2019-12-22 208 瀏覽
兩個生日相近嘅好友,連續兩年生日都揀向呢度一齊聚聚田園沙律 - 沙律菜、蕃茄,再加上是日餐湯 - 忌廉湯黑松露忌廉汁煙鴨胸意粉 - DIY PASTA ,可自選醬汁、粉類、肉類配料,好多芝士片,好味!香煎鸚鵡魚柳 配 蟶子忌廉燒汁 - 魚柳味道淡,算結實,靠忌廉汁調味,魚柳底仲有薯蓉本身跟餐有甜品,係芝士蛋糕,似現成食品,味道普通適逢生日月份,呢個火焰雪山係餐廳送的,只要訂座時表明就可以,仲可以寫字,加分!
兩個生日相近嘅好友,連續兩年生日都揀向呢度一齊聚聚
田園沙律、是日餐湯
田園沙律 - 沙律菜、蕃茄,再加上是日餐湯 - 忌廉湯
黑松露忌廉汁煙鴨胸意粉
香煎鸚鵡魚柳 配 蟶子忌廉燒汁
本身跟餐有甜品,係芝士蛋糕,似現成食品,味道普通
慶祝紀念
生日
2019-12-22 174 瀏覽
作為東九龍人當然成日蒲觀塘,前幾日去左Mini Friday食西餐,環境燈飾幾 relax,就算係 weekday食都可以好似Friday night 咁 relax.一入座侍應馬上送上炸三角脆脆配千島醬,一路食脆脆一路諗今晚食乜好,我地叫左兩個dinner set,性價比幾高.Dinner set 包括餐湯及沙律.🥄餐湯雖然比較稀身但味道唔錯幾開胃.🥗沙律菜爽脆夠凍,有D爆珠幾特別.主菜揀咗以下兩款: 🍖香烤美式BBQ豬肋骨好香燒烤醬味,唔會太多醬搶去豬肋骨既味道,都幾多肉.🥩炭燒紐西蘭牛肉眼扒配黑松露燒汁五成熟唔會太生或者well done,出嚟真係剛剛好,外皮煎得脆脆地,入面粉嫩既肉夠juicy.黑松露燒汁甜甜地幾開胃.我地仲加左一蚊雞甜品, mini tiramisu 味道唔錯, 下次可以約多幾個朋友一齊黎試下其他菜式.

Dinner set 包括餐湯及沙律.

🥄餐湯雖然比較稀身但味道唔錯幾開胃.
🥗沙律菜爽脆夠凍,有D爆珠幾特別.

主菜揀咗以下兩款:
🍖香烤美式BBQ豬肋骨
好香燒烤醬味,唔會太多醬搶去豬肋骨既味道,都幾多肉.

🥩炭燒紐西蘭牛肉眼扒配黑松露燒汁
黑松露燒汁甜甜地幾開胃.

• 田園沙律
  • BBQ豬肋骨
2019-12-12 3079 瀏覽
今晚收工去左駱駝漆買野, 順便睇下附近有冇好野食😋, 見到The wave都有幾間唔錯嘅餐廳就揀左其中一間嚟試下😊 E間餐廳嘅地方幾大, 環境舒適, 仲有live band唱歌🎵🎶, 感覺都幾chill~🍻 我地叫左一個dinner set同一個主菜同一個沙律🥗墨西哥脆片我地一坐底店員就即刻送上一客墨西哥脆片比我地, 脆片咬落去脆卜卜加埋醬汁食, 完全係食極都停唔到口!😆芒果黑松露鮮蝦沙律🥭🦐🥗店員拎過嚟嘅時候, 好多人嘅目光包括小妹都落左係e個咁特別嘅冰造❄器皿到, 淺藍色嘅水滴型冰碗真係幾有驚喜, 幾有誠意……😦😧😨🙈, 用冰鎮嘅方法嚟keep住沙律嘅溫度, 齋個造型已經好高分, 打卡一流👍🏻芒果爽爽地, 味道甜中帶微酸, 鮮蝦肉爽口彈牙, 入面仲有荔枝味爆爆珠, 配搭新穎, 令整體味道同感覺都幾特別同清新, 意想不到地夾, 幾好味!😋 是日餐湯:紅菜頭湯🥣餐湯味道唔錯, 不過不失!田園沙律🥗加左爆爆嘅田園沙律令口感同味道都不再單一!香草燒牛仔骨🐂燒牛仔骨真係極度香而且份量都唔算少, 牛仔骨肉質軟腍無筋, 肉汁豐富, 肉味濃郁, 而且身處旁邊嘅薯菜都做得幾好味!皇牌威靈頓牛柳👑🐂一

墨西哥脆片

芒果黑松露鮮蝦沙律🥭🦐🥗

是日餐湯:紅菜頭湯🥣
餐湯味道唔錯, 不過不失!

