🆁🅴🅻🅸🆂🅷🇯🇵日系治癒cafe除咗有露台同窗邊日光位 隔離仲有攞日式傢俬木系感覺好舒服🥰menu多款式好吸引🤤﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎lunch同dinner去都會有set menu🤩包括餐湯/salad🥗主菜同飲品🍵推薦lunch性價比超好 食物質素好有驚喜🥰今次係南瓜湯🎃好creamy帶甜 表頭仲有塊烘過嘅蒜蓉包🧄索湯淋咗一樣好食/紐西蘭特級鮮肉眼扒🥩x野菜山葵薯蓉 $178/ (4.4/5)嗌咗7成熟肉質軟又多汁 牛味濃食落又無筋🐄煎得perfect🥩配菜都同樣出色 特別係山葵薯蓉🥔幼滑而且wasabi會中和薯蓉重牛油🧈嘅膩 感覺好清新🌱/西京燒比目魚x炒洋蔥薯野菜 $158/ (4.5/5)比目魚 魚油脂好豐富🐟皮都煎得好香脆😚西京燒醬汁杰身 味噌同清酒🍶調得好夾🥰上面嘅脆脆口感好咬/𝐻𝑎𝑤𝑎𝑖𝑖𝑎𝑛 𝐼𝑐𝑒𝑑 𝑇𝑒𝑎/ (3.2/5)fresh有檸檬🍋嘅冰茶🫖有種herbs嘅味 唔知條係咪香茅幾特別🥹唔算好大眾口味/𝐷𝑖𝑟𝑡𝑦 +$12/ (3.5/5)nutty豆配奶好smooth平衡得好好🥛/𝐾𝑒𝑡𝑜 𝑂𝑟𝑖𝑔𝑖𝑛𝑎𝑙 𝐵𝑎𝑠𝑞𝑢𝑒🍰 +$48/ (3.9/5)食
🆁🅴🅻🅸🆂🅷
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎

/西京燒比目魚x炒洋蔥薯野菜 $158/ (4.5/5)

/𝐻𝑎𝑤𝑎𝑖𝑖𝑎𝑛 𝐼𝑐𝑒𝑑 𝑇𝑒𝑎/ (3.2/5)

/𝐷𝑖𝑟𝑡𝑦 +$12/ (3.5/5)
nutty豆配奶好smooth平衡得好好🥛

食落唔講都唔覺係keto😌大大減肥罪惡感🤩質感好creamy又唔會過甜🥰中間流心又幼滑 但係可以再焗焦啲☺️cream同芝士味🧀再濃味啲就好🤤

/𝑅𝑒𝑙𝑖𝑠ℎ 𝑇𝑖𝑟𝑎𝑚𝑖𝑠𝑢 +$48/ (3.3/5)
無一般食開咁多mascaphone cheese🥺純粹個人口味 手指餅無索好多咖啡☕️同酒所以無咁濕潤💦鍾意食清爽唔甜嘅tiramisu應該會幾啱😌
2022-08-01 583 瀏覽
🥗Had lunch there. Ordered seared tuna salad with ponzu dressing ($138) and pan fried snapper with portobello and veg ($168). For drinks, had the espresso tonic and flat white (with oat milk).I 🍴like the vibes in this place, finding a nice spot in industrial areas of HK. Went there a couple of times before and their food has always been consistent, so its the service. The dining time is limited to 90 mins but they do dispatch the order quickly.🍴The environment is warm with lots of white and wood.

🍴The environment is warm with lots of white and wood. More earth tone. The staff are young and energetic. The coffee was always nice.

👍🏻They have section where you can shop small collectible that the restaurant got.

☕️Good coffee and decent meals. They did things meticulously and with thoughts which i like.

In the past the middle bit was always very noisy when it got busy, perhaps because of the low ceiling trapping all the noises there but this time we sat in the middle and it was fine.

Will visit this one from time to time.

