2022-05-19 103 瀏覽
有隻可愛黑豬仔陪住大家食飯。Seared Prawn & Avocado Salad沙律菜好fresh好高質素, 有芒果粒,有蝦,選呢款salad係好選擇。Prime Seafood Risotto比想像中細碟,有蝦, 蜆和細青口,啲飯夠濕潤。Crispy Pork Knuckle好大隻豬手,好正,真係好好味。皮好脆,肉好嫩,非常完美的豬手。旁邊既酸菜都好好味,配豬手一齊食好夾。佢雖然話for 2 person, 但我覺得可以for 4,因為豬手大大隻。Our Specials Smoked Salmon Pizza 15"有熟三文魚和煙三文魚一齊喺pizza上面,真係估佢唔到!個酸忌廉刁草醬塗抹pizza上,好好味。未食過這樣味道的pizza,超驚喜,非常喜歡!I love it!!

有隻可愛黑豬仔陪住大家食飯。

Prime Seafood Risotto
比想像中細碟,有蝦, 蜆和細青口,啲飯夠濕潤。

Crispy Pork Knuckle
🅿︎🅸🆉🆉🅰︎ 🅿︎🅸🅶🇬🇧歐遊旅行feel嘅海景西餐🍽環境chill爆 以豬做主題嘅餐廳🐖有好多款豬fusion菜式🤩﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎/𝑆𝑖𝑔𝑛𝑎𝑡𝑢𝑟𝑒 𝑃𝑖𝑔𝑔𝑖𝑒 𝑃𝑖𝑧𝑧𝑎 𝑀🍕 $198/ (4.85/5)餐廳主打食豬🐖點可以唔嗌招牌長方形豬pizza🍕滿足到食肉獸🤩最特別嘅係炸豬皮 好脆卜卜似豬尾捲捲🐷另外仲有手撕豬手 豬肉腸🌭salami同火腿 好豐富🤤令到整體無咁膩 配搭拉絲芝士🧀微辣番茄🍅醬底同紫洋蔥🧅抵讚嘅係燈籠椒🫑預先烤過 更重甜味又無咗生嘅草青味🥹手工pizza嘅鬆軟薄批同煙韌脆邊都係多肉妹至愛🤍整體餡料足料 必試🤩3個女仔都夠食/𝑊ℎ𝑖𝑡𝑒 𝑇𝑟𝑢𝑓𝑓𝑙𝑒 𝑆𝑝𝑎𝑔ℎ𝑒𝑡𝑡𝑖 𝐶𝑎𝑟𝑏𝑜𝑛𝑎𝑟𝑎🍝 $168/ (4.2/5)傳統卡邦尼係蛋黃無cream咁撈🧀呢款加咗忌廉芝士相對食落creamy啲🥛pancetta腩肉脆比一般煙肉厚切有口感 但覺得白松露味較淡🍄再濃郁啲存在感會高啲/𝑃𝑟𝑒𝑚𝑖𝑢𝑚 𝐼𝑡𝑎𝑙𝑖𝑎𝑛 𝐶𝑜𝑙𝑑 𝐶𝑢𝑡𝑠 𝑎𝑛𝑑 𝐴𝑠𝑠𝑜𝑟𝑡𝑒𝑑 𝐼𝑡𝑎𝑙𝑖𝑎𝑛 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒𝑠 $218/ (3.8/5)最正係大粒burrata chees
🅿︎🅸🆉🆉🅰︎ 🅿︎🅸🅶
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎

最正係大粒burrata cheese🫕切開好流心好邪惡🤤有多款cold cuts parma ham火腿等🍖全部攞上烘咗 外脆包體有韌性嘅sourdough好正 但係價錢偏貴🥺

﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
  • Signature Piggie
每次週末去行將軍澳DONKI,都會經過隔離呢間藍白色pizza店💙🤍門口企滿等位嘅客人之餘outdoor位置都爆滿,就咁行過都聞到好香,一於平日少啲人去試下先😋🐂慢煮醬燒牛肋骨、烤薯、菠菜 ($268) ➩ 56H Slow-Cooked BBQ Beef Short Rib, roasted potato, sautéed baby spinach豬肋骨就食得多啦,今次試下牛肋骨先🤣呢個巨型牛肋骨部位肉質嫩滑多汁🤤切岀嚟一絲絲嘅牛肉,慢煮56小時⏱食落完全唔覺韌或者鞋口👍🏻而且餐廳一早已經起左條骨,真係啖啖肉😆配埋BBQ醬一齊食,酸酸甜甜好開胃呀😍焗薯仔同菠菜做配菜都唔錯🙈🍕卡邦尼15吋長薄餅 ($188) ➩ CARBONARA 15” Medium Pizza忌廉芝士。巴馬臣芝士。煙肉。溫泉蛋 叫得pizza pig,緊係要試呢到嘅招牌超長pizza❣️一上枱已經好壯觀,4個人叫左個M size 15吋已經好大塊好飽,如果叫L size 30吋真係要多啲人分先得🤣pizza已預先切開8塊好貼心,芝味濃郁🧀配埋煙肉同溫泉蛋一齊食🍳滿滿蛋汁好有層次😍pizza個皮烤得香脆,咬落口感鬆軟

🐂慢煮醬燒牛肋骨、烤薯、菠菜 ($268)
豬肋骨就食得多啦,今次試下牛肋骨先🤣
慢煮醬燒牛肋骨

🍕卡邦尼15吋長薄餅 ($188)
➩ CARBONARA 15” Medium Pizza
忌廉芝士。巴馬臣芝士。煙肉。溫泉蛋
一上枱已經好壯觀,4個人叫左個M size 15吋已經好大塊好飽,如果叫L size 30吋真係要多啲人分先得🤣pizza已預先切開8塊好貼心,芝味濃郁🧀配埋煙肉同溫泉蛋一齊食🍳滿滿蛋汁好有層次😍pizza個皮烤得香脆,咬落口感鬆軟唔會韌☺️
卡邦尼15吋長薄餅

🐱香煎雞肉忌廉青醬貓耳朵粉 ($178)
➩ Chicken Florentine Orecchiette
好欣賞啲雞🤩雞肉係超嫩滑🐓而且每件雞肉都好大件😍貓耳朵粉好cute🤣食落煙煙韌韌咁,好有咬口,同忌廉青醬配搭好夾👍🏻
香煎雞肉忌廉青醬貓耳朵粉

🍪Oreo曲奇朱古力忌廉奶昔 ($72)
➩ Oreo Madness
呢杯奶昔好滑好好飲,充滿香濃嘅曲奇同朱古力味,而且飲落唔會死甜,仲有Oreo餅碎增添口感🤤
Oreo Madness

🍰Tiramisu ($88)
咖啡同酒味都相當濃厚,用咗mascarpone cheese食落好creamy🤤份量亦都幾大件,4個人share都夠,推薦👍🏻🌟
Tiramisu

總結:餐廳嘅職員服務態度都好好,值得一讚👍🏻餐牌有各類小食、pizza、意粉同扒類選擇,而且全部份量都好適合一大班人share,一定食得飽🤣尤其是pizza,想試嘅記住嗌埋屋企人同朋友喇😋

🔸outdoor位置係pet friendly架🐕🔸
慢煮醬燒牛肋骨
Oreo Madness
Tiramisu
2022-05-16 59 瀏覽
🍝Orecchiette Chicken -$168烤雞胸肉以黑椒及鹽調味,質地難得地軟稔,而且味道不俗,非常驚喜😃唯羅勒醬雖濃稠,但只有淡淡香草味。🍕Signature Peggie -$198 (M)酥皮似的餅底混合意大利香草肉腸、辣肉腸及火腿等材料,鹹香味道充斥全口,即使有洋蔥及燈籠椒都難以平衡鹹味😣
🍝Orecchiette Chicken -$168

