2018-09-01 174 瀏覽
話說之前同男朋友去過觀塘既mini friday..覺得果度環景同食物質素都唔差,而我又一直好想試下佢地個威靈頓牛....所以今次朋友話想係旺角聚餐,我即刻話想食呢間..點知..好失望...!!真係無諗過觀塘同旺角既食物質素可以差噤遠....話說果日我遲到,朋友們就叫左個有威靈頓牛既4人餐~有好重既忌廉同黑松露既味道!好食!香草焗田螺個田螺都幾好食,欣賞佢唔使我哋自己剝殼,整個都可以放入口~調味又幾好,唔錯!!不過下面d番薯出晒事...本身以為係薯蓉,一大啖放入口,點知係完全無味既番薯蓉..呢個真係唔識點形容...我地4個諗左好耐都唔明點解個番薯蓉一啲番薯味都冇..真係完全無味....凱撒沙律無咩特別既沙律..朋友覺得個醬汁好奇怪,但我又覺得酸酸地幾ok wor...水牛雞翼呢個雞翼同我上次係觀塘果間食既好似有d分別,唔可以話唔好食..只係無噤惹味同無噤香..總括..佢比我既感覺似食緊普通辣雞翼....威靈頓牛柳成餐飯最期望亦係最失望既一碟餸..上菜時見到個樣噤靚,加上有浸濃烈焗酥皮既香味,對佢期望都幾高...點知..係一切開佢既時候,開始覺得中伏..切開既酥皮入面包住一大堆蘑菇,而入
話說之前同男朋友去過觀塘既mini friday..

所以今次朋友話想係旺角聚餐,我即刻話想食呢間..
點知..好失望...!!

真係無諗過觀塘同旺角既食物質素可以差噤遠....

話說果日我遲到,朋友們就叫左個有威靈頓牛既4人餐~

黑松露炒野菌

有好重既忌廉同黑松露既味道!好食!

香草焗田螺
香草焗田螺

不過下面d番薯出晒事...

水牛雞翼
水牛雞翼

總括..佢比我既感覺似食緊普通辣雞翼....

威靈頓牛柳

成餐飯最期望亦係最失望既一碟餸..

點知..係一切開佢既時候,開始覺得中伏..
切開既酥皮入面包住一大堆蘑菇,而入面既牛肉係勁細舊..外面層酥皮又勁厚...
舊牛肉係幾好食既,不過入面有大量似係用忌廉炒過既蘑菇,夾埋一齊食既時候,只係覺得勁漏.....

溫泉蛋卡邦尼意粉
溫泉蛋卡邦尼意粉

呢個就係一個無伏既,普通嘅卡邦尼意粉..無咩特別..都ok好食。

黑松露野菌薄餅

pizza 焗得好薄身,芝士同黑松露既味好足~好食!

甜品

成餐飯~最值得讚既係個心太軟..
個心太軟甜度岩岩好~~ 真係好食!!!