田園沙律🥗
加左爆爆嘅田園沙律令口感同味道都不再單一!

香草燒牛仔骨🐂

皇牌威靈頓牛柳👑🐂
一🔪開熱辣辣嘅牛柳香氣撲鼻, 肉汁滿瀉, 外層嘅酥皮鬆脆可口, 而且吸哂d肉汁, 加埋磨菇🍄一齊食, 非常好味!

精選是日甜品: 藍莓芝士蛋糕🧀🍰
芝士蛋糕嘅味道唔錯, 酸酸甜甜嘅藍莓醬令整件蛋糕嘅味道無咁膩!
總結: 食物質素唔錯, 上菜速度幾快, 店員服務態度良好而且價錢合理!
2019-12-05
  • 香草燒牛仔骨
  • 芒果黑松露鮮蝦沙律
  • 墨西哥脆片
2019-12-09 247 瀏覽
今日午飯想食好啲,無法啦,做嘢辛苦嘛!然後挑選這間半自助餐,慰勞自己!Lunch set 沙律吧(湯+沙律+小食+甜品)+主菜+飲品=$98-$198咋!自助吧+炭烤澳洲羊架配紅酒汁=$138 ,羊架外表煎得很香,內裡有豐富既肉汁,脂肪分佈平均,完全唔羶,整體非常滿意!自助吧+炭烤澳洲肉眼扒配黑松露燒汁=$198,牛扒五成熟,肉組織有彈性,肉味濃郁,特愛他們的燒汁,香濃好味道!自助甜品好出色,尤其是棉花糖牛奶布甸,濃郁奶香,綿密細滑!

自助吧+炭烤澳洲羊架配紅酒汁=$138 ,

自助吧+炭烤澳洲肉眼扒配黑松露燒汁=$198,

自助甜品好出色,尤其是棉花糖牛奶布甸,濃郁奶香,綿密細滑!
2019-12-04
Mini Friday (觀塘).星期三黎食估唔到都相當之爆場,好彩早到(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 遲少少walk in都可能無位啊!! 呢到環境好好,係室内都有把大傘🤣.⚜️墨西哥🇲🇽脆片⚜️.每枱一入黎嘅小食就係墨西哥🇲🇽脆片,又幾好食啵配上沙律醬!.⚜️水牛城雞翼⚜️.一上枱嚇親(´・Д・)」 係嚇親乜咁大份! 一碟雞翼有成六隻,仲要每隻都好大隻,味道先酸後辣,食到第三隻我覺得好辣(因為我食唔到辣🤣而比左男朋友食 但好惹味!多人叫仲抵!.⚜️龍蝦🦞海鮮扁意粉🍝⚜️.呢個又係好食推介(*¯︶¯*) 個意粉煮得恰到好處,乾硬度適中,龍蝦🦞開半,肉質唔算厚實,反而入面嘅大蝦🍤令我仲驚喜,好大隻o(`ω´ )o! .⚜️燒澳洲牛肉眼扒配黑松露燒汁薯⚜️Dinner Set.我地叫左三成熟,但個人覺得都有四五成🤣但都ok的因為平我們都會叫四成吃,都juicy同埋好大塊ψ(`∇´)ψ 呢到啲野食份量都算大!另外值得一讚嘅係黑松露薯蓉🥰好香好creamy!!!.⚜️Tiramisu⚜️ dinner set +$1.是但甜品🍮係Tiramisu🥰加$1就有,對於我呢啲愛好甜品嘅人$1緊係加!.———————————————
Mini Friday (觀塘)

呢到環境好好,係室内都有把大傘🤣

⚜️墨西哥🇲🇽脆片⚜️
每枱一入黎嘅小食就係墨西哥🇲🇽脆片,又幾好食啵配上沙律醬!