🍕Signature Peggie -$198 (M)
叫得Pizza Pig當然要試吓佢哋嘅Pizza。Pizza分兩款size,分別係m: 15吋;L: 30吋,多人去食嘅話,叫一個L size 實夠大家分🤣🍕墨西哥辣椒芝士薄餅 Mexican Shrimp $198 (15吋)。//👉🏻餡料有車打芝士、水牛芝士、鮮蝦、牛油果醬、番茄莎莎、芫荽辣番茄醬// 15吋Pizza以木板裝住,已𠝹開8塊,方便進食。餡料夠多,顏色豐富,紅紅綠綠,賣相吸引。餅底薄脆,邊皮有咬口,食咗兩塊都唔會覺得好滯。墨西哥辣椒醬帶少少辣,惹味。🍝 卡邦尼黑松露蛋汁雞肉意粉 White Truffle Spagetti Carbonara $168|想試埋意粉,就嗌咗好少會中伏嘅卡邦尼。味道正常,同預期一樣。🥤熱情果蘋果特飲 Passion Apple $68 // 有桃、士多啤梨、熱情果同蘋果,味道清爽,解膩。🥤薄荷提子梳打Minty Grape $62 // 有青檸、蘋果汁、蜜糖柚子,味道清新。望落就似無酒精嘅mojito🥂-同好多將軍澳海旁餐廳一樣,呢度都有室外座位,不過就唔係望海,對出望馬路。但帶住毛孩/想再chill d嘅人都啱坐。

卡邦尼意粉

熱情果蘋果特飲 Passion Apple

薄荷提子梳打Minty Grape

2022-05-10 1140 瀏覽
又一將軍澳南餐廳🍽目標要食晒澳南餐廳,呢間係正donki隔離好易搵,平時經過見outdoor都有幾枱之前食過同group嘅Megabox The Salted Pig,好好味,所以都好期待呢間~🍴Crispy Calamari💰$135小食要咗炸酥脆魷魚圈,炸粉整得好,粉薄唔油膩,食幾粒都唔會好滯,魷魚圈好腍滑,配青檸蛋黃醬好正🉐🍕Pizza - BBQ Chicken💰$168/15”, $308/30”必食pizza,好多種味道揀,最正係一大班朋友可以揀30” 放係枱夠晒壯觀BBQ Chicken味道方面幾好食,有烤雞、水牛芝士、最特別係有芫荽🤣不過又唔會好大味🍴Grilled Pork Tomahawk💰$252香烤斧頭扒好香,近骨位會腍啲爽啲,配芥末忌廉汁係正嘅🍴Prime Seafood Risotto💰$198有青口、大蝦、蜆、西班牙辣肉腸,有牛油味白酒味,risotto口感剛剛好💰$828/2ppl🚩The Pizza Pig (將軍澳) 📍將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G10-11號舖
又一將軍澳南餐廳🍽

🍴Crispy Calamari💰$135
小食要咗炸酥脆魷魚圈,炸粉整得好,粉

🍴Grilled Pork Tomahawk💰$252
香烤斧頭扒好香,近骨位會腍啲爽啲,配芥末忌廉汁係正嘅

🍴Prime Seafood Risotto💰$198

💰$828/2ppl
🚩The Pizza Pig (將軍澳)
2022-05-04
10 分鐘 (堂食)
2022-05-09 56 瀏覽
Pizza 🍕 Pig🐖 📍將軍澳澳南海岸唐俊街23號母親節梗係搵間環境靚又好味😋餐廳🍴今次來左將軍澳南海邊Pizza 🍕 Pig 🐖 一早比佢長薄餅吸引😍今次終於來到食SIGNATURE PIGGIE $198招牌鬼馬”豬“意薄餅呢間話明pizza pig, 梗係試下最出名pizza叫左M size😍上碟超大份成15吋重點係手工pizza 餅底口感鬆軟又煙韌,邊皮香脆。而佢材料份量十足☺️超足料有手撕豬手,意大利香草肉腸,辣肉腸,火腿、烤燈龍椒,紅洋蔥,水牛芝士😜好好味😋值得一讚已預先切好八塊,方便食用☺️Crispy chicken wings $125秘製香料辣雞翼配芫荽甜酸醬呢個雞翼無得輸💞食唔停口一碟6隻👏🏻岩哂大家share即叫即炸,雞翼入口香脆雞翼的秘製辣香料好惹味😋配埋芫荽甜酸醬好Seafood Risotto 意大利飯$198 有青口,蝦🦐配上濃濃蕃茄汁😍最好味係大蝦爽口又彈牙不過呢個意大利飯相對硬身🤏🏻Chicken Parmigiana 焗火腿雞胸扒$198配菜有炸薯條🍟+火箭菜沙律🥗呢個炸薯條係有黑松露香味😍而火腿雞胸扒配上蕃茄醬水牛芝士份量十分🤪食完好滿足👍🏻整

