2018-05-17
試業期間太多人所以無去排,終於等到正式開業了!揀左平日星期一去食,六點半到ifc,排左45分鐘,應該係o係香港食野嘅standard waiting time(?)🤣不過都值嘅!以下係兩個人的份量。叫左一個single smoke shack,煙肉都脆同重smoke味,食落幾開心! 本身想叫shroom burger,但見shack stack包埋shroom,所以就叫shack stack。菇味重,而且好juicy係正嘅!加上塊大大舊充滿肉汁嘅牛,食落非常有滿足感!飽到暈!薯條就普通同芝士各一,覺得不過不失。香港限定嘅milk tea shake略為失望,好甜,但好似無乜奶茶味...反而shack attack有驚喜(single), 好濃朱古力,加上佢有啲brownies,食落好有口感,幾飽都要食埋哩個!
以下係兩個人的份量。
薯條就普通同芝士各一,覺得不過不失。