2021-10-12
之前黎食過一次之後一直念念不忘所以再同朋友黎今次都係叫左2人餐酒方面我揀左processo extra dry, 朋友揀左tempranillo紅酒。processo 好飲,extra dry 都唔會太澀紅酒就一般般 感覺吾太夾d 野食海鮮方面 encore 左之前食過既翡翠螺,八爪魚仔同埋魷魚筒。今次個mr crab cajun source有d 太辣 食到有d bill 汗既感覺 翡翠螺一如既往新鮮同大隻,魷魚筒今次煮的有小小硬身,八爪魚仔好迷你好qq口感都唔錯幾得意!粟米同腸仔入曬味好正 不過真係好辣, 食食下要抖抖LOLappetizer 方面encore焗意大利腸芝士條 外皮好薄脆,包住意大利火腿同芝士好正!main都係揀黑松露海蝦忌廉汁寬條面 今次d汁無甘“結“相對上次無甘濃郁 不過依然好正 pasta 好挂汁 黑松露味都係好香!
所以再同朋友黎
今次都係叫左2人餐
紅酒就一般般 感覺吾太夾d 野食
粟米同腸仔入曬味好正 不過真係好辣, 食食下要抖抖LOL
main都係揀黑松露海蝦忌廉汁寬條面 今次d汁無甘“結“