食pizza!所以我哋都叫咗,亦都係今次寫呢篇食評主要原因,因為Pizza真係好正,而且有兩種尺寸可以選擇,餡料佈滿整個餅面,而且即叫即焗,夠晒熱我地叫左Mexican 🍤 shrimp 餅底係墨西哥辣蝦,而餡料有幾種芝士,分別係車打芝士同水牛芝士,當然唔少得仲有主角蝦,係呀好新鮮好down啊,而且仲有牛油果醬,蕃茄莎莎同埋芫荽辣蕃茄醬,惹味得黎又唔係話好辣!另外,仲叫左prime seafood risotto,呢個海鮮焗飯真係好出色,海鮮包括青口、蜆、蝦、意大利腸,飯粒斤斤分明,而且煙靭彈牙嘢飲方面呢度嘅特飲亦都好多選擇,minty grape望落好吸引,好解渴,消暑,係一個薄荷提子梳打由於我哋係雞翼控去邊度都要食雞翼,最後叫多咗個辣雞翼食,配嗰個醬料芫荽甜酸醬又係出色到一個點,勁matchMenu
Menu