總括黎講..可能因為有比較..觀塘果間無論環境、食物質素、員工服務都比呢間好,所以旺角呢間分店..我唔會再黎...
2018-08-18
黑松露野菌薄餅
八月之星嘅勁食活動唔好俾佢停!今日兩位好閏蜜相約我嚟旺角處於銀城廣場上面嘅Mini Friday餐廳食生日飯🌻🌸🌷經常喺旺角出沒嘅我竟然完全唔知道呢度有一間咁好嘅西餐廳😱朋友已經預約訂座所以一上嚟就可以坐低叫嘢食嚕 呢度環境寬敞,裝修充滿美式風格,梳化櫈令客人坐得舒服。未開始點餐職員已經會送上一籃零食,係墨西哥脆片嚟,仲有配上芝士醬俾你點,我忍唔住口食咗兩三塊好味道,不過閏蜜就略嫌話佢唔夠熱所以唔脆啦。睇咗一輪餐牌,都發現呢度有好幾款不同人數可以享用嘅套餐,花多又眼亂,經過一番思量之後覺得其實每人嗌一個單人餐都已經有好多嘢可以齊齊share食,又唔洗大家就嚟就去想食乜,自己鍾意邊款就叫邊款可以喇。我哋嘅套餐就叫咗以下呢幾樣: 前菜:乳酪鮮果沙律 x 3估唔到份量超多,菜又多新鮮水果又多,上面有啲橙色珠珠有個傻婆以為係三文魚籽所以”不”走哂😹後尾發現原來係酸酸甜甜柚子味㗎,撈埋沙律醬一齊食真係超開胃 餐湯:意大利雜菜湯 x 2 + 是日餐湯(南瓜湯) x 1👉🏻我飲南瓜湯,味道正常👌🏻 主菜: A: 自由配搭意大利飯(任選四款配料: 我揀咗磨菇+雞肉+牛肉+海鮮) $149我哋三個人都覺
朋友已經預約訂座所以一上嚟就可以坐低叫嘢食嚕
前菜:乳酪鮮果沙律 x 3
我哋三個人都覺得呢個
好好味,夠creamy又足料,三個人都食唔哂,超大碟
D: 意式香煎石斑魚柳配阿根廷紅蝦 $199
魚柳煎得好香脆,亦醃得好香口,隻蝦唔係我食不過睇樣都好吸引
G: 香烤波士頓活龍蝦配炭烤美國牛肋排 $239
我分到半隻龍蝦肉,彈牙爽口,牛肋排調味亦好惹味,超讚
甜品:精選是日甜品(芒果芝士蛋糕)
雖然細細件但都令人滿足喇
餐飲我哋就三個女仔都加錢,用半價一人揀咗一款香味花茶
花茶可以再加熱水繼續飲用,令到我哋傾咗成晚都唔會口渴
然後,套餐可以 加$38蚊一個
迷你小食炸盤(有炸春卷炸洋蔥圈同埋雞骨腸) 嘢食多到好似食自助餐咁 加$48蚊一個
單人歐陸海鮮拼盤(鮑魚+帶子+鮮蝦+蟶子+藍青口) x 2
總括嚟講呢度嘅食物質素都算幾高,味道亦夠香濃可口,價錢合理,員工態度親切有禮,值得推薦
墨西哥脆片配芝士醬
意式香煎石斑魚柳配阿根廷紅蝦
香烤波士頓龍蝦配炭烤美國牛肋排
芒果芝士蛋糕
2018-08-28 71 瀏覽
在這個應用程式預約了6:30,有88折同飲品半價。到了當日下午時間己有來電查詢預約細節同是否需要有特別要求。因為係慶祝生日,所以要求他們可以在甜品上寫上相關字句。甜品方面可以到時看餐牌再決定有關款式,不需要急於決定。一入到去地方很大,全層都是mini Friday 的。會有個接待生在等。walk in 的客人不算多。我們大概6:45至到埗,侍應生表示我們需要在8:30前結單至可以有88折,否則就會是95折。叫下圖中三樣食物。牛排沒有什麼味道,就算沾了汁都無味,可以不叫。而酥皮製品都不錯,旦只是吃酥皮+菇會比較好吃。甜品是到時我們決定的款式,而字就預先製好。甜品拿出來時不會有生日歌之類。適合低調的人一共用了$678左右,88折後,有服務費加一
蘋果雪巴

一共用了$678左右,88折後,有服務費加一

2018-08-27
慶祝紀念
生日
2018-08-27 64 瀏覽
最近男朋友都比較忙,都少見咗,但今天放假,男朋友想氹我開心,就同我去旺角行街Shopping、食晚餐,行街街到大約6:00左右,他竟然安排左一間,好有格調及浪漫西餐廳同我共進晚餐😊,今晚我兩牛魔王都選擇食牛😅這間餐廳位於旺角銀城廣場9摟全層我這間餐廳座位非常寬闊 ,裝修富有浪漫嘅氣氛座下店員隨即送上薄脆餅小食,非常貼心👍🏻鮮果沙律:新鮮生果粒加新鮮沙律菜配上乳酪,非常開胃羅宋湯炭燒1855美國牛肉眼扒拼豬肋條$249:牛肉份量十足,炭燒恰到好處,而且牛味濃👍🏻😋威靈頓牛肉柳$328:外層酥脆焗得香脆,而牛柳肉質好淋再配以醬汁,簡直無可比美FantaOrange$68:好有懷舊感覺
這間餐廳位於旺角銀城廣場9摟全層
我這間餐廳座位非常寬闊 ,裝修富有浪漫嘅氣氛
座下店員隨即送上薄脆餅小食,非常貼心👍🏻
鮮果沙律:新鮮生果粒加新鮮沙律菜配上乳酪,非常開胃