Pizza 🍕 Pig🐖
📍將軍澳澳南海岸唐俊街23號

母親節梗係搵間環境靚又好味😋餐廳🍴
今次來左將軍澳南海邊Pizza 🍕 Pig 🐖
一早比佢長薄餅吸引😍今次終於來到食

SIGNATURE PIGGIE $198
招牌鬼馬”豬“意薄餅
呢間話明pizza pig, 梗係試下最出名pizza
叫左M size😍上碟超大份成15吋
重點係手工pizza 餅底口感鬆軟又煙韌,
邊皮香脆。而佢材料份量十足☺️超足料
有手撕豬手,意大利香草肉腸,辣肉腸,
火腿、烤燈龍椒,紅洋蔥,水牛芝士😜
好好味😋
值得一讚已預先切好八塊,方便食用☺️

Crispy chicken wings $125
秘製香料辣雞翼配芫荽甜酸醬
呢個雞翼無得輸💞食唔停口
一碟6隻👏🏻岩哂大家share
即叫即炸,雞翼入口香脆
雞翼的秘製辣香料好惹味😋
配埋芫荽甜酸醬好

Seafood Risotto 意大利飯$198
有青口,蝦🦐配上濃濃蕃茄汁😍
最好味係大蝦爽口又彈牙
不過呢個意大利飯相對硬身🤏🏻

Chicken Parmigiana 焗火腿雞胸扒$198
配菜有炸薯條🍟+火箭菜沙律🥗
呢個炸薯條係有黑松露香味😍
而火腿雞胸扒配上蕃茄醬水牛芝士
份量十分🤪食完好滿足👍🏻

整體來講呢間野食好滿意👏🏻
下次會再encore ,今次太飽😂
無叫甜品🍮下次要來食埋個Tiramisu先
2022-05-08 59 瀏覽
📍The Pizza Pig (將軍澳)將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G10-11號舖🤍終於開返晚市堂食了,將軍澳Monterey開多左勁多好野食😜今次黎左pizza pig,難得地閒日黎到勁多位泊車👍🏻香芒牛油果鮮蝦沙律$162內有新鮮車厘茄、甜辣沙律醬,勁多大蝦、有機菜、香芒醬,一個幾唔錯既前菜👍🏻BBQ chicken 168黎到pizza pig,一定要食pizza 啦,叫左地道既BBQ chicken ,內有香烤雞肉薄餅、烤雞為主, 勁鍾意d配菜,其中有紅洋蔥、甜椒、水牛芝士、芫荽、蕃茄、燒烤醬、辣椒片👍🏻慢煮醬燒牛肋骨、烤薯、菠菜$268 五成熟既牛肋骨、半肥瘦、肉既淋度岩岩好,配有烤薯可以中和返肉既酸度,另外牛肋骨底部配左少量菠菜,一個幾唔錯既配搭👍🏻Vodka punch 男士喜愛既vodka 再加水果味黎調節,相當唔錯👍🏻Mojito 聽得周杰倫首Mojito多,去食飯不時都會叫黎飲下,薄荷味唔算太重,甜度足夠,幾岩大家飲既mock-tail 🤍餐廳環境不錯、週五至週末,最好先book位,都幾多booking ,空間感都足夠,食完行出外面
📍The Pizza Pig (將軍澳)

