2022-07-11 84 瀏覽
The pizza pig又到每個月慶祝嘅一日啊,今次同老婆去咗我哋平時都好鍾意行嘅日式超市之後見到有我哋最鍾意嘅Pizza Pig而且又有為當然就唔好放過啦,的Pizza Pig出咗名Pizza絕對係大大件而且手工皂嘅,出邊冇得比Calamari依個魷魚圈絕對冇得輸,佢哋嘅炸粉唔會好多,魷魚圈卜卜趣好好味,重點就係佢哋嘅青檸蛋黃醬,卜卜脆魷魚圈絕對係絕世之選Signature piggie嚟到Pizza Pig點會唔係食Pizza呢到今次就叫咗佢哋嘅招牌Pizza ,Pizza再加上炸豬皮絕對係邪惡之選,再配上辣肉腸同埋手撕豬肉,大大分嘅Pizza兩個人絕對係夠貪Tiramisu 點會少得識最後嘅飯後甜品,今次叫咗個意式Tiramisu,佢哋嘅手指調到同埋Tiramisu嘅cream cheese絕對係高質嘅配搭Pizza Pig都食過好多次啦今次都依然保持住一個高嘅水樽度同老婆兩個撐枱腳都食得好滿意
The pizza pig

Calamari