2022-07-30 503 瀏覽
進入餐廳環境雅緻,舒適。晚餐餐牌已配答好,頭盤4選一,湯二選一,main course, 5選一,連甜品。食物價錢人均$350至$500。當中有一refreshment tea,很持別,很香,很好喝。我點了鵝肝頭盤,又香又大件,配面包及沙律。選了法式洋葱湯,湯跟的那片面包味道十分好,脆口及很濃芝士味。之後來了很特別的refreshment tea, 清清喉嚨便是正餐,我點了八爪魚墨鱼汁意大利飯,上枱時香氣撲鼻,八爪鱼入口即溶,飯雖不太 El dente但source 很 creamy,好食!最後的甜品亦不錯。由頭盤到甜品都很好吃的一餐,滿足!
2022-07-27 445 瀏覽
搵地方食生日飯,本來想去酒店食自助餐,但係價錢貴得來想食嗰間又book唔到,結果就在OpenRice見到呢間餐廳,見完全冇喊樣,就上網訂嚟試吓。餐廳裝修得幾好,簡單乾淨又光猛,我6:00上到去原來只係第一枱客人,可以任我揀位,我就揀咗個窗邊位,我哋兩個人叫咗兩個set dinner,食咗鵝肝、大蝦酥皮盒、洋蔥湯、黑毛豬鞍同埋雪魚,甜品係焦糖榛子朱古力慕絲蛋糕。前菜嘅鵝肝好大塊,同大蝦酥皮盒都幾好食,而且擺盤相當靚,廚師好用心。個洋蔥湯就有少少奇怪,唔係我預期嘅洋蔥湯味道,好似一般餐湯咁樣有啲失望。到主菜,豬鞍大塊又好味,配合薯仔,菜同蕃茄,唔單止賣相靚食落去都相當有水準,豬肉要全熟但係一啲都唔鞋,好滑又好入味。另一個主菜鱈魚都係整得好好味,魚肉煮得恰到好處之餘魚皮都煎得啱啱好,唔太乾但又夠香,與醬汁十分夾,又係上等之作。最後是甜品,味道唔錯,但我們覺得比較甜,不過由於我們都是不喜歡甜食的人,不可以作準。整體來說水準不錯,價錢大約每人400多元,雖然不算平,但可以有這樣水準的食物都算物有所值。

鵝肝多士
焦糖榛子朱古力慕絲蛋糕
2022-07-26
慶祝紀念
生日
見好多好評 心目中已經揀好食物點知發現啲人係食午餐去到得返dinner set menu而且價錢偏貴 又無得散叫 真係打左個突😨最後試晒所有菜式 不得不讚值返門票價 而且餐廳主打木系裝修 可以同朋友慢慢坐到打烊🤣成個set包餐湯可以揀洋蔥湯/忌廉蘑菇湯&香脆芝士包 勁好味‼️✨香烤虎蝦意粉 $388當日虎蝦售罄 改為龍蝦龍蝦大大隻 蝦肉仲有蝦膏側邊仲有蘆筍 蘑菇 芝士粉伴碟意粉係手工製 好彈牙😍✨八爪魚枝豆意大利飯 $368呢個fusion菜式好特別八爪魚勁新鮮 勁大隻不過略為淋得制 可以硬返少少雖然勁易切開同朋友share😉墨汁飯都好分明 一粒粒 唔會太濃味✨黑毛豬鞍七成熟 $388豬鞍勁大塊好厚身 菠蘿伴碟勁甜😍仲有千層焗薯又有西蘭花椰菜花車厘茄勁豐富 值得一試🤟🏻✨前菜 鵝肝多士估唔到勁大塊 幾個人share到不成問題鵝肝好新鮮 多士好脆口仲有沙律伴碟 ✨磯煮鮑魚成隻鮑魚已經切成幾份 好細心仲有魚籽 生薑伴碟👍擺盤好精緻 靚到唔捨得食✨芝士大蝦盒酥唔太食到芝士味但蝦真係好厚肉 個底都好酥脆😍✨跟餐 飲品為 四季春味道普通 而且份量少一啖已經飲晒🤣轉飲品嘅話需要加錢✨指定甜品 焦糖

見好多好評 心目中已經揀好食物

而且有唔同嘅木器家品售賣
最後發現自己坐緊張凳都可以買😂
記得提早網上book位有85折

2022-07-19 265 瀏覽
朋友生日去左觀塘慶祝,餐廳食物份量都好多,環境又坐得舒服,Lunch set包左湯同飲品,呢兩樣就正常發揮冇咩特別🍗Relish All Day Breakfast $148呢個推薦!有超多種野食,特別推介菠蘿,表面有層焦糖好好味呀!男仔食都絕對夠飽🍝香草醬牛油果野菌大蝦意粉 $138大蝦數量唔小又爽口,香草醬好香又惹味,推介呀味道 | ❤️❤️❤️❤️抵食 |❤️❤️❤️❤️環境 | ❤️❤️❤️❤️服務 | ❤️❤️❤️❤️推薦 | ❤️❤️❤️❤️5個❤️為滿分