羅宋湯
FantaOrange$68:好有懷舊感覺
2018-08-07
2018-08-26 892 瀏覽
我媽咪嗜好中餐,食西餐嘅次數真係屈指可數,即時我曾經係屋企煎牛扒,媽媽都嫌生,所以都算係個嘴刁嘅人。呢日放假,佢自己提出話想食下西餐,我就諗起呢間之前去過嘅Mini Friday。成個格局都冇乜點變,一入門口有部留聲機,營造出浸vintage又帶點文青嘅感覺。同埋都非常之熱鬧,星期三7點半都係高朋滿座。 我同媽媽一人揀咗個Dinner Set,沙律、餐湯、Main同甜品,相較比較划算。坐低冇耐店員就拎咗碟炸脆餅俾我地,個醬汁非常惹味,顏色似千島醬但有少少Cheese味,非常開胃,略微扣少少分係個脆片有少少凍咗。不過呢度人客太多啦,呢D小食冇辦法,一定係炸定,都明白的!然後再上係海鮮忌廉湯,足料海鮮配上白雪雪又香濃既忌廉湯,口感非常厚實。鮮果沙律都有閃光點,呢碟沙律加咗平時食雪糕會加嘅乳酸珠珠,幾特別。媽媽嘅龍蝦配牛肋扒($239),視覺效果非常吸引的一道海陸大餐。龍蝦肉只是用了牛油去烤,沒有過多調味料,夠膽咁樣烹調嘅話代表食材係非常新鮮。龍蝦肉質厚實又有彈性,味道都幾甜。牛肋扒嘅汁甜甜地,應該係燒汁。肉質不算太稔,勝在牛肉味夠濃。伴碟用上冰菜和番茄仔,吸收曬牛肉的味道。而我嘅肉眼配豬肋
同埋都非常之熱鬧,星期三7點半都係高朋滿座。
而我嘅肉眼配豬肋條($249),呢個完全係食肉獸之選。
順滑地切落去,粉紅色嘅肉質,調味簡簡單單,保持咗牛肉本身的鮮美;
而豬肋條相對於牛扒,因為得細細兩舊,存在感確實唔太強,但肉汁比起牛肉又較為Juicy。但相較起肉類,我更加鍾意薯菜,因為呢度唔係用薯仔,而係用咗蕃薯蓉,所以更加香甜。
另外加了一份單人海鮮拼盤($48),有麵豉醬浸帶子、貝肉、鮑魚仔、青口、蝦。
個人覺得個帶子比較好味,麵豉醬經過特調,鹹鹹甜甜,帶出帶子鮮甜。
而鮑魚仔經過煙燻,亦帶有獨特的甜味。