👍🏻香芒牛油果鮮蝦沙律$162

👍🏻BBQ chicken 168

👍🏻慢煮醬燒牛肋骨、烤薯、菠菜$268

👍🏻Vodka punch
男士喜愛既vodka 再加水果味黎調節,相當唔錯

👍🏻Mojito

🤍餐廳環境不錯、週五至週末,最好先book位,都幾多booking ,空間感都足夠,食完行出外面都有個海濱公園俾大家周圍去散步、拍拖,附近都有好多西式餐廳俾大家飲下野, 感覺極似中環既soho區, 大家得閒可以黎下,感覺幾舒服
因為每逢星期六日都見到黎間餐廳坐得滿滿所以選擇了平日一個人來試下DAILY LUNCH SET選擇有好多不過我唔就得左影底我選了雙腩(豬腩肉及手撕豬肉)漢堡個漢堡包上台有點失望因為我想像中的豬腩肉原來是一片薄薄的煙肉片因為太薄所以也吃不出甚麼味手撕豬肉的醬汁是酸酸的,幾開胃但甘樣就要收 HKD 128 我覺得有點偏貴走的時候見到其他食客太多都係叫PIZZA所以我估係我叫錯食物也許PIZZA會好食一點
因為每逢星期六日都見到黎間餐廳坐得滿滿
所以選擇了平日一個人來試下
DAILY LUNCH SET選擇有好多
不過我唔就得左影底
我選了雙腩(豬腩肉及手撕豬肉)漢堡
個漢堡包上台有點失望
因為我想像中的豬腩肉原來是一片薄薄的煙肉片
因為太薄所以也吃不出甚麼味
手撕豬肉的醬汁是酸酸的,幾開胃
但甘樣就要收 HKD 128 我覺得有點偏貴
走的時候見到其他食客太多都係叫PIZZA
所以我估係我叫錯食物
也許PIZZA會好食一點
2022-04-20
2022-05-07 118 瀏覽
魷魚圈很脆,沒多餘的粉漿非常好,配青檸蛋黃醬一流。另外BBQ chicken pizza很夠味,令人上癮。平時都是食蕃茄醬底的pizza,估唔到食BBQ醬底的pizza都很好味。之前的2道餸太好味,好像襯得香煎雞肉忌廉醬貓耳朵粉好像平平無奇,但其實雞胸肉不柴,很滑溜配上青醬忌廉醬,簡直百吃不厭。香脆德國鹹豬手配酸菜不錯,豬皮的確很脆,但調味略輕。安格斯肉眼扒很好食,調味適量,配又香又脆的薯條當然很好食。
魷魚圈很脆,沒多餘的粉漿非常好
,配青檸蛋黃醬一流。

另外
BBQ chicken pizza

香脆德國鹹豬手配酸菜不錯,豬皮的確很脆,但調味略輕。

安格斯肉眼扒很好食,調味適量,配又香又脆的薯條當然很好食。

BBQ chicken
BBQ chicken
Crispy Pork Knockle
Crispy Calamari
  • CRISPY CALAMARI
週末同家人來到將軍澳,要找一間坐得舒服的餐廳晚飯就即時諗之前逛Donki見過呢間pizza店,一於揀佢! 餐廳位於將軍澳南海傍,食客可以選擇坐戶外同室內,環境舒服,令食客感受到relax & chill! 我們5:30pm到正值黃昏時間,正好可以喝著啤酒欣賞日落,所以一坐下就叫了兩杯「友-發燒友淡愛爾蘭生啤」$78x2,這杯麥味頗重的生啤是我最鍾意嘅口味,一啖入口,爽到不得了,即時降溫! 餐牌選擇各類意粉,pizza,小食,扒類都有。Signature Piggie 招牌鬼馬豬意薄餅 (M) $198 我們坐下不久,見到隔離枱上了一客超級特大長pizza,果然是pizza專家,即刻要order,但因為我們只有4人又想試吓餐牌上的不同款式食物,所以只叫M size。一上桌已經好驚喜,驚喜的是原來M size都已經超大份,有15吋咁長,每人可以分到兩塊,每塊都大過我塊臉,而且廚師已預先切好八塊,方便我們食用,太細心了吧!Pizza餅底皮不算太厚,鬆軟有口感之餘也有脆脆的邊皮,是合我心意的口感。材料超級巨份量的十足,最吸睛是灑上了脆卜卜的炸豬皮。其他材料有招牌手撕豬手,意大利香草肉腸,辣肉腸

餐牌選擇各類意粉,pizza,小食,扒類都有。

Pizza餅底皮不算太厚,鬆軟有口感之餘也有脆脆的邊皮,是合我心意的口感。材料超級巨份量的十足,最吸睛是灑上了脆卜卜的炸豬皮。其他材料有招牌手撕豬手,意大利香草肉腸,辣肉腸,火腿,烤燈蘢椒,紅洋蔥,水牛芝士,蕃茄醬,口感豐富,吃到最後有微辣的口感,很特別的口感,是出色的!

卡邦尼松露蛋汁煙肉意粉 $168

每一條意粉都充滿醬汁,餐廳用了都算比較少餐廳會用的芝士稔性十足帶有松露味,,加上蛋汁口感非常creamy,大家都讚賞,好快清曬,一條不漏。

酥脆辣魷魚圈 青檸蛋黃醬 $138

魷魚圈肉厚有咬口,外層炸粉炸得酥脆,外皮還灑上了香辣粉,趁熱食口感一流,望著海,一啖魷魚圈,一啖啤酒,正呀!餐廳附上了蛋黃醬同蕃茄醬。這個蛋黃醬加入了青檸,蕃茄醬較一般稀感覺新鮮,兩款醬汁也不錯啊!