🍝香草醬牛油果野菌大蝦意粉 $138
大蝦數量唔小又爽口,香草醬好香又惹味,推介呀

味道 | ❤️❤️❤️❤️
抵食 |❤️❤️❤️❤️
環境 | ❤️❤️❤️❤️
服務 | ❤️❤️❤️❤️
推薦 | ❤️❤️❤️❤️
5個❤️為滿分
2022-07-13 3244 瀏覽
同事介紹,為了開拓在工作範圍的觀塘的美食,努力地嘗試餐廳。來到這間工廠大廈內的餐廳,裝修有北歐風情,簡約大方,還有一個戶外空間,為壓迫的工作時間帶來一絲放鬆的休閒空間。餐廳面積頗大,侍應人手其實相對較少,但安排得很好,可以看出每一個人都非常高效率,和廚房也配合得很好,餐飲、食物都在適當時間內就可以上枱,就算應付客滿的客人也可以服務得周到,是近期觀塘見到少有的如此服務周到的餐廳。午餐有包餐湯或沙律,我和同事都要了餐湯,這天的是粟米湯。粟米湯配蒜蓉包Soup of the day, corn soup with garlic bread 粟米湯可以看到有少許的粟米粒粒,味道香甜可口,充滿粟米的香甜味,蒜蓉麵包是直接放在湯內的,蒜蓉麵包烤得剛好,不過若果不趕快吃的話就會泡軟爛了,要抓緊時間。評分:7/10夏威夷冰茶 Hawaiian Ice Tea套餐包括的餐飲,我們選擇了夏威夷冰茶,這款茶飲和坊間的不一樣,首先這款冰茶用的並不是坊間的紅茶,是比較偏向綠茶與紅茶之間的茶底,另外雖然放上了已經製作成乾果片的檸檬片,但底味卻有濃濃的菠蘿味,怪不得叫做夏威夷冰茶。味道酸甜,充滿tropical f
同事介紹,為了開拓在工作範圍的觀塘的美食,努力地嘗試餐廳。

午餐有包餐湯或沙律,我和同事都要了餐湯,這天的是粟米湯。

粟米湯配蒜蓉包
評分:7/10
夏威夷冰茶 Hawaiian Ice Tea
套餐包括的餐飲,我們選擇了夏威夷冰茶,這款茶飲和坊間的不一樣,首先這款冰茶用的並不是坊間的紅茶,是比較偏向綠茶與紅茶之間的茶底,另外雖然放上了已經製作成乾果片的檸檬片,但底味卻有濃濃的菠蘿味,怪不得叫做夏威夷冰茶。味道酸甜,充滿tropical fruits 果香,真心不錯。
評分:8/10
接下來的主菜及甜品我和同事都分來吃了。