⚜️水牛城雞翼⚜️
一上枱嚇親(´・Д・)」 係嚇親乜咁大份!

⚜️龍蝦🦞海鮮扁意粉🍝⚜️

⚜️燒澳洲牛肉眼扒配黑松露燒汁薯⚜️
Dinner Set
另外值得一讚嘅係黑松露薯蓉🥰好香好creamy!!!

⚜️Tiramisu⚜️ dinner set +$1
—————————————————-
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 Mini Friday (觀塘)
觀塘興業街4號The Wave 3樓
—————————————————————-
#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#foodblogger#hkfoodblogger#hkgirl #foodporn #觀塘美食#hkfoodblogger#foodstagram#foodie#minifriday
2019-11-20 2445 瀏覽
有朋友喺觀塘附近返工,佢話mini friday嘅午餐幾抵食, 因為係半自助餐了,一個價錢就可以有主菜,任食冷盤,湯,沙律,小食同甜品,就算幾大食,都唔怕唔飽。今日中午就約左朋友來食lunch,呢度環境吾錯。朋友揀咗炭烤澳洲羊架配紅酒汁,我就揀咗炭烤澳洲肉眼扒配松露燒汁。肉眼扒啖啖肉,牛肉味濃郁,生熟度剛剛好,唔會太老,而且擺盤優美,配有薯蓉和蔬菜。試咗朋友嘅羊架好肥美嫩滑,非常美味。我哋仲出去食攞咗沙律食,外面可以畢湯飲,有甘筍湯 ,冷盤就有麻醬豆腐,蟹子沙律,小食就有魚蛋同番茄肉丸。甜品有椰汁糖水,同埋細細杯嘅奶凍,啫喱糖同芝士蛋糕,好豐富。

2019-11-20
2019-10-22 3167 瀏覽
今日難得一家人放假,就出去食好少少揀左去Mini Friday 食西餐之前係觀塘食過另一間好難食既西餐,從此我就對觀塘卻步但今次真係喜出望外環境好好,又有人唱歌黎之前上網研究過,目標主要係威靈頓牛柳,呢到價錢唔貴,出面食都要四五百,但呢到300有找就食到,不過我之前冇係出面食過,冇得比較,但佢個酥皮同牛都整得唔錯,配菜既黑松露薯蓉👍🏻,不過如果唔中意黑松露會接受唔到跟住見到餐牌上面有寫住佛跳牆,我就奇怪,呢到明明係西餐廳,點解會有中菜🤔?原來係酥皮佛跳牆,用忌廉湯底加左雞,花膠,鮑魚,材料十足,餐廳係預2-3人食用,但我地5個人都食唔晒🤦🏿‍♂️呢個完全係一個驚喜我都仲叫左天使麵,一份Rip。。。。。。每樣野食既質素都好好,價值又抵❤️
今日難得一家人放假,就出去食好少少
揀左去Mini Friday 食西餐
之前係觀塘食過另一間好難食既西餐,從此我就對觀塘卻步
但今次真係喜出望外
環境好好,又有人唱歌
我都仲叫左天使麵,一份Rip。。。。。。
每樣野食既質素都好好,價值又抵❤️
2019-10-06 2438 瀏覽
今日同朋友去了觀塘一間非常大的西餐廳吃晚飯,這家餐廳就是位於觀塘的the wave。這幢大廈內有很多間很不錯的餐廳,而今次選擇的是Mini Friday。這裏有live Band,首先我們當然點了兩杯生啤酒,一邊聽着live Band一邊看看吃什麼,當啤酒到場的時候,他還送了一款小食,是脆片配上一個很好味的芥末蛋黃醬。不知是我肚餓嗰陣時味道太好,我不禁吃得很快。mini Friday 除了晚餐之外,當然有很多單點的食物,最特別是它有一個自選意粉套餐,就是你可以配不同的配料和意粉甚至他的醬汁都可以自己選擇。我朋友就選擇了溫泉蛋芝士忌廉的醬汁,配上天使麵,配料方面選擇了蘑菇加海鮮。套餐還有沙律和餐湯,而餐包並不是普通的方包或是蒜蓉包,他是小小的牛角包味道十分之好。沙律的醬汁也很好吃,而餐湯是白湯. 味道也10分不錯。而我選了一份晚餐,我選的是澳洲牛肉眼扒配黑松露燒汁醬,我選的是三成熟,廚師的功力也很好,牛扒都煮得剛剛是我想要的生熟情度。牛的口感也很好而且牛味也很濃。配上香濃黑松露燒汁,真的10分好吃。最後我朋友想吃一個甜品,他選了一個疏乎厘配雪糕,意想不到的是這裏的疏乎厘非常好吃,蛋香非常

