2022-07-13
收左工同朋友黎呢度小聚好唔錯 ✨香煎美國保濕豬安伴香燒蘋果汁 $168豬扒超級大塊 🤩有成隻手掌咁大 🤩 一切嘅時候仲有好多肉汁流出黎 超juicy 😍 食落一啲都唔韌 仲好香肉味🤤🤤🤤 推薦👍👍👍✨冬陰功大蝦意大利飯 $148有兩隻非常大嘅蝦🦐🦐 配合埋冬蔭公味十分惹味👍👍 不過食落都有啲辣 🥵🥵 建議唔食得辣嘅朋友千祈唔好叫呢個😂 我個fd 就辣到完全食唔到 😂 意大利飯煮得軟硬適中 烹調得唔錯👍 隔離啲蝦片都炸得好脆 好香蝦味同啲黑椒味👍 ✨奧斯蜜瓜窩夫 $68蜜瓜好甜😋😋 窩夫比較軟腍 食落都香蛋味 ☕️熱奶茶 (跟餐免費)好滑好大杯🥰🥰 奶味偏重 ☕️蜜桃紅茶 (跟餐免費)一上枱已經好香蜜桃味😍 飲落配合埋茶味都唔錯總括黎講食物質素都唔錯 賣相都幾靚👍👍 環境方面成間餐廳都係淺啡色tone 好簡約舒服🥰🥰🥰服務方面係自助落單但店員都好有禮貌 👍味道❤️❤️❤️💔抵食❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️💔環境❤️❤️❤️❤️💰晚餐人均~$210
✨香煎美國保濕豬安伴香燒蘋果汁 $168
✨冬陰功大蝦意大利飯 $148
✨奧斯蜜瓜窩夫 $68
蜜瓜好甜😋😋 窩夫比較軟腍 食落都香蛋味
☕️熱奶茶 (跟餐免費)
好滑好大杯🥰🥰 奶味偏重
☕️蜜桃紅茶 (跟餐免費)
一上枱已經好香蜜桃味😍 飲落配合埋茶味都唔錯
服務方面係自助落單但店員都好有禮貌 👍