七味醬油燒比目魚伴炒椰菜,香草烤新薯($178)
Wakayabi Halibut with Nanami seasoning, sautéed vegetables and roasted potatoes with herbs
我發現這裏的大部份菜式都有兩個特點,第一:都是西日fusion 菜,雖然以西式菜品為主,但每一本菜色都有日式元素。
第二:乾果、風乾蔬菜的元素始終貫徹其中。
這一碟七味醬油燒比目魚非常出色,最為突出的是這件比目魚肉,煮得很好,魚皮焦脆,魚肉軟滑,一切開還有汁水湧出,是一件煮得非常出色的魚肉。 日式調味也很為出彩,和魚肉的味道配合得剛剛好,風乾蔬菜選用了風乾的番薯片,少許的甜味增添了對比。
評分: 8.5/10
紐西蘭特級鮮肉眼扒(8oz)伴炒椰菜,芥末薯蓉($188)
New Zealand prime ribeye steak (8oz) with sautéed vegetables and wasabi mash potatoes
另外紐西蘭特級肉眼扒也不錯,侍應還會問需要幾成熟,我要了五成熟的。一切下去就知道牛肉幼嫩多汁,切開牛肉仍然呈現粉紅色,配搭的薯蓉也加了芥末,增添一茉清新氣息,也會解膩,配搭的蔬菜脆片則是芋頭,很特別。
美中不足是牛肉調味略為不足,要再問侍應拿鹽和胡椒自己調味。另外,兩件牛肉中其中一件一半以上都是肥膏,浪費了很多。
評分:7.5/10
飯後選擇了兩款甜品
玫瑰士多啤梨雪芳蛋糕 ($58)
Rose and strawberry chiffon cake
評分:8.5/10
先品嚐比較輕盈的玫瑰士多啤梨雪芳蛋糕,雪芳蛋糕非常輕盈柔軟,吃得出是新鮮製造的,完全沒有乾涸的感覺,再配上他們自家製的士多啤梨玫瑰忌廉,入口既有蛋糕的鬆化,又有水果的酸甜開胃及忌廉的creamy軟滑,完全是我想像中的味道,另外更配合了風乾的士多啤梨乾,令口感上有對比,好吃。
72%特濃朱古力摩卡慕絲配咖啡燉蛋無粉朱古力杏仁蛋糕 ($58)
72% chocolate mocha mousse and coffee cream brûlée with flourless chocolate almond cake
這款朱古力慕絲蛋糕也非常不錯,就算連上面裝飾的朱古力也是自己製造的,整體味道不錯,但沒有之前的雪芳蛋糕那麼令人印象深刻。
評分:8/10
總括來說這家店的廚師很有心思,很多食品及主題上都有連貫的,每款食品也做得出色,雖然價錢並不便宜,但物有所值,絕對會再來。
總評分:8/10
  • Hawaiian Iced Tea
2022-07-11 348 瀏覽
呢間係一間觀塘午飯時間經常滿座的 cafe!Walk-in 通常都無位!想試嘅朋友,都係最好預先 book 位!今日同朋友叫咗三個 set lunch 一齊 share 食!Lunch Set,有餐湯或 salad & 飲品!今日,我們都選了磨菇湯,湯上面仲有塊蒜蓉飽,磨菇味濃,正!我們主菜就叫了牛油果大蝦意粉,呢個賣相就麻麻,味道也不是我喜歡的。。。另外仲叫了個蜜糖芥茉燒春雞。。。呢個味道不錯。。。皮脆雞嫩。。。最後還叫了西班牙豬仔骨,但因為無貨。。。轉了豬鞍。。。呢個都好味道!我仲加錢轉了杯 Espresso Tonic, 賣相一般,味道不錯!😁😁😁我們最後還額外加了個士多啤梨戚風蛋糕!其實已經好飽。。。但女孩對甜品總是有另一個胃來處理的!蛋糕鬆軟,加配小量士多啤梨乾,味道酸甜適而!正!😋😋😋最後整件俾我們 K.O.!呢間下次可以再來。。。😄😄😄
Lunch Set,有餐湯或 salad & 飲品!
今日,我們都選了磨菇湯,湯上面仲有塊蒜蓉飽,磨菇味濃,正!

我們最後還額外加了個士多啤梨戚風蛋糕!

其實已經好飽。。。但女孩對甜品總是有另一個胃來處理的!

蛋糕鬆軟,加配小量士多啤梨乾,味道酸甜適而!
正!😋😋😋
最後整件俾我們 K.O.!
呢間下次可以再來。。。😄😄😄
2022-06-30
2022-07-03 366 瀏覽
同朋友一早訂左位,雖然以工廈嚟講價錢貴左少少,但都想試下,就一人叫左一個set , 大家又可以share 食。 成個套餐,由前菜、主菜到最後甜品,都食得出廚師係好有心機,食到中間,餐廳會比一杯茶你飲(至於飲咩茶,就係季節限定,當日我地個杯好似係白茶),等你平衡下口腔入面既問題,再慢慢食,呢個位係細心,值得加分。每一道菜都係慢慢上,同平時出邊食嘅餐廳好唔同,一次過上晒,喺呢度你可以慢慢食、慢慢傾偈、環境好舒服。
2022-06-23 362 瀏覽
一間木系風格嘅cafe~1. Kabayaki Halibut W Nanami Seasoning W Sautéed Vegs. Roasted Potatoes W Herbs呢碟比目魚好出色, 首先估唔到會有兩大舊, 七味醬好出, 魚食落完全無腥味, 而且肉好嫩滑👍🏻配菜都豐富, 有薯仔﹑西蘭花﹑栗米仔﹑椰菜花etc, 大滿足2. Relish Egg Benedict w Parma ham . Quinoa Avocado Garden Salad (beet hollandaise)呢款egg benedict最特別係個source, 淡淡嘅紅菜頭味, 食落好creamy, 配埋流質嘅蛋成個口會好似張住左咁😂ho jeng3. Relish Tiramisu (Slice)甜品叫左Tiramisu, 好濃咖啡味, 而且唔太甜, 份量岩岩好
一間木系風格嘅cafe~