其他海鮮都算新鮮。
最後上甜品,係一塊百香果蛋糕仔,中間夾層比較酸,一定要連住最上面頭個層慕斯一齊食。

我地兩個人,一人一個套餐,另外仔加咗一份海鮮拼盤,每人$295。雖然都係比較大路的選擇,但少食西餐的媽咪都贊不絕口,覺得好滿意。想食花巧野,Mini Friday呢度就冇啦,但如果想食頓簡簡單單,味道不俗的好西,呢度就是一個唔錯的選擇。
2018-08-15
5 分鐘 (堂食)
2018-08-26 54 瀏覽
環境是相當廣闊,適合一大班朋友聚會,而且食物的味道相當不錯!尤其是他們的薄餅,不會感覺太油膩而且黑松露咪相當重!喜歡黑松露味的朋友必定要點這個!還有卡邦尼意粉都相當不錯,價錢也很實惠,絕對值得來和朋友嘗一嘗[微笑]
食物質素很好,價錢合理,坐位非常舒適。雖然人手不足,但服務態度非常好/友善,經理細心介紹優惠,值得一讚。紅白酒選擇不多,但質素/價錢可以接受。吃得太飽,未能試甜品。
紅白酒選擇不多,但質素/價錢可以接受。吃得太飽,未能試甜品
2018-08-23 359 瀏覽
旺角真的很多食肆,要吸引我花心的人,一定要有一些賣點特別的我才會去。威靈頓牛柳賣相好吸引,冰碗沙津也是,今次試了威靈頓牛柳但沙津沒有吃,牛柳很嫰腍,包著的酥皮很特別,如果牛柳味道濃一點會較好。我自己要再調味才覺夠味!其他食物意外地非常好味,海鮮拼盤醬汁很特別,水牛城雞翼味道有水準,明太子意粉好好味,啱晒重口味人士,應該是伴醬及醬汁的功勞!最後當然要吃個甜品作總結啦!鬧市中有一間不錯的餐廳,而且服務態度很好,回頭率高!
鬧市中有一間不錯的餐廳,而且服務態度很好,回頭率高!
送的脆脆
明太子長通粉
椰子雪葩
  • 威寧頓牛柳
2018-08-21 870 瀏覽
今晚相約了一班舊同事食晚餐,book了位置旺角的mini friday好喜歡呢度既環境,地方大而且夠舒服每檯人既私人空間都不少睇下有咩岩食先餐廳有可散叫既menu 仲有一些套餐由於我地幾個女仔都唔算太餓,所以我熱點了一份四人餐個menu都唔錯呀,有前菜、湯、主菜、甜品,仲每種都有大把選擇我們點了是日餐湯,會有4碗的餐湯十分creamy又多料一口炸芝士真是芝味無窮呀外皮炸到香脆,中間包著好多芝士,一啖一粒好過癮。仲可以沾埋隔離既芝士醬。真是好芝士好惹味黑松露炒菌黑松露香噴噴,而且跟菌呀菇類是絕配菇菌類本身較為清淡,但用上了黑松露來配搭,令整個菇更為帶出鮮味,且有超濃既松露味,好正卡邦尼意粉呢款意粉一向都係西式食物內稱霸又creamy又惹味,超好味呢而且意粉相當彈牙正意大利飯。相當creamy,帶點松露味,更為滋味呢個飯相當抵食,份量不少,而且creamy所以更可增加飽肚感Salad,脆卜卜,清新可口雞翼辣辣地好刺激惹味,餐廳仲好細心,比多一兜水牛城汁,如果唔夠仲可自己加碼主角出場豬手大大隻豬手經過烤焗,外皮變得金香脆身,而且肉的份量都不少朋友細心地先切成一件件,方便進食件件豬手都啖啖肉,
好喜歡呢度既環境,地方大而且夠舒服
每檯人既私人空間都不少

睇下有咩岩食先
餐廳有可散叫既menu 仲有一些套餐
由於我地幾個女仔都唔算太餓,所以我熱點了一份四人餐

是日餐湯

我們點了是日餐湯,會有4碗的
餐湯十分creamy又多料
一口芝士

一口炸芝士
真是芝味無窮呀

黑松露炒菌
黑松露香噴噴,而且跟菌呀菇類是絕配

溫泉蛋卡邦尼意大利麵

卡邦尼意粉
呢款意粉一向都係西式食物內稱霸

又creamy又惹味,超好味呢
而且意粉相當彈牙

牛肝菌意大利飯

意大利飯。相當creamy,帶點松露味,更為滋味
凱撒沙律

Salad,脆卜卜,清新可口

烤鹹豬手
主角出場
豬手

大大隻豬手經過烤焗,外皮變得金香脆身,而且肉的份量都不少

朋友細心地先切成一件件,方便進食
件件豬手都啖啖肉,外皮香脆,配上了醬汁食或加上酸菜都食都別有一番風味
最後點了餐飲跟甜品
甜品可選心太軟或芒果芝士蛋糕
我們有4件qouta。我們點了每樣兩款
心太軟好正
雖然細細件,但一樣做到流心效果,朱古力濃郁十分滋味

芒果芝士蛋糕就淡味點對比起心太軟,所以建議先別芝士蛋糕
各2件都不錯,有點清新的芒果口味,又有點濃郁的朱古力味。

是晚我們一行六人都食得好開心,環境舒服,食物出色
2018-08-16
是日餐湯
一口芝士
溫泉蛋卡邦尼意大利麵
牛肝菌意大利飯
烤鹹豬手
2018-08-21 442 瀏覽
老公近排比較忙,我唯有相約好友食食飯吹吹水。旺角中心位置最方便,先去行下街再慢慢諗下食咩!行到銀城中心樓下,好友突然醒起有間不錯的西餐廳,終於就上去試試吧!餐廳佔了全層空間,環境闊落又舒服,而且裝修精緻。餐廳夜晚有供應set dinner , 於是我地各自揀咗個set dinner share 食。每枱坐低都會送芝士薄脆餅,入口香脆,沾上芝士醬非常惹味。乳酪鮮果沙律有新鮮生果粒,沙津菜配上乳酪,味道比沙律醬清新,而且仲比較健康,鮮果非常鮮甜,乳酪甜甜地好開胃。意大利雜菜湯湯頭清甜,蔬菜嘅鮮甜味完全滲哂入湯內,材料豐盛,有紅腰豆,西芹,椰菜等等。自由配意粉,可以自選4種配料同醬汁。我地揀咗蘑菇,雞肉,火腿,海鮮配忌廉汁,意粉份量十足,材料豐盛,海鮮有蝦肉,蜆肉等等,而且醬汁不太膩,好creamy順喉,意大利軟硬度適中,配料鮮味,好有水準👍🏻炭烤1855美國牛肉眼扒拼黑毛豬肋條牛肉眼扒剛剛好medium , 切落肉質軟淋,入口牛味香濃,肉質鮮嫩多汁,好好食,而豬肋條份量比較少,但爽嫩鮮甜。甜品朱古力慕絲蛋糕,上層朱古力軟滑香濃,底層餅底香脆。餐廳水準非常好,而且環境舒服又唔限時,真係好適合
餐廳佔了全層空間,環境闊落又舒服,而且裝修精緻。