雙層安格斯牛肉芝士漢堡 蛋黃醬 薯條 $188

不得不讚餐廳的細心,漢堡上桌時已經一分為二,有時聚餐最怕就係分漢堡,今次唔駛操心,讚!漢堡入面有煙肉、芝士、蕃茄、生菜、牛肉,十分足料。牛肉厚身,肉質鮮嫩多汁且牛味濃,最特別之處係加上了蛋黃醬,估唔到漢堡牛肉扒同蛋黃醬係咁夾。
另外薯條炸得十分香脆,餐廳在薯條上簡單的灑了鹽,已經令我停唔到口不停食。

Tiramisu $88
飯後雖然已經飽,但都要加個甜品才是完美。啖啖酒香,忌廉口感滑而不膩,咖啡味突出。

另外要讚一讚餐廳樓面上每一位同事都相當有禮,very nice! 值得再去!
  • SignaturePiggie
  • Tiramisu
2022-05-02 106 瀏覽
➼ Signature Piggie識食一定係食Signature!好足料啊!本身已經好豐富,有手撕豬手、辣肉腸、水牛芝士等,所以唔洗再落Tabasco都已經好好食。餅底唔係好薄嗰種,不過都算鬆軟,但食咗2塊都開始飽了。15吋都好大個下,我哋2個女仔都食唔晒,最後要打包2塊走🤣➼ Oreo Madness呢個姐係Oreo曲奇朱古力忌廉奶昔❤️真係好大杯,同啲Pizza一樣份量十足🤣其實有Oreo曲奇都好少話會伏嘅Haha,所以呢個都唔例外,真係好好味,同時都好邪惡,因為都幾甜,感覺飲完晒成杯就會重咗10磅。
➼ Signature Piggie

Signature Piggie

➼ Oreo Madness

Oreo  Madness
午餐
Signature Piggie
Oreo  Madness
2022-05-02 46 瀏覽
放假我要出去食好西,於是去左將軍澳係Donki 附近餐廳 #The Pizza Pig chill下, 我6點到達,都要排隊進入😅。前菜點了吞拿魚他他,蓮藕片有4片炸等爽脆,吞拿魚伴牛油果🥑,添加墨西哥辣椒🌶️,清新又開胃。炒波菜、椰菜沙律🥗,配上啲醬汁幾開胃☺️。🥩美國特級安格斯肉眼扒配薯條, 肉眼扒很大片,點了5成熟度,切開呈中間呈好色,咬落牛味夠肉汁多,薯條新鮮炸起超脆的啊,叫埋啤酒🍺啤啤佢更一流。老友點左杯芒果🥭特飲🍹他都說很贊啊。

前菜點了吞拿魚他他,蓮藕片有4片炸等爽脆,吞拿魚伴牛油果🥑
,添加墨西哥辣椒🌶️,清新又開胃。

炒波菜、椰菜沙律🥗,配上啲醬汁
幾開胃☺️。

老友點左杯芒果🥭特飲🍹他都說很贊啊。

2022-04-30
2022-04-30 106 瀏覽
We presume that it's called The Pizza Pig for a grand reason? Unfortunately, the Margherita and Grilled Pork Tomahawk were disappointing. The pizza had a sprinkle of cherry tomatoes and the pork tomahawk was dry and tasted burnt. Unbelievable.
Grill pork tomahawk
2022-04-26 75 瀏覽
晚市停左好耐🍽️放寬返當然一定要出去鬆一鬆,好彩預先book定台~真係full house限時食1.5 hours🔔推介🍕Deluxe Mushroom pizza🍄 素食pizza(椎茸﹑白玉菇﹑磨菇﹑杏鮑菇﹑烤松子仁﹑白松露油﹑水牛芝士🧀﹑芳提仁芝士﹑青醬) 🍖Slow-Cooked BBQ Baby Pork Ribs with French Fries🍟🦑🥨Crispy Calamari🥤Kitkat Mocha
限時食1.5 hours

🦑🥨Crispy Calamari