最後我朋友想吃一個甜品,他選了一個疏乎厘配雪糕,意想不到的是這裏的疏乎厘非常好吃,蛋香非常濃郁,就算我不加任何配料,都覺得非常好吃,甚至比起所謂日本甜品店的疏乎厘更好吃。

其實我不是太愛甜品,但我也跟朋友分享了三大塊疏乎厘跟朱古力雪糕。

而且這家餐廳價格也非常實惠,要跟女生吃晚飯這裏是很不錯的選擇。

2019-09-30 2496 瀏覽
位於比較新嘅觀塘活化工廈The Wave樓上,位置方便,餐廳面積好大夠寛敞,燈光充足唔喑,環境靜舒服,但咁啱嗰日撞唔正live band☹️餐廳都幾受歡迎七八點已經差唔多滿座所以記住bk位!⭐️溫馨提示:經openrice訂座晚市主餐牌88折(套餐除外).其實今次黎係最想試近期推出嘅酥皮海鮮佛跳牆,但點知唔夠7點半就已經售罄(可能因為星期日🤔)少失望。.💁🏻‍♀️🌮一入座侍應就會送上一份墨西哥脆片配卡夫卡芝士醬,香脆可口好食,不過無論幾多人食都係同一個份量變相多人食好似唔抵☹️如果要再添就要俾廿蚊份🤷🏻‍♀️.👓火焰脆燒德國咸豬手 $228火焰豬手係依度嘅招牌,豬手一到侍應就會進行火焰環節淋酒精點火,燒到大約20秒,然後會由侍應切好先再上碟。豬皮本身脆但比火燒完之後遇熱變得熱辣辣更脆卜卜,唔油膩,肉質正常唔太咸迎合香港人口味,但始終都會有少少邊位比較乾同硬。豬手都唔細隻可以供給3-4人享用。碟旁有一小碟酸椰菜,有芥茉醬可以點埋豬手食更惹味🤤評分:8/10👓千島海鮮薄餅 $148薄餅厚度適中🤧比較偏向薄脆底而唔係p字連鎖店果啲厚餅,質感似食緊餅乾。海鮮足料有大大隻鮮蝦蜆肉元貝等,正常嘅千島醬味。評
餐廳都幾受歡迎七八點已經差唔多滿座所以記住bk位!

墨西哥脆片
☹️如果要再添就要俾廿蚊份🤷🏻‍♀️
火焰脆燒德國咸豬手

👓火焰脆燒德國咸豬手 $228
碟旁有一小碟酸椰菜,有芥茉醬可以點埋豬手食更惹味🤤
評分:8/10
千島海鮮薄餅

👓千島海鮮薄餅 $148
評分:6.5/10
卡邦尼扁意粉

👓卡邦尼扁意粉 $98
醬汁creamy唔稀加埋隻溫泉蛋夠晒濃,都唔算真係太多汁好漏(我比較重口味鍾意食濃野所以覺得可以再重味啲🤧);配料都足有煙肉蘑菇粒瀋上芝士片,係正常嘅卡邦尼味🤣
但今次用扁意粉同平時食開幼條意粉唔同,變相味道口感配搭令個feel少少唔同咗😛
評分:7/10
西班牙海鮮飯

👓西班牙海鮮飯 $228
份量都多適合2-3人食,賣相非常靚散發着濃郁嘅海鮮香,金黃色嘅飯吸晒海鮮味,飯粒都分明唔濕笠黏口,口感剛好冇意大利飯咁煙韌,食到有少少飯焦但唔算好多嘅。
海鮮配料有鮮蝦、墨魚、蜆、魚柳,正正常常啦;另外飯底配料例牌都有三色椒粒同橄欖等。