每枱坐低都會送芝士薄脆餅,入口香脆,沾上芝士醬非常惹味。

意大利雜菜湯
自由配意粉,可以自選4種配料同醬汁。

炭烤1855美國牛肉眼扒拼黑毛豬肋條

甜品
朱古力慕絲蛋糕,上層朱古力軟滑香濃,底層餅底香脆。

餐廳水準非常好,而且環境舒服又唔限時,真係好適合一大班朋友聚會。
2018-08-20
2018-08-20 74 瀏覽
約朋友食飯最方便就喺旺角,呢間餐廳地點夠曬方便,位於西洋菜街,殺完街之後仲冇咁嘈吵添😂 除左地點方便之外,餐廳用上美式裝潢,座位寬敞舒適,傾計都舒服啲。餐廳食物選擇多,可散叫亦有Set Dinner, 我地order左2個set。乳酪鮮果沙律沙律非常大份,沙律菜同生果都幾新鮮,用上乳酪汁酸酸地夠清新,比普通沙律醬更開胃。是日餐湯係南瓜湯,又係大大碗,入口順滑,又淡淡嘅南瓜甜味。意大利薄餅12” $159薄餅的配料可以任選4種,一定岩自己口味,我地揀左磨菇、蕃茄、雞肉同火腿,餅皮薄脆,料夠多,好味!炭烤1855美國牛肉眼扒拼黑毛豬肋條 $249肉眼扒外層淸晰見到炭烤網紋,食落有微微焦香味,內裏肉質粉嫩,豬肋條肥美有咬勁,充滿肉香,正!甜品係充滿層次嘅朱古力mousse蛋糕,朱古力香濃不甜膩,不錯👍🏻

乳酪鮮果沙律

是日餐湯係南瓜湯,又係大大碗,入口順滑,又淡淡嘅南瓜甜味。

意大利薄餅12” $159

炭烤1855美國牛肉眼扒拼黑毛豬肋條 $249

2018-08-20 119 瀏覽
呢日同朋友約咗兩點鐘嚟到呢度食嘢,餐廳位於旺角鬧市內的樓上舖。地鐵站出口行五分鐘就到,好方便。餐廳位置頗多約有一百個,位置寬敞舒適。Semi buffet 可以由12點食到下午4點,足足可以食4小時,有四個主菜供客人選擇。我揀咗個香煎深海魚柳,而朋友揀咗個炭燒美國頂級牛肉眼砵酒汁。點完主菜出左去buffet區睇野食。自助區選擇豐富有水果班戟同埋意大利麵,仲有自助沙律吧,冷盤區,甜品區,以及餐湯。唔驚冇嘢啱食我攞左Parma ham melon, Parma ham係原隻火腿,好新鮮!配上新鮮melon好味。係現煮意粉區點左carbonara,意粉好好食夠彈牙,忌廉汁好濃味好creamy,配上煙肉一流。香煎深海魚柳,好新鮮,鮮嫩多汁。沙律方面推介牛油果沙律。最後食完主菜就食甜品水果班戟即煮既,好味。另外每人送上一杯movenpick雪糕。餐廳提供四個味道供客人選擇

