2008-06-20
又係睇左openrice既介紹, 所以上星期六決定來此店試吓.因為我好怕等位, 所以一般我都會選擇早食晚飯總好.當日睇完戲都未夠6時, 係朗豪坊亂行上去monster sushi度先6時多少少...點知見到餐廳內已經幾多人, 所以我地2個只有入去坐費時再行回來就要等位啦.一入座我就叫左我想試既魷魚芝士壽司(面有d彩色既粒粒再炸)不過味道一般又無芝士味, 另外帶子壽司就大粒不過好似無咩鮮味,反而三文魚同吞拿魚就好正啦, 仲有佢地既即叫即炸軟殼蟹都唔錯, 咩a5和牛卷老闆就話好味, 但我都食唔出咩牛肉味仔.最後可以介紹一吓就係sushi bar上有一大碗活生生既蟹仔, 原來客人可以order即炸來食..我地都order左2隻呀..不過味道就一般啦但估唔到咁細隻既蟹入面好多好多膏架..其實這裡有好多特別同埋有創意既壽司, 但對於我就覺得一般啦. 可以一試但未必會再來.