3. Relish Tiramisu (Slice)
Relish Tiramisu
Relish Tiramisu
2022-06-01 484 瀏覽
觀塘木系餐廳集合餐廳、傢俬店於一身。睇啱d枱櫈仲可以買走佢🤩環境大之於,食物質素高飛驒和牛漢堡伴炸甜蕃薯條 + 松露醬$146漢堡味道咸味唔會太出,芝士味濃而且邊食邊流汁。薯條好有驚喜🤩蕃薯嘅甜味配埋松露醬一流三式芝士大啡菇紫薯意大利飯🇮🇹$128素食餐單,意大利飯好creamy 而且mix咗好多細啡,大啡菇同樣好出色,多汁到爆七味醬油燒比目魚伴炒野菜+香草烤薯 $168比目魚size 好厚身,魚皮燒到帶點脆,醬油有啲似鰻魚汁,啱哂怕肥又為食嘅我🤤追加小食:唐揚魷魚 $58with 10% service charge是日餐湯:南瓜湯
觀塘木系餐廳
集合餐廳、傢俬店於一身。睇啱d枱櫈仲可以買走佢🤩

環境大之於,食物質素高

飛驒和牛漢堡伴炸甜蕃薯條 + 松露醬$146

三式芝士大啡菇紫薯意大利飯🇮🇹$128

七味醬油燒比目魚伴炒野菜+香草烤薯 $168

追加小食:唐揚魷魚 $58

with 10% service charge

是日餐湯:南瓜湯
2022-05-26 418 瀏覽
係網上見到介紹週末就同朋友黎試下環境舒適 入黎就有一種好放鬆嘅感覺面對窗邊嘅座位好特別食物味道好 好意外係茶類飲品本身整體餐具已經好有feel 加上味道都令人覺得好清新舒服係度食一個lunch真係好令人放鬆係一種唔錯嘅享受🥰🥰
係網上見到介紹
本身整體餐具已經好有feel 加上味道都令人覺得好清新舒服
係度食一個lunch真係好令人放鬆
係一種唔錯嘅享受🥰🥰
2022-05-24 355 瀏覽
難得放寬限聚令就同屋企人出去食飯,屋企人一直都好鍾意食唔同類型嘅cafe,今次揀咗呢間比較日式feel是日精選海膽忌廉蟹肉意粉 $168絕對對得住價錢!調味唔會太單調得忌廉味,各樣都配合得幾好好嫩既牛肉,最特別應該係Wasabi味嘅薯蓉,唔會嗆口,感覺幾特別👍🏼👍🏼👍🏼雞翼柚子味太重,屋企人嫌佢太甜😂全日早餐好有誠意,冬菇上邊應該係有啲酸忌廉,有紫薯餅同埋菠蘿都好特別上面三個甜品都好好食,tiramisu略嫌苦味重咗少少,期間限定嘅草莓戚風蛋糕勁好食,證明蛋糕的確易學難精!另外芝士蛋糕都唔錯,不過冇戚風蛋糕咁深刻😍😍屋企人都好滿意今次嘅午餐,大家星期六日都可以體驗下🤙🏻