⭐️其實味道真係唔差,不過我好唔滿意點解睇相見個個碟飯都靚一靚但唯獨我幫襯嗰完全唔同樣...
評分:7/10
西班牙橡果級黑毛豬
👓西班牙橡果級黑毛豬 $228
黑毛豬肉質軟有肉汁,正常🤧燒汁和菠蘿另有碟仔裝住可以自己調較味道;仲有舊黑松露薯蓉伴碟,好creamy滑身黑松露味都好重但又唔會多到太俗。
評分:6.5/10

⭐️見人評論焗田螺酥盒同威靈頓牛柳都係王牌必食🐷下次要試!
火焰脆燒德國咸豬手
2019-08-16 1536 瀏覽
今日同兩位朋友慶祝生日,去左觀塘食西餐嘅Mini Friday。揀依間餐廳嘅其中一個原因係因為生日嘅朋友有火焰雪山送。我點左呢個香煎鴨胸伴鴨肝配黑醋汁嘅Dinner Set。Dinner Set跟是日餐湯,沙律,甜品同餐茶。是日餐湯同沙律太普通,依度就容許我skip咗唔講。主菜有薯蓉,雜菜,三件鴨胸同一件鴨肝。薯蓉原來混入黑松露,陣陣嘅黑松露香味將平平無奇嘅薯蓉升左level。鴨胸煎得剛剛好,配上黑醋汁好夾,再加埋鴨肝一齊,一啖放哂入口,美味一絕。是日甜品係Tiramisu,唔會太甜,不過不失。訂坐生日優惠嘅火焰雪山,細細杯好可愛。上枱後店員會幫你落冧油點火,不過火好快就會熄,要影相打卡就要快手喇。蛋白底下係一球雲呢拿雪糕。我地一行四人,有兩個人本月生日,所以有兩件,食埋跟餐嘅是日甜品,兩個人食一個火焰雪山就唔會話太多食唔哂☺️
香煎鴨胸伴鴨肝配黑醋汁

是日甜品係Tiramisu,唔會太甜,不過不失。

2019-08-15
慶祝紀念
生日
香煎鴨胸伴鴨肝配黑醋汁
2019-07-14 1465 瀏覽
再次光臨Mini Friday,以為walk in 不用等,點知要等成5-10分鐘。原本諗住算,諗住走之憏,就有枱了。在等枱其間,眼見餐廳滿座,攞食物的人多,心知不妙,若不是立時有秮,其實應該離開。坐低看了餐牌,決定只要雞排及沙律吧,出去走了幾轉,都發現補充食物速度慢,每次都有空盤出現,以前有即煮意粉,現在已改為現成意粉,食品種類一般,幾次出去想要湯,煲內都是空的,忍不住要叫侍應添加。最後雞扒漏單,自助食物中有一盤竟然𨍭了粟米粒。差不多$100一位的半自助都要食粟米粒,是次感覺不好。應該無下次。
2019-07-13
15 分鐘 (堂食)
2019-07-12 1047 瀏覽
位於早年活化工廈The Wave 的mini friday ,環境寬闊,用著美式的裝潢,但在室內開傘有點那個,但整體而言算是舒適。旁邊有雞煲,氣味有啲濃烈,介意的可能要三思。上餐前的小食- 墨西哥片配卡夫卡芝士醬 不是特別香脆,但是醬汁可口。水牛城雞翼-必點推介雞翼有先炸過,所入口香脆;另外醬汁有少辣又有點酸味,非常開胃,份量十足,沾滿整隻雞翼。法式羊架寶雲酥很厚的羊架,七成熟剛好,保存了肉質嫩滑,不會太硬身。加上,灑滿了麵包糠,增加了口感層次。不錯不錯。香草燒春雞外層不夠火喉不夠脆,肉質尚可接受。雞肉的份量很多,適合多人用餐時點。西班牙橡果黑毛豬黑毛豬肉質更軟,亦更有肉汁。配上汁醬更是相得益彰。龍蝦海鮮鮮茄扁意粉這個份量有點少,不太相宜。酸酸甜甜的汁醬味道不是太搭海鮮的鮮味。生日免費送的 火焰蛋糕免費而言,不錯。即製梳乎厘班戟配雪糕沒有其他專門店軟滑,口感也是一般