我揀咗個香煎深海魚柳,
而朋友揀咗個炭燒美國頂級牛肉眼砵酒汁。

香煎深海魚柳,好新鮮,鮮嫩多汁。

沙律方面推介牛油果沙律。

最後食完主菜就食甜品
水果班戟即煮既,好味。
2018-08-04
2018-08-20 65 瀏覽
去完旺角瘋狂購物,當然都要瘋狂地吃一頓啦!朋友告訴我這裡有間餐廳很划算,既然在附近逛完街,就來一試吧haha座位寬敞,空調較大,帶多一件外套啦。一坐下不久,便有店員貼心的送上小吃,是墨西哥脆餅。餐牌上有多款mocktail,於是點了一杯。主菜我們點了黑松露忌廉海膽意大利扁麵和蟹膏煙三文魚薄餅。黑松露忌廉海膽意大利扁麵份量多,單看表面鋪滿海膽,已經覺得垂涎欲滴,黑松露味道香濃,最近的我愛上了黑松露醬濃濃的油香味。至於蟹膏煙三文魚薄餅亦值得一試,我和朋友都覺得十分滿足,因為我們都喜歡份量多的三文魚。而且蟹膏味很惹味,和三文魚的味道互相配合,芝士的份量也不吝嗇,餅底香脆薄身。飲品是Flamingo,賣相十分吸引,酸甜的味道去掉主菜的油膩感。甜品是金黃蘋果撻和雪糕梳乎厘班戟,儘管我們已經很飽,還是點了兩款,賣相看似吸引,而且甜品是用另一個胃消化的haha。金黃蘋果撻和它的名字一樣,表面金黃色,一片片的蘋果薄片配上層層的酥皮撻,口感有層次,而且表面有少量肉桂片,帶點清新的味道。雪糕梳乎厘班戟有三大個班戟,三個人吃都夠呀,而且蛋味香濃,值得一試,配上香滑的雪糕,真係一大享受呀。如果想在旺角找間中價

餐牌上有多款mocktail,於是點了一杯。

主菜我們點了黑松露忌廉海膽意大利扁麵和蟹膏煙三文魚薄餅。

如果想在旺角找間中價的餐廳,這間環境舒適,比較容易找位置,是和朋友聊天的好地方。

2018-08-05
2018-08-19 40 瀏覽
一坐低就俾左餐前小食,竟然係脆餅同沙律醬!好特別,味道酸酸地幾開胃Bufflao Wings,酸味較重,醒得好過癮!重口味嘅朋友應該係喜歡😝My fav黑松露意大利粉😙😙仲配埋海膽!!撈埋一齊嚟食估唔到咁夾,海膽一啲都唔腥,黑松露味好重,超級creamy !份量非常足夠👍🏼好大碟!CP值超高💕😝🐷豬手一嚟到真係俾佢嚇親😱豬手係成舊上之餘職員仲要點着佢著晒火🤣燒一燒個皮就更脆!內面嘅肉都有驚喜!好嫩滑👍🏼Mini Friday 係一間充滿驚喜嘅餐廳👍🏼無論裝修定係食物都做得非常之好😌下次都會再同朋友黎食丫🤤🤤

• 水牛城雞翼
2018-08-17 62 瀏覽
係旺角等人途中,順便上openrice search有邊間好野吃!無意中發現見到銀城上大大個招牌寫住Mini Friday.個名幾特別食物太多不能盡影免費餐前小食我地叫左個一個set 餐另加一個沙律同甜品!Set 菜湯酸甜酸甜乳酪鮮果沙律好清新,水果也好甜喔主角出場:炭燒1855美國牛肉眼扒拼黑毛豬肋條$249七成熟係我必選,個肉眼扒燒到好恰到好處,好重牛肉味,不用沾醬也可以,另外兩件黑毛豬肋條肉質好爽,配菜仲有我最愛冰菜加番薯蓉蟹肉芒果木瓜牛油果沙律,出場十分驚喜!第一次見用冰圍住,水果好新鮮,味道特別雪榚梳乎厘班戟雖然等左三十分鐘,但十分值得!香噴噴的➕超鬆軟,配上雪榚食冇得頂我和朋友每人埋二百左右!有扒食算係不錯

食物太多不能盡影

免費餐前小食

我地叫左個一個set 餐另加一個沙律同甜品
Set 菜湯酸甜酸甜

乳酪鮮果沙律好清新,水果也好甜喔

主角出場:炭燒1855美國牛肉眼扒拼黑毛豬肋條$249

雪榚梳乎厘班戟雖然等左三十分鐘,但十分值得!

香噴噴的➕超鬆軟,配上雪榚食冇得頂

我和朋友每人埋二百左右!有扒食算係不錯
1 分鐘 (堂食)