2017-12-27
平日晚餐,都見好多人排隊,心諗應該都係好食,所以今晚決定去試。一早知道90分鐘後要交枱,咁我地坐低就好快叫野食,當時時間尚早,6:30pm,都未坐滿,d侍應都可以當睇你唔到,叫左幾次先過來,黎到我地想食飯卷,話今晚無飯卷,最後order 左3樣野,魚糕湯鍋,牛肉炒粉絲,泡菜煎餅,d野都好快到,可以話一落單就上菜,食左20分鐘,見佢咁快就上到菜,想加多個三文魚飯,一樣d侍應當睇你唔到,好難得有個面青口唇白既男侍應走過來,叫佢加單,點知一開口d態度衰格到一個點咁答我:「無三文魚啦!」然後我成本Menu 比返佢,食完埋單,2個女仔,3樣野食,450埋單,一毫子tips 都唔會比!食物質素,牛肉炒粉絲叫做好d,但魚糕湯偏淡,泡菜煎餅唔香,質素只係叫做好過韓國街d韓食少少(近年韓國街真係好難揾到比較好食既餐廳)但味道真係唔會好過school food。個人感覺,真係唔試都唔會覺得可惜。
個人感覺,真係唔試都唔會覺得可惜。