是日精選海膽忌廉蟹肉意粉 $168
絕對對得住價錢!調味唔會太單調得忌廉味,各樣都配合得幾好

雞翼柚子味太重,屋企人嫌佢太甜😂

屋企人都好滿意今次嘅午餐,大家星期六日都可以體驗下🤙🏻
2022-05-24 262 瀏覽
早前同朋友出開觀塘呢邊👀即興上網search下附近有什麼好食網上見到好像環境不錯就來試試😊入到店感覺好悠閒舒服而人流不算太多,星期六的下午walk-in都有位🤩係日式嘅感覺,店內亦有擺放茶具或小擺設出售,可以慢慢寫意地行陣🍵我地坐近窗口座位😊望到室外位置🌿🌿食物都幾多選擇,set lunch 11:00am-4:00pm都供應,點了比目魚($168)和肉眼扒($178)己包括沙律或餐湯和飲品比目魚好香口,肉質嫩滑,配上七味醬油很不錯😋推介肉眼扒熟度控制得好,保持著肉汁鮮味,口感剛剛好,餐飲點了Hawaii Ice tea, 好解渴🍹🍹下次會再來試試其他食物👍🏻👍🏻💫
早前同朋友出開觀塘呢邊👀
即興上網search下附近有什麼好食
網上見到好像環境不錯就來試試😊
入到店感覺好悠閒舒服
而人流不算太多,星期六的下午walk-in都有位🤩

我地坐近窗口座位😊望到室外位置🌿🌿

比目魚好香口,肉質嫩滑,配上七味醬油很不錯😋推介

下次會再來試試其他食物👍🏻👍🏻💫
2022-05-19 342 瀏覽
同事LAST DAY,同事話觀塘工廈多好野食,最後揀左呢間,呢間餐廳環境唔錯,雖然仲係疫情期間,但星期六怕人多所以預先卜左位。叫左4個set lunch,先講當日餐湯係南瓜湯✨ ✨ ✨,幾有南瓜味裡面仲有D南瓜蓉,餐茶叫左hawaiian ice tea✨✨,個名好特別但其實即係淡淡味既檸檬茶。主菜︰香茸醬牛油果野菌大蝦意粉✨ ✨ ✨意粉軟硬岩岩好,不過略嫌唔太夠牛油果味。西班牙豬仔骨炒野菜伴香草烤新薯✨ ✨ ✨ ✨豬仔骨d肉岩岩好熟唔會老,個汁好野味。鮮茄辣肉腸帆立貝青口意大利飯✨ ✨ ✨ ✨意大利飯口感Very good,好怕果d煮到淋哂既意大利飯,呢個飯粒仲係分明同有咬口。最後係烤雞(但唔記得個名) ✨ ✨炸雞就差d勒,d肉太鞋同太乾,味道唔唔眾。追加左烤尤魚做小食,呢個炸得好脆口配沙律醬好好味。✨ ✨ ✨然後仲叫左2個甜品,叫左Tiramisu同芝士生酮蛋糕,Tiramisu咖啡味好夠濃,我呢d唔鍾意咖啡既試一啖就夠,同我一樣唔鍾意咖啡味既記得唔好叫,另外第一次試生酮蛋糕,口感就真係同chesses cake一樣,呢個配左微微蔓越莓味所以唔會好漏。服務態度︰✨✨✨我地都坐左2個
叫左4個set lunch,
南瓜湯 & hawaiian ice tea

主菜︰
香茸醬牛油果野菌大蝦意粉✨ ✨ ✨
意粉軟硬岩岩好,不過略嫌唔太夠牛油果味。
香茸醬牛油果野菌大蝦意粉

西班牙豬仔骨炒野菜伴香草烤新薯✨ ✨ ✨ ✨
豬仔骨d肉岩岩好熟唔會老,個汁好野味。
西班牙豬仔骨炒野菜伴香草烤新薯

鮮茄辣肉腸帆立貝青口意大利飯✨ ✨ ✨ ✨
呢個飯粒仲係分明同有咬口。
鮮茄辣肉腸帆立貝青口意大利飯

最後係烤雞(但唔記得個名) ✨ ✨
炸雞就差d勒,d肉太鞋同太乾,味道唔唔眾。
最後係烤雞(但唔記得個名)

炸尤魚

Tiramisu
芝士生酮蛋糕

服務態度︰✨✨✨
我地都坐左2個幾鐘,可能因為都3點幾,都無太多客人呢個鐘數黎,所以待應都無催我地走,亦無刻意收我地D野,但就成個食飯時間都無幫我地加水,都要我地主動話要先右,但整體唔錯,都好值得試。
2022-05-14
西班牙豬仔骨炒野菜伴香草烤新薯