旁邊有雞煲,氣味有啲濃烈,介意的可能要三思。

上餐前的小食- 墨西哥片配卡夫卡芝士醬
不是特別香脆,但是醬汁可口。

水牛城雞翼-必點推介

法式羊架寶雲酥

香草燒春雞

西班牙橡果黑毛豬
黑毛豬肉質更軟,亦更有肉汁。配上汁醬更是相得益彰。

龍蝦海鮮鮮茄扁意粉

生日免費送的 火焰蛋糕
免費而言,不錯。

即製梳乎厘班戟配雪糕
沒有其他專門店軟滑,口感也是一般

• 水牛城雞翼
  • 羊架
2019-07-11 819 瀏覽
昨晚和一班朋友聚會,第一次到了這間餐廳,飯後感如下:1)女廁廁所清潔程度, 和一般公廁分別不大, 如需前往男廁 ,須坐 lift 到一樓 ,非常不便。2)客人落單後 ,並沒有重複點菜清單, 亦沒有將帳單列印給客人查對, 到發現送錯食物時, 侍應就怪責我們。 3)現場有駐場歌手表演, 但音響太差, 顯得十分嘈吵。4) 食物方面,價錢中等,質素和一般西餐廳差不多。其實觀塘近年太多工廈食肆,食物質素可能有一些是有特色,但位處工廈,裝潢一般,價錢卻和一般商場差不多,如貪新鮮,光顧一試亦無妨。
昨晚和一班朋友聚會,第一次到了這間餐廳,飯後感如下:

3)現場有駐場歌手表演, 但音響太差, 顯得十分嘈吵。
4) 食物方面,價錢中等,質素和一般西餐廳差不多。
2019-07-08 1106 瀏覽
週六在觀塘工廠區行街過後,知道The Wave 是翻新了的工廠大廈,很年輕活力的風格,內裏進駐各式餐廳。午膳時間,決定到Mini Friday用膳。午市套餐均為半自助餐,共有六款選擇,全部均包括自助沙律吧。自助沙律吧嘅選擇都算多,有雞翼,炸麥樂雞,蔬菜方面有沙律同埋粟米車厘茄,仲有我至愛既紅菜頭添。甜品方面有牛奶布甸,芒果慕絲蛋糕,芝麻糊,同埋冬甩,仲有一個自選意粉吧,可以自己揀配料整,有得揀墨汁意粉添。唔好以為個意粉好求其,實質個白汁忌廉意粉creamy得嚟唔會太甜太漏,同岀面西餐既意粉有得fight! main方面我同朋友分別點咗炭烤澳洲羊架同肉眼扒。羊架入面係嫰粉紅,肉眼扒夠厚夠Juicy,特別係肉眼扒嘅黑松露燒汁帶得出炭燒香!價錢都係每人150左右 真係抵到爛!
2019-07-07 822 瀏覽
前幾日放工唔知食乜嘢好,響觀塘apm附近嘅工業大廈越嚟越多翻新打造成時尚嘅聚腳好地方,響the wave 3樓嘅mini Friday餐廳可以係話同咪走雞係同一店,所以你去到想食西式又得,食雞煲亦得,任君選擇。我哋就揀咗西式晚餐,佢哋有set dinner同散點,dinner set包沙律菜、餐湯、主菜、餐飲及甜品,花多眼亂唔想煩,所以就每人點咗一個set dinner。主菜我揀咗bbq豬肋骨,豬肋骨嘅醬汁夠曬入味,肉質嫩滑,份量亦夠曬多,配埋薯蓉同雜菜,非常豐富。另一個點左黑松露忌廉汁大啡菇天使麵,黑松露嘅味道非常濃沃,絕對係我至愛,黑松露可以係話百搭,配乜都咁好食,而大啡菇肉厚有咬口。餐廳附送小食,脆片配千島醬汁,最鍾意食香口嘢嘅我就非常欣賞。最後甜品係朱古力蛋糕,雖然份量 細細件,但係確實回味無窮。不過最後我哋點咗兩杯果汁做餐飲就有啲失色,有待改善。

最後甜品係朱古力蛋糕,雖然份量 細細件,但係確實回味無窮。

不過最後我哋點咗兩杯果汁做餐飲就有啲失